Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailene söylermi peki... eğer güvenemiyorsan söyleme.. tanıdık olması daha kötü...
yani söylersen kaybetme riski de var. ha ben olsam söylerim, dibimde olup acı çekeceğime uzağımda olsun unuturum mantığına sahibim :)
.
Aileme söylemezse ailesine mutlaka söylerdi yani bizimkilere anında ulasirdi okumamin sonu olurdu okulunu bitirmeden meslek sahibi olmadan bu işlere kalkısamam :)
Ben olsam söylemem açıkçası.Çok seviyorsa gelir konuşur sen nasıl konuşmak istiyorsan.![]()
haklısın önce okulunu bitir. Aklını bulandırma.. hem oda senden hoşlanıyor... seviyorsa bekler..
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor... oa güveniyorum. ama söylersem.. ve cevapsız kalırım diye korkuyorum.. yani ben birinden hoşlanmadığımda direk kusura bakma ama senden hoşlanmıyorum diyorum.. karşı taraftanda bekliyorum..![]()
evet o da var... ya daha hiç konuşamazsam.. birde seneye aynı ortamda olacağım yine onunla...
düzgün bir insansa cevapsız kalmazsın bence. ben de aynen birinden hoşlanmıyorsam direk keser atarım. hatta uğraşmayı bıraksınlar diye erkek arkadaşım olmadığı halde erkek arkadaşım var diye yalan söylemişliğim bile vardır.
bu konuları konuşmuştum... Bir kıza açılmaktan çok utandığını söylemişti..![]()
Avatarın çok hoşuma gidiyor konu sahibesi ...Çocuk ne tatlıdır haaa koreliyse
Umudun varsa söylemelisin bence hiç ima falan etmekle uğraşma
Siyah ya da beyaz net olsun her şey.
teşekkürler :) okadar tatlıki resmini çizdim.. gözümü kapasam hemen yüzü aklımda...