- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gercekten de mı bıtmıs senle en son konustumuzda daha olumluydun ne olduyaaaa anlamadım kesınmı dedı sımdıkkızlar doğum günümü kutlamışsınız hepinize çok çok çok teşekkürler.mutsuz bir doğum günü daha geçirdim.şöyle tarihein geçmiş sayfalarına bir göz atın ne kadar kötü şey varsa benim doğum günümde oluyor.yarın yada öbür gün hasanın eşyalarını,ona geldiği gün vereceğim defteri ve yüzüğümüzü yollayacağım.benim için bittiyse bitmiştir dedi.yapıcak bişey yok sanırım.ben yapmam gerekenin fazlasını yaptım o yüzden içim rahat ama sadece düşünüp düşünmediğini bilmemek beni üzüyor.ben uyku uyumuyorum sağa sola dönüp düşünmekten.belki şans bir yerde döner.ne diyeceğimi bilmiyorum...
kızlar doğum günümü kutlamışsınız hepinize çok çok çok teşekkürler.mutsuz bir doğum günü daha geçirdim.şöyle tarihin geçmiş sayfalarına bir göz atın ne kadar kötü şey varsa benim doğum günümde oluyor.yarın yada öbür gün hasanın eşyalarını,ona geldiği gün vereceğim defteri ve yüzüğümüzü yollayacağım.benim için bittiyse bitmiştir dedi.yapıcak bişey yok sanırım.ben yapmam gerekenin fazlasını yaptım o yüzden içim rahat ama sadece düşünüp düşünmediğini bilmemek beni üzüyor.ben uyku uyumuyorum sağa sola dönüp düşünmekten.belki şans bir yerde döner.ne diyeceğimi bilmiyorum...
![]()
:asigim::asigim::asigim::asigim:![]()
hayırlı ugurlu olsun inş Rabbim utandırmasın :Saruboceq:ayy kıslar çook mutluyumm bugün istemeye geldiler beniii sırnaşık şeyeğer kısmet olursada cumartesi nişanımızz weya sözümüz warr:sm_cool:
saol canım bide üstüne seni sewiyorum yazdırmışş yaa :asigim:nasıl mutlu oldum çiçeğimede özel inciler yaptırmış çok tatlı sewgilim yawwŞeniz