• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın kızlaarr yemin töreninden geldim sabah ayağımın tozuyla buraya yetiştim valla :dance: ne iyi geldi koca üç gün onu görebilmek buna da şükür Allah ım ama şuan hiç görmemiş gibiyim çok özledim ben yaa senağlama

Son düzenleme:
günaydın kızlaarr yemin töreninden geldim sabah ayağımın tozuyla buraya yetiştim valla :dance: ne iyi geldi koca üç gün onu görebilmek buna da şükür Allah ım ama şuan hiç görmemiş gibiyim çok özledim ben yaa senağlama

cnm yaa ne mutlu sanaki 3günde olsa görebilmişsin.biliyosun ben gidemedim.hatta cep teli. yanında olduğu halde doğru düzgün konuşup dertleşemedm bile inanırmısın.ailesiyle birlikte akrabalarında kaldı istanbulda.ev kalabalık olduğundan ve cocgun yakasını bırakmdıklarından arayamadı pek.aramak istediğinde dışarı cıktı o soğukta titreye titreye dayanabileceği kadar konuşabildik işte.bu arada benmkinin yeri değişmedi.birliği bile değişmedi.ama bizim için iyi bişey değil bu.çünkü asla tel sokamayacak içeri....

istanbulda yaşayan canlarım yardımınıza ihtiyacım var.netten araştırdım ama pek biişey bulamadım.ben aşkıma kargo göndercem 15güne kadar.hani gönderemedğim mektupları ve doğum günü hediyesini.metrise en yakın ptt nerede arkadaşlar?hani merkez şube olmalıki cumarteside açık olsun aşkım alabilsin.gecen dilekciğimle konuştum 500 evler dedi zannedersem ama tam emin değilim unuttum yaa.benim için bi araştırırmısınz?sizden başka kimseden öğrenemem çünkü bunu...

kızlar nerelerdesiniz yaaa ben ne bahtsızım yaa,kimse yokmu...siz yokken ben giriyorum ,siz tam takır burdayken ben olamıyorum...

slm kızlarrrrrrrrrrrrr şafak:04
çokkk heyecanlıyımmmm:asigim: ya çokkkk zaman hemen akıp geçsin istiyorum yaaaahihoyyyt

kızlar nerelerdesiniz yaaa ben ne bahtsızım yaa,kimse yokmu...siz yokken ben giriyorum ,siz tam takır burdayken ben olamıyorum...

canımmm ya bende istanbuldayım ama dediğin yeri çok çok iyi bilmiyorum benim abimde askerde balıkesirde
ona kargo gönderirken askeri garnizon komutanlığı balıkesir edremit diye yazıyoruz o gidip alıyo senin askerininde öle bi şansı varmı acaba ya
bilion pttnin çok şubesi var onu ancak orda oturan biri çok iyi bilir 500 evler benim bildiğim metrise uzak kalır ya ama yinede emin konuşmak istemem
inş oraya çok yakın oturan bi arkadaşımız çıkarda sana yardımcı olur

slm kızlarrrrrrrrrrrrr şafak:04
çokkk heyecanlıyımmmm:asigim: ya çokkkk zaman hemen akıp geçsin istiyorum yaaaahihoyyyt

maşallah canım ya ne kadar güzel darısı kocaman kocaman bizim de başımıza hayırlısıyla kavuştursun inşallah Allah :Saruboceq:

selam gızlarrr
nergis hiç bişi yazmamış yaww sevgilsi geldi mi kiii

deniz oraları ben de pek bilimiyrm malesef

selam gızlarrr
nergis hiç bişi yazmamış yaww sevgilsi geldi mi kiii

deniz oraları ben de pek bilimiyrm malesef

Naber kızzz ....Yok Canım şuan diyarbakırda uçak beklio....
11.30 da felan burda olcak 12 de de yanımda ...
hemen benim yanıma gelicek....
çok özledim mis kokulumu ....ayy zamanda hiç geçmio valla...hihoyyyt

Naber kızzz ....Yok Canım şuan diyarbakırda uçak beklio....
11.30 da felan burda olcak 12 de de yanımda ...
hemen benim yanıma gelicek....
çok özledim mis kokulumu ....ayy zamanda hiç geçmio valla...

iyidir şekerim nolsunnn aynen devammm
seni mrk ettim de geldi mi netti die a.s
çok heycanlııı....sabırsızlanır insan

aynen canım valla yaaa ...
zaman geçmio hayırlısıyla bi gelsinde ...
başka bişey istemiom artık...

insan hep öle der :D
bi gelsin başka bişi istemiyrm
sonra gelir şunu istyrm başka bişi istmyrm
böle böle uzar gider a.s

kendimi hatırladm daa ne heycanlı bi gündü behh
ilk karşımda görüşüm flnn
yabancı gibi oluyo ilk
sonra hemencecik geçiyo :))

Back
X