• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

merhaba kızlar
naıslsınızz bakalımm?

şafak 14

artık ne 14 ay
ne 14 hafta
sadece 14 günnnnnnnnnnnn
sadece 2 hafta:)

Evet Canım aynen öyLe vaLLa..Ama nasıL yoLLicam biLmiorum vaLLa....
oyyy çok zor oLucak bizim için gidişi ....çünkü 20 gün yani diLe koLay... ama hayırLısıyLa bitsinde gaLsin başka bişey istemiom...

Biticek kızlar bitcek:Saruboceq:ben artık endişelenmiyorum.günler okadar çabuk geçiyoki,su gibi.tabi zorlanıyoruz özlüyoruz ama geçiyo.sizler için daha kolay hatta.dersmiş işmiş falan uğraşınız var.ki ben evdeyim uğraşım yok.ben geçiyo diyosam sizin için daha bi hızlı geçiyo olması lazım dimi..

ya işte insan düşünyr gelse bir türlü gelmese bir türlü,ama iki türlüde güzel,şimdi beraber vakit geçiriyorsunuz,öte yandan da zaman geçsin temelli gelsin,sen şimdi bu anın keyfini çıkar canım..
denizcim bende 24 yaşındayım benm daha hiç arkadaşım evlenmedi,hatta tek nişanlı benm :)) ya aslında benmde anca zaten 4 yıl üniversite okumakla geçti,sonra çalışma falan,ee para biriktrym çeyiz için,öyle böyle zaman geçiyor işte...

inş. kızlarr bizz biran öncee gidelimde sıra sizlere gelsin

iyiyim ama öyle bariz bi heycanım yok kızlar yaa
hep diyorum ya bitmicek gibi
çok alıştırmışım kendimi askerliğe galıba ben:)

e nede olsa 446 gündür askerlikk başımıza bela:S
ama artık bitiyorr

ya işte insan düşünyr gelse bir türlü gelmese bir türlü,ama iki türlüde güzel,şimdi beraber vakit geçiriyorsunuz,öte yandan da zaman geçsin temelli gelsin,sen şimdi bu anın keyfini çıkar canım..
denizcim bende 24 yaşındayım benm daha hiç arkadaşım evlenmedi,hatta tek nişanlı benm :)) ya aslında benmde anca zaten 4 yıl üniversite okumakla geçti,sonra çalışma falan,ee para biriktrym çeyiz için,öyle böyle zaman geçiyor işte...

cnm bennde bi iş bulabilsem:çok üzgünüm:hiç bir şeyim yok çeyiz adında.istiyrmki o gelmeden bulayım onları halledeyim ama yok işte.nişanlılık arefesinde çok sıkışıcam ben.çok para lazım çünkü.ailemede yük olmak istemiyorum çünkü onlarında kendilerine göre sıkıntıları var.sen şuan ne kadar para harcadın?yani ortalam ne kadar para gidiyo bu çeyiz falan işine?

kizlar hepiniz kavusursunuz ins.. biran önce sevgililerinize hic
ayrilmamak üzere beraber olursunuz ins. :Saruboceq:
ben temmuzda gelicem oraya ama günler gecmek bilmiyo
su aralar bide cok doluyum dokunsalar aglicak gibiyim
bi ugrasim var en azindan okuyorum belki bu sekilde
daha cabuk gecer ama ne bilim bi tuhafim son zamanlarda
bi duygusal sarki duymiyayim hemen agliyorum
hemen gözlerim doluyo sevgilim desen o benden beter oldu
artik hergün telde konusmamaya karar verdim son zamanlarda
her konusmamizda agliyoruz icimden bisey kopuyo sanki
dua ediyorum rabbim sabir ve güc versin diye bize ayni zamanda
sizlerede :Saruboceq:

cnm bennde bi iş bulabilsem:çok üzgünüm:hiç bir şeyim yok çeyiz adında.istiyrmki o gelmeden bulayım onları halledeyim ama yok işte.nişanlılık arefesinde çok sıkışıcam ben.çok para lazım çünkü.ailemede yük olmak istemiyorum çünkü onlarında kendilerine göre sıkıntıları var.sen şuan ne kadar para harcadın?yani ortalam ne kadar para gidiyo bu çeyiz falan işine?

valla canım ne sen sor ne ben söylüym ya aldığın açıkçası markasına göre falan değişiyor herşey o yzden bi tutar söylüyp te canını sıkmıyım şimdi ben senin :(

valla canım ne sen sor ne ben söylüym ya aldığın açıkçası markasına göre falan değişiyor herşey o yzden bi tutar söylüyp te canını sıkmıyım şimdi ben senin :(

cnm başıma gelince yine sıkılıcam önmeli değil yaa.şimdi bizim burda adettir yatak odasını herşeyiyle kız tarafı alır.ve beyaz eşyalar dışında mutfaktaki bütün eşyaları.yatak odası tahminen 3000tlyi bulur.baktım çünkü.ama mutfak için nekadar gider kestiremiyorum ne yazıkkki:çok üzgünüm:

kızlarrrr nabıyonuss çenesi düşükler amma yazışmışınıs sırnaşık şey
mannakkkk gözün aydın şekerim benimmm ne güsel yaa
duygucum senin de iki hftacıgın kalmış ohh

kızlarrrr nabıyonuss çenesi düşükler amma yazışmışınıs sırnaşık şey
mannakkkk gözün aydın şekerim benimmm ne güsel yaa
duygucum senin de iki hftacıgın kalmış ohh

mrb cnm valla bugünün demirbaşı ben ve ladycimdi.sabahtan beri başındayım yazıyrm gözlerim şaşı olcak.sonra benmki gelcek ben şaşım diye almıycakkaydirigubbakcemile3ama oda kel onuda kimse almaz yiine kalır banasenağlamasen nasılsın cnm sınavlar falan ne alemde?

ayy deniz alemsin hee çok güldüm :))) canm özel msj attım bu çeyiz muhabbeti için şimdi kızlarında canını sıkmayalım,asker beklemyi unutup,çeyiz için dertlenmesinler bide :)))

Back
X