• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini söyleyen oldumu...

challim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
333
134
133
Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...

Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..

Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...

çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....

böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım :(

velet mi?

neyse söyle gitsin, dünyaya bir daha mı geleceksin sanki..

aaa seni tanıdım, söyle sen söyle.. en fazla bir daha konuşmazsın zaten dünyanın bir ucunda cucuk :KK53:

Aslında söyleyip söylememek değil.. daha çok vereceği cevaptan korkuyorum..

Eğer onunda sizden hoslandigina eminseniz söyleyin derim :) ben benimkine söylediydim artik catlicaktim çünkü...ama pişman olmadim çok şükür :) :)

Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...

-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..

- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...

- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....

böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım :KK43:
Ben söylemiştim, senden hoşlanıyorum demiştim.
Ama senden bir beklentim de yok sadece hareketlerine dikkat et, yanlış anlaşılacak hislerin yoksa bana flörtöz davranma diye uyarmıştım.
Çocuğu dövmekten beter ettim yani.
Haşin seviyorum ben biraz o yüzden.

Sevgilisi varmış, bana söylememişti başkasından duydum.
1 hafta sonra, ben de senden hoşlanıyorum dedi.
Sevgilin varmış neden söylemedin dedim, ayrılacaktık zaten dedi.
Anladım ki karaktersizmiş.
Yine olsa yine söylerim, ben peşimde dolanan erkeklerden hoşlanmıyorum, erkeği ben tavlamalıyım.
Tecrübelerime bakarak bayanın ayağına giden erkekler genelde flörtöz oluyorlar, herkese mavi boncuk dağıtan tipler çıkıyorlar.

Eğer onunda sizden hoslandigina eminseniz söyleyin derim :) ben benimkine söylediydim artik catlicaktim çünkü...ama pişman olmadim çok şükür :) :)

Çok farklı... bazen soğuk bazen çok ilgili.. tuhaf biri :(

Çok farklı... bazen soğuk bazen çok ilgili.. tuhaf biri :KK43:
O zaman soyleme çünkü ben emindim karsimdakinden oyle soyleyebildim :) yoksa hayatta yapma dediğim şeylerden biriydi :) iste büyük konuşmamak lazimmiss :)

:-) Şimdi benimde şöyle bir durum var bir ay önce amcamın düğünü için memlekete gittik yengemin kardeşi galiba bana aşıkmış çünkü amcam bana takılıyordu hatta onların evine gittik kuzenleri çocuk gelip bir isteyecekti herhalde dili tutulmuş galiba diyerek bana bakıp buluşuyorlardı galiba çocuk bana aşıkti bu olayı öylesine anlattım

böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım :KK43:

Söyle ama ondan başkasına söylediğini söyleyip insanların hakkında konuşmasına izin verme.

Malum kızlar söylememeli vs düşünen insanlar yıpratır seni.

Bir deee olmaz derse asla zorlama, at aklına bulandır.

Back
X