Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu

Aynı anda iki kişiyi sevemez, aklı karışıktır sadece bence. Sevdiğim adam başkasıyla evlenseydi, bu onun kayıbı olurdu illa ki üzülürdüm ama yaslara bürünmezdim. Sebebi, büyüdüğün yer gibi olmuyor hiç bir yer... İlle de babaocağı...

Benim çok aşık olduğum yıllarımı verdiğim ölecek kadar aşık oldugum adam baskasıyla evlendi. O an hayat durdu sandım, nefes alamadıgımı hatırlıyorum. Ne oldu biliyor musun? Geçti.. zerre kadar kalbimde ona dair birşey kaldıysa ne olayım... ama karakterli durmuştum.. imzayı attığı an ölür benim için demiştim. Öldürmüştüm onu içimde. Onu unutturana şükürler olsun...

Benim çok aşık olduğum yıllarımı verdiğim ölecek kadar aşık oldugum adam baskasıyla evlendi. O an hayat durdu sandım, nefes alamadıgımı hatırlıyorum. Ne oldu biliyor musun? Geçti.. zerre kadar kalbimde ona dair birşey kaldıysa ne olayım... ama karakterli durmuştum.. imzayı attığı an ölür benim için demiştim. Öldürmüştüm onu içimde. Onu unutturana şükürler olsun...
Hadi ya :( peki neden ayrildınizki.Birde onunla son kez konuştunuzmu yani içinizden demek istediğiniz herseyi dedinizmi

Hadi ya :KK43: peki neden ayrildınizki.Birde onunla son kez konuştunuzmu yani içinizden demek istediğiniz herseyi dedinizmi
Evet son kez konustuk. Olmayacagını anladık. Ailesi kapalı istiyordu, ben pek uygun değildim. Cahillik kapan dese kapndırdım öyle aşıktım ona. Size yemin ediyorum böyle bir aşk yoktu. Evlendıkten sonra beni aradı. Mutlu olmadıgını, beni son bir kere görmek istediğini beni asla unutmayacagını söyledi. Onu bir kere görebilmek son bir kere sarılmak için canımı verirdim. Ama yapamadım. Karısına bunu yapamadım.. ona hakkımı helal ettiğimi, çok mutlu olması gerektiğini söyledim. Geçti bitti.. şimdi evli iki çocuk annesiyim. Geçecek güzelim, ben o adamı unuttuysam sende unutursun yeter ki karakterli dur hayata. Şuan canın acıyor bu olması gereken doğanın kanunu. Sadece zaman..

iki kisiyi sevemez hic bi erkek ya da kadin. karakteri ve ya ruh sagligi bozuktur. bu tiplerden asla hayir gelmez.cunku surekli baska birileri cikar. bunlar tek esli olamazlar. aldatir dururlar. iyi olmus gittigi simdi canin yaniyor ama bi sure sonra cok sukredersin emin ol

Evet son kez konustuk. Olmayacagını anladık. Ailesi kapalı istiyordu, ben pek uygun değildim. Cahillik kapan dese kapndırdım öyle aşıktım ona. Size yemin ediyorum böyle bir aşk yoktu. Evlendıkten sonra beni aradı. Mutlu olmadıgını, beni son bir kere görmek istediğini beni asla unutmayacagını söyledi. Onu bir kere görebilmek son bir kere sarılmak için canımı verirdim. Ama yapamadım. Karısına bunu yapamadım.. ona hakkımı helal ettiğimi, çok mutlu olması gerektiğini söyledim. Geçti bitti.. şimdi evli iki çocuk annesiyim. Geçecek güzelim, ben o adamı unuttuysam sende unutursun yeter ki karakterli dur hayata. Şuan canın acıyor bu olması gereken doğanın kanunu. Sadece zaman..
neden ben kapanirim demediniz ya da neden karsinizdaki demedi insanin aklina gelmez mi

Canım benim ya sende çok zor seyler yaşamissin bizim sebepler iyce karışık tam bilmiyorumda inanirmisn değistiremeyeceği şeyler varmiş ama beni seviyor inaniyomuyum buna bilmiyorum peki siz iykide onla olmamiş dedinizmi ve bide o erkekler evlenipte ya ben mutsuuzm aslinda diyorlarya inaniyomusunuz buna

Back
X