• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini söyleyen oldumu...

Söyle ama ondan başkasına söylediğini söyleyip insanların hakkında konuşmasına izin verme.

Malum kızlar söylememeli vs düşünen insanlar yıpratır seni.

Bir deee olmaz derse asla zorlama, at aklına bulandır.

Yok zaten olur yada olmaması değilde... hani böyle ikisinin arasında cevap verince naparım tek derdim o.. .ünkü aklım karışık.. bide o karıştırırsa..

:-) Şimdi benimde şöyle bir durum var bir ay önce amcamın düğünü için memlekete gittik yengemin kardeşi galiba bana aşıkmış çünkü amcam bana takılıyordu hatta onların evine gittik kuzenleri çocuk gelip bir isteyecekti herhalde dili tutulmuş galiba diyerek bana bakıp buluşuyorlardı galiba çocuk bana aşıkti bu olayı öylesine anlattım

:D peki sen hoşlandınmı.

konuşması da zor olur doğru.nasıl bari biraz daha iyi diyalog kurabiliyor musunuz? kore dilini öğrenebildin mi az çok?

alfabeyi okuyabiliyorum... iyicene söktüm... zaten türkçe gibi.. sadece kelime ezberlemem gerek... iletişim ing olarakk... tbi bazen ne dediğini anlamıyorum. ama genellikle anlaşıyoruz...

söylesem... nasıl hoşlandığımı anlatsam... yada direk senden hoşlanıyorum...

alfabeyi okuyabiliyorum... iyicene söktüm... zaten türkçe gibi.. sadece kelime ezberlemem gerek... iletişim ing olarakk... tbi bazen ne dediğini anlamıyorum. ama genellikle anlaşıyoruz...

madem öyle duygularını ifade et bence.bazen iki tarafta ilk adımın atılmasını bekler.bu neden sen olmayasın ki?

yarın olsunda ne söyleyeceğime karar verim.
kararsız olmak çok zor..
bazı insanlara özeniiyorum... duygularına göre hareket ediyorlar... ben bişey söylemek için aklımda biinbir tilki dolandırıyorum..

Yine olsa yine söylerim, ben peşimde dolanan erkeklerden hoşlanmıyorum, erkeği ben tavlamalıyım.
Tecrübelerime bakarak bayanın ayağına giden erkekler genelde flörtöz oluyorlar, herkese mavi boncuk dağıtan tipler çıkıyorlar.

+100 diyorum, ben de aynen boyleyim :)

Hmm.. iyicene bir karar vermem gerekiyor... bazen deli cesareti geliyor ama yazıyorum siliyorum... sen söyledinmi..

Ben söylemiştim, senden hoşlanıyorum demiştim.
Ama senden bir beklentim de yok sadece hareketlerine dikkat et, yanlış anlaşılacak hislerin yoksa bana flörtöz davranma diye uyarmıştım.
Çocuğu dövmekten beter ettim yani.
Haşin seviyorum ben biraz o yüzden.

Sevgilisi varmış, bana söylememişti başkasından duydum.
1 hafta sonra, ben de senden hoşlanıyorum dedi.
Sevgilin varmış neden söylemedin dedim, ayrılacaktık zaten dedi.
Anladım ki karaktersizmiş.
Yine olsa yine söylerim, ben peşimde dolanan erkeklerden hoşlanmıyorum, erkeği ben tavlamalıyım.
Tecrübelerime bakarak bayanın ayağına giden erkekler genelde flörtöz oluyorlar, herkese mavi boncuk dağıtan tipler çıkıyorlar.

Şu noktada katılıyorum. açıkçası kadınların çok peşinden koşan erkeklerde biraz utanmazlık ve yüzsüzlük oluyor.seven erkekte de biraz utanma, çekinme, korku oluyor çünkü. rahat tiplerse zaten dediğin gibi flörtöz oluyorlar.

konu sahibi eğer uyumlu bir çift olacağınızı düşünüyorsan söyle gitsin. o da olumlu bakarsa güzel bir ilişkin olur. ona güveniyorsan onun da duyguları olabilir diyorsan şansını dene. zaten belli ki içinde tutamıyorsun.

Cok seviyosan söyle mutlaka, en azindan denemis olursun.
Bir gün kaybedersen cok pisman olursun..

Ha, ben söylermiyim, askimdan Ölsem söyleyemem. Yapi isi :oops:

Galiba bana dedin Teoho ben memleketten geldim ve yeni olayları hatırlayıp aşık olduğumu anladım söylemeye falan kalkarsam ailem öğrenirse okutmazlar rezil alem olurum durum böyle canım :)

Şu noktada katılıyorum. açıkçası kadınların çok peşinden koşan erkeklerde biraz utanmazlık ve yüzsüzlük oluyor.seven erkekte de biraz utanma, çekinme, korku oluyor çünkü. rahat tiplerse zaten dediğin gibi flörtöz oluyorlar.

konu sahibi eğer uyumlu bir çift olacağınızı düşünüyorsan söyle gitsin. o da olumlu bakarsa güzel bir ilişkin olur. ona güveniyorsan onun da duyguları olabilir diyorsan şansını dene. zaten belli ki içinde tutamıyorsun.

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor... oa güveniyorum. ama söylersem.. ve cevapsız kalırım diye korkuyorum.. yani ben birinden hoşlanmadığımda direk kusura bakma ama senden hoşlanmıyorum diyorum.. karşı taraftanda bekliyorum.. :(

Galiba bana dedin Teoho ben memleketten geldim ve yeni olayları hatırlayıp aşık olduğumu anladım söylemeye falan kalkarsam ailem öğrenirse okutmazlar rezil alem olurum durum böyle canım :)

ailene söylermi peki... eğer güvenemiyorsan söyleme.. tanıdık olması daha kötü...

Ben kadın susar bekler açılmaz fikrine karşıyım. Ne yani erkek söyleyince mi oluyor kadının değeri
Ben de elimden geleni yaptım sonuç alamadım ama en azından içimde kalmadı
Saf saf aylarca onu mu seveceğim yahu
Belirsizlikten gına geldi zaten
Söyle gitsin kaybedeceğin bir şey yok :KK66::KK66:

aramızda saat farkı olduğu için gece yazsa bile... o uykudan uyanıyorum.. kalbim küt küt resmen...

Back
X