• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

neslicim çok güzel mişş valla çiçeğinede çikolatanada bayıldım ye ye bol bol çikolatanı:)tadını çıkara çıkara hemde:)tekrar allah tamamına erdirsin canım..

saol canım bide üstüne seni sewiyorum yazdırmışş yaa :asigim:nasıl mutlu oldum çiçeğimede özel inciler yaptırmış çok tatlı sewgilim yawwŞeniz

kızlar ben şafak tek başıma sayıcam sanırım.durum hala düzelmedi.hatta bitti cidden.yengemle konuştu akşam.bitti dedi.sebep yok.insan hiç düşünmüyormu onca geçen zamanı.offfffffff offfffffffffffffff...

kızlar doğum günümü kutlamışsınız hepinize çok çok çok teşekkürler.mutsuz bir doğum günü daha geçirdim.şöyle tarihin geçmiş sayfalarına bir göz atın ne kadar kötü şey varsa benim doğum günümde oluyor.yarın yada öbür gün hasanın eşyalarını,ona geldiği gün vereceğim defteri ve yüzüğümüzü yollayacağım.benim için bittiyse bitmiştir dedi.yapıcak bişey yok sanırım.ben yapmam gerekenin fazlasını yaptım o yüzden içim rahat ama sadece düşünüp düşünmediğini bilmemek beni üzüyor.ben uyku uyumuyorum sağa sola dönüp düşünmekten.belki şans bir yerde döner.ne diyeceğimi bilmiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar doğum günümü kutlamışsınız hepinize çok çok çok teşekkürler.mutsuz bir doğum günü daha geçirdim.şöyle tarihein geçmiş sayfalarına bir göz atın ne kadar kötü şey varsa benim doğum günümde oluyor.yarın yada öbür gün hasanın eşyalarını,ona geldiği gün vereceğim defteri ve yüzüğümüzü yollayacağım.benim için bittiyse bitmiştir dedi.yapıcak bişey yok sanırım.ben yapmam gerekenin fazlasını yaptım o yüzden içim rahat ama sadece düşünüp düşünmediğini bilmemek beni üzüyor.ben uyku uyumuyorum sağa sola dönüp düşünmekten.belki şans bir yerde döner.ne diyeceğimi bilmiyorum...
canım gercekten de mı bıtmıs senle en son konustumuzda daha olumluydun ne olduyaaaa anlamadım kesınmı dedı sımdık :delphin:

bu arada herkeze günaydınnnnnn
neslı hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ısallahhhh :)))

SAFAKKKKKKKKK 60

bitti diyor başka şey demiyor.yengem konuştu en son ona demiş öyle.bitti diye.uygun bir dille anlatırsın demiş işte konuşmalara göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kısslar...
benımde şafakım ara ara olsada sizler daha sanslsınız bu konuda , bir seferde bitirceksınız insallah a.s.
neyse benım eşim bugun liman yapacak :dance:
15 gun aradan sonra ilk defa msnde gorcem insallah :Saruboceq:
çokkk özledim çokkkkk senağlama

kızlar doğum günümü kutlamışsınız hepinize çok çok çok teşekkürler.mutsuz bir doğum günü daha geçirdim.şöyle tarihin geçmiş sayfalarına bir göz atın ne kadar kötü şey varsa benim doğum günümde oluyor.yarın yada öbür gün hasanın eşyalarını,ona geldiği gün vereceğim defteri ve yüzüğümüzü yollayacağım.benim için bittiyse bitmiştir dedi.yapıcak bişey yok sanırım.ben yapmam gerekenin fazlasını yaptım o yüzden içim rahat ama sadece düşünüp düşünmediğini bilmemek beni üzüyor.ben uyku uyumuyorum sağa sola dönüp düşünmekten.belki şans bir yerde döner.ne diyeceğimi bilmiyorum...

canım çok üzüldüm :(
ama biliyorum ve şahit oldum gerçketen oldum ki
sen elinden gelenin fazlasını yaptın
oraya gitmeye kalkışman bile fazlaydı bence
istedin olmadı ama denedin herşeye rağmen..

için rahat..onu bekleyecektn çünkü çok seviyordun
ama o bunu istemedi..üzülen o olmalı sen değil
senin gibi fedakar birini kaybetti

Son düzenleme:
resim0040jn4.jpg

resim0042dm8.jpg
:asigim::asigim::asigim::asigim:

güzelim hersey cok güzel görünüyoo Allahım tamamına erdirsin inş
hep mutlu ol bitanem Şeniz
ayy kıslar çook mutluyumm bugün istemeye geldiler beniii sırnaşık şeyeğer kısmet olursada cumartesi nişanımızz weya sözümüz warr:sm_cool:
hayırlı ugurlu olsun inş Rabbim utandırmasın :Saruboceq:
cok sevindim cokkk mutluyummm paylasıyom sevincini mutlulugunu cnm arkdşm:1hug:
saol canım bide üstüne seni sewiyorum yazdırmışş yaa :asigim:nasıl mutlu oldum çiçeğimede özel inciler yaptırmış çok tatlı sewgilim yawwŞeniz

gördüm cnm yaaaa cicegin cok güzelmiş bayıldım :dance:
seni seviyorum yazıyo cikolatada cok hoş ne güzel düşünmüşyerimseniben

saol welwedim canım yengem benimm darısı sana kızz seni isterken bizde böle bişi yaptırırız sanaaaa :)))

çiçekler fln enişte güzel düşünmüş :) velved yengen mi senin sırnaşık şey akraba mısınız yoksa

Back
X