Kıslarr benimki 16 şubat sabahı terhis oluyo :lepi: Yırttımmmm sevgililer gününden sırnaşık şey
Allahım bizede gösterir o günleri inş. hayırlısıya ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıslarr benimki 16 şubat sabahı terhis oluyo :lepi: Yırttımmmm sevgililer gününden sırnaşık şey
haaandann antepin neresine düşmüş nişanlın
hadi yine iyisin sırnaşık şey
Allahım bizede gösterir o günleri inş. hayırlısıya yaben yine yırtamam ama martta terhis oluyo senağlama nasıl geçer bu zaman senağlama senağlama
Amin canım.. Gösterir biran önce inş.. Bu martta mı ? :Saruboceq:
bebeğim ben de her gün yazıyorum; zaten yazıyodum; içine doğmuş gibi; her gün naptın, ne ettin yaz bana mutlaka dedi biyere dedi...=))
Ama bak aklıma sımdı ne geldi.... acaba defteri mi yollasam sevgılıler günü için, içine bişi koyup? offff 14 subatta aglıycam galıba yaaa, sokaga cıkmam o kesın dee=)))
burda olmayanlar bi satte anca okur ohh :)
malesef cnm bu martta olması için herşeyimi verirdim ama önümüzdeki martta dört senelkik okudu bide nişanlım iki sene burda iki sene dışarda okudu ama dışarda okudugu sayılmadıgı için 15 ay yapıo senağlama buda zorumuza gidio hayırlısıyla gelsinde 15 senede beklerim :Saruboceq:
cicikız cnm Allah sanada banada sabır versin öğrenim hemen paylaşıcam cnm
haklısın meltemcim da bahane oluyo bi anlamda
hem ben 14 şubattan bi haft önce yolluyorum sırnaşık şey yani o gün olck die bişiy yok
evt canım yengeçle olmak başkadır..
agzından da bal damlıyo yawww yengeç eşleri..........valla daldım gittim ha.....inşşş
bizdesin yani canım hoş geldinz şehrimize:)ŞAFAK :54 SAKARYAYA SELAM
bizdesin yani canım hoş geldinz şehrimize:)
günaydınlar herkese kızlar bugün şafakımız 104 arkadaslar 4gün sonra sevgilimi ıslatacaklarhihoyyytkaydirigubbakcemile3