• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini söyleyen oldumu...

Ben çok hoşlanmama rağmen içimde tuttum söylemedim. Pişman değilim. Yine olsa yine söylemem :KK53::KK53: Bir şeyler olacak olsa kendiliğinden olur zaten senin açılmana gerek kalmaz. Tabi o da seviyorsa

yani söylersen kaybetme riski de var. ha ben olsam söylerim, dibimde olup acı çekeceğime uzağımda olsun unuturum mantığına sahibim :)

ailene söylermi peki... eğer güvenemiyorsan söyleme.. tanıdık olması daha kötü...

.
Aileme söylemezse ailesine mutlaka söylerdi yani bizimkilere anında ulasirdi okumamin sonu olurdu okulunu bitirmeden meslek sahibi olmadan bu işlere kalkısamam :)

yani söylersen kaybetme riski de var. ha ben olsam söylerim, dibimde olup acı çekeceğime uzağımda olsun unuturum mantığına sahibim :)

evet o da var... ya daha hiç konuşamazsam.. birde seneye aynı ortamda olacağım yine onunla...

.
Aileme söylemezse ailesine mutlaka söylerdi yani bizimkilere anında ulasirdi okumamin sonu olurdu okulunu bitirmeden meslek sahibi olmadan bu işlere kalkısamam :)

haklısın önce okulunu bitir. Aklını bulandırma.. hem oda senden hoşlanıyor... seviyorsa bekler..

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor... oa güveniyorum. ama söylersem.. ve cevapsız kalırım diye korkuyorum.. yani ben birinden hoşlanmadığımda direk kusura bakma ama senden hoşlanmıyorum diyorum.. karşı taraftanda bekliyorum.. :KK43:

düzgün bir insansa cevapsız kalmazsın bence. ben de aynen birinden hoşlanmıyorsam direk keser atarım. hatta uğraşmayı bıraksınlar diye erkek arkadaşım olmadığı halde erkek arkadaşım var diye yalan söylemişliğim bile vardır.

evet o da var... ya daha hiç konuşamazsam.. birde seneye aynı ortamda olacağım yine onunla...

tek koreli o değil ya boşver, başkasıyla tanışırsın.. deli cesareti gelirdi bana yazardım valla :27: dediğim gibi sevdiğin biriyle aynı ortamda habersiz olmaktansa, haberi olsun ama olmazsa da zorlamazsın.. yani sana gelip bir kızdan hoşlanıyorum demesi de olası kanka modunda.. aman allah korusun.. :)

düzgün bir insansa cevapsız kalmazsın bence. ben de aynen birinden hoşlanmıyorsam direk keser atarım. hatta uğraşmayı bıraksınlar diye erkek arkadaşım olmadığı halde erkek arkadaşım var diye yalan söylemişliğim bile vardır.

Düzgün bir insan ama çok utangaç.. :)

bu konuları konuşmuştum... Bir kıza açılmaktan çok utandığını söylemişti.. :KK43:

Ama sen de utanıyor gibisin sanki... Eğer ben senin yerinde olsam onun açılması için
yeşil ışık yakardım,ilgimi belli ederdim aşırıya kaçmadan.Eğer benden çok hoşlanıyorsa da
bu kadar ışığa ( :D ) dayanamayıp kendini açılır zaten . . . Ama senin bileceğin iş tabii ki
Pişman olmam her sonuca hazırım iyi veya kötü diyorsan söyle gitsin. :KK36:

Ben söyledim hic pişman olmadım. Ama ilk andan itibaren beni buna pisman etmeyecegini biliordum. On srne sevfili olduk 3aydirda evliyiz. Iyiki konus konuş konus diyen tarafımı dinlemisim

Akışına bırak yahu tadını çıkar neden söylesem mi söylemesem mi diye sıkıyorsun kendini? Belirsiz davranıyorsa onun da kafasında soru işaretleri vardır zaten uzakmışsınız birbirinize , yanına ggittiğinde eğer karşılıklı ise duygularınız kıvılcımlar alevlenir... Sen sadece onunla sohbet etmenin tadını çıkar... Simdi soylersin olumsuz tepki verir ya da o da sevdiğini söyler de mesafelerden dolayı imkânsız falan der o zaman daha çok acı cekersin...
Olursa kendiliğinden gelissin olmazsa bir yerlerde güzel bir anın olarak kalsın.

Onunla konuşmayı.. dertleşmeyi seviyorum... söylemessem ileride birine aşık olursa biliyorum bana söyleyecek şuna aşık oldum diye... söylersem daha konuşamam diye korkuyorum... acaba onu tarif ediyor gibi anlatsam:D
bir çocuk var hep şapka takar (o şapka takar hep) ne zaman görsem şapkası kafasında... aslında hep onunla konuşuyorum... ondan hoşlanıyorum ama vb gibi.

Avatarın çok hoşuma gidiyor konu sahibesi ...Çocuk ne tatlıdır haaa koreliyse:KK53:
Umudun varsa söylemelisin bence hiç ima falan etmekle uğraşma
Siyah ya da beyaz net olsun her şey.

Avatarın çok hoşuma gidiyor konu sahibesi ...Çocuk ne tatlıdır haaa koreliyse:KK53:
Umudun varsa söylemelisin bence hiç ima falan etmekle uğraşma
Siyah ya da beyaz net olsun her şey.

teşekkürler :) okadar tatlıki resmini çizdim.. gözümü kapasam hemen yüzü aklımda...

direkt "koreli birinden hoşlanıyorum, sizinkiler ne yer ne içer" tarzı bir muhabbete gir bakalım tepkisi ne olacak?

Soyle gitsin be amaaaaaaan pehh zaten iki turlude muhabbet bi yerde bitecek, anilar kalacak

Back
X