• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Amin canım.. Gösterir biran önce inş.. Bu martta mı ? :Saruboceq:

malesef cnm bu martta olması için herşeyimi verirdim ama önümüzdeki martta dört senelkik okudu bide nişanlım iki sene burda iki sene dışarda okudu ama dışarda okudugu sayılmadıgı için 15 ay yapıo senağlama buda zorumuza gidio hayırlısıyla gelsinde 15 senede beklerim :Saruboceq:

cicikız cnm Allah sanada banada sabır versin öğrenim hemen paylaşıcam cnm

bebeğim ben de her gün yazıyorum; zaten yazıyodum; içine doğmuş gibi; her gün naptın, ne ettin yaz bana mutlaka dedi biyere dedi...=))
Ama bak aklıma sımdı ne geldi.... acaba defteri mi yollasam sevgılıler günü için, içine bişi koyup? offff 14 subatta aglıycam galıba yaaa, sokaga cıkmam o kesın dee=)))

bende sizin gibi yapıyorum şekerler. ilk gittiği gün başladım yazmaya yemin töreninde verdim, o da verdi :asigim: şimdi devam ediyorum yazmaya inşallah dağıtımdan giderken vericem :asigim: sonra normal mektuplara geçeriz zaten :lepi:

burda olmayanlar bi satte anca okur ohh :)

sorma ya en az 15 dk sürdü cicim kaydirigubbakcemile3

malesef cnm bu martta olması için herşeyimi verirdim ama önümüzdeki martta dört senelkik okudu bide nişanlım iki sene burda iki sene dışarda okudu ama dışarda okudugu sayılmadıgı için 15 ay yapıo senağlama buda zorumuza gidio hayırlısıyla gelsinde 15 senede beklerim :Saruboceq:

cicikız cnm Allah sanada banada sabır versin öğrenim hemen paylaşıcam cnm

Kıyamam ya.. İnş su gibi geçer zaman canım :teselli:

ya ben bu 14 şubatı pek iplemiyorum :emir_bebek: 21inde dağıtıma gelecek inşallah 22si de bizim sevgililer günümüz olur kime ne :dilcikar: sayılara takılmamak lazım anlama bakmak lazım :lepi:

haklısın meltemcim da bahane oluyo bi anlamda
hem ben 14 şubattan bi haft önce yolluyorum sırnaşık şey yani o gün olck die bişiy yok

haklısın meltemcim da bahane oluyo bi anlamda
hem ben 14 şubattan bi haft önce yolluyorum sırnaşık şey yani o gün olck die bişiy yok

tabi canım orası başka diyorum ya zaten anlama bak diye. biz erkekleri şımartmaya meraklıyızda onlarında bunu yapabilmeleri için böyle günler gerekiyor sanırım sırnaşık şey

gerçi senle ben yengeç eşleriyiz böyle günlere ihtiyacımız yok :dilcikar:

evt canım yengeçle olmak başkadır..
agzından da bal damlıyo yawww yengeç eşleri..........valla daldım gittim ha.....inşşş

evt canım yengeçle olmak başkadır..
agzından da bal damlıyo yawww yengeç eşleri..........valla daldım gittim ha.....inşşş

ay cicim sen ister her zaman :1hug: Allah ın izniyle öyle olmicak mı inşallah :utangac: gerçi benim daha bi buçuk senem var ama olsun :asigim:

Günaydın kızLar...aşkımLa cumartesi akŞamı vedaLaştık...son kez öptüm,sonkez kokLadım,kokusu iyice içime çektim,ağLamamak için kendimLe çok mücadeLe verdim ama yapamadım.ağLadım...aşkımda çok kötü oLdu beni teseLLi etti....pazar sabahı uçağı kaLktı ve eLazığ da şuanda...bi kaç gün sonra birLiğine gidecek Canımın içi....şimdiden çok özLedim....

ŞafaK:104

nergisim canım,allah kavuşrusun bitanem.bişey kalmamış bak 3.5 ay çok kısa bi süre kalmış.üzülme ki oda üzülmesin demin canım.beni düşünsene buraya geldiğimde 6 ayım vardı kaldı 54 günüm.rabbimin izniyle gittiler rabbimin izniyle gelicekler inşallah sadece sabır ve inanç

bizdesin yani canım hoş geldinz şehrimize:)
günaydınlar herkese kızlar bugün şafakımız 104 arkadaslar 4gün sonra sevgilimi ıslatacaklarhihoyyytkaydirigubbakcemile3

evet canım sizdeyim bugün:)hoşbulduk canım arkadaşım....seninde şafaklar azalmaya başlamış rabbim tez zamanda kavuştursun cümlemizive bir dahada hiç ayırmasın

Back
X