- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
kuzum neden göremiyon askermi canım
şehirlerimiz ayrı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum neden göremiyon askermi canım
yaaa işte uzaktayken böle şakalaşmalar cilveleşmeler pek ii olmuo bende bazen böle tartışma konusu çıkarır sonrada sinirimde zırlardım hahahah:))))
dmkki biz kızlar hep aynıyız tabiki bu erkeklerde(((
ayrıca bende aynen demiştim bi kere evlenene kdr öpüşmek bile yok çok resmi ve uzak duracaz die... o da tamam ama dayanamazsın demişti... bende dayanamam demişti. bende yok mok demiştim. 1 hfta sonra dayanamadım ben seni çok özlediiim gelince bol bol sarılıp öpücem demiştim hahahah:))))
kendi yaptıımı kendim bozmuştum yani hahahahha:)))))
bence saçma tutmak kendini yani... nası olacak ki hahahah:)))))
çok özledim bu arada aşkımı yaa... çok şükür az kaldı:)))))
ewt öpücem işte hahahah.))))
bol bol da sarılacaım
sıcaklığını hissetmeyi çok özledim, elinden tutup gezmeyi...
inş sizinde bol bol öpeceiniz, koklayacağınız, sarılacağınız günler gelecek tatlım
ewt canım yaa...
nasıl geçti günler hala inanamıyorum sanki daha aylar armış gibi geliyor bana... oysa bitmiş yaa... daha hazır deilmişim gibi geliyor sanki gelmesin diyecem az kalsın hahaha:))))
bukdr erken gelmeyecekti hani...
ama gerçekten günler su gibi akıp geçiyor ve biz hiç bişey anlamıyorz... tamam zor geçti kolay deildi ama şimdi arkama bakttımda hiç yaşamamışım gibi hissediorum o günlerimi...
hftaya gelecek kavuşacağız inş... ve belkide o geldikten 1 ay sonra hiç gitmemiş rüya görmüşüz gibi gelecek...sizinde umarım hemencecik biter ve geldiklerinde unuturz bu hasret dolu günleri tatlışlar...
bitti vallahhi nastii..biz merve ile beklices birazcık dahaa şafak 126.. bu arada aşkım çarşıya çıkıcakmııııışşş:)))
önümüzde bi kaç kişi var onlar da bitirsin sıra bizdee ne kaldı ki yaff biz de dicez ne çabuk geçti die
bizim de sizin gibi arada bi kitleniyo çarşı ne gıcık bi durum
biz de dün görüştük hadi gözün aydın
sagol tertibim benim:)
bitti bittiii çok şükür bitti say artık yani hasret kokan gunler geride kalıcak benımki biraz uzıcak ama okuldan dolayı artık kutahyanın yolları taştan dicek:)hep gidicek gelicek:)
hep sen mi beklicen şekerim sıra ona geliyo artık o bekler seni :)
Yine ben kabahatli oldum iyimi?Ne yapsam olmuyor mutlaka bir sorun çıkıyor.Sanırım böbreklerimde iltihaplanma olmuş.Midem bulanıyor ve ateşim var.Acile gittim iğne oldum geldim.Birazda strese bağlı bu rahatsızlanmam mide bulantım falan.Şimdi paçaları tutuştu yat dinlen aşkım şöyle böyle yap diyip duruyor az önce aradığında.İnat etti sabah söylediği şeyden dolayı özür dilemedi.Ben alttan aldım ilk kez.Tamam boşver kapayalım saçma dedim yine bana patladı.Neymiş ben neden ona zamanında anlatmıyormuşum hiçbirşeyi.Ağlıyormuşum o ağlama dedikçe.Aileme hiçbirşey söylemiyormuşum hep kendi başıma halletmeye çalışıyormuşum.Bu haftaki tartışma konusu bu oldu.Offff offfffffffffffffffffffff valla bunaldım.Biride beni anlasın artık.