4 yıllık bir beraberliğim vardı ve sonra akrabasıyla evlendi sözde zoraki! Sonrası mı? Şuan çoluk çocuk yaşıyıp gidiyor. Sözde zorla evlendirilmişti. İsmen erkek. Bende evlıyım ve iyiki diyorum o yüzdenNey yaşadınız merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıllık bir beraberliğim vardı ve sonra akrabasıyla evlendi sözde zoraki! Sonrası mı? Şuan çoluk çocuk yaşıyıp gidiyor. Sözde zorla evlendirilmişti. İsmen erkek. Bende evlıyım ve iyiki diyorum o yüzdenNey yaşadınız merak ettim
Kaynınız zaten erkek degil mi ? Nasil birde kocasi oluyo :))başkasını severdim.
tabi ki. kaynımın kocası aynı anda 3 kişiyi seviyor. mutlu mesut idare ediyolar.
Hayır aslinda şuan zor olan onun beni sevdiğine inanmamam ondan bu çektiğim üzüntüSiz adami seviyorsunuz ama adam sizi sevmiyor. Hani konudan güzel dram dizisi çıkar, ama ben tek o habersiz geline acırım
Nerden biliyosunuz peki onu sevmediğini bide sevmeden nasıl dokunur bir adam başka kadına anlamam yaHiçbir yapmadım, sonradan Benim için hayırlısının o olduğunu anladım, yani başkasıyla evlenmesi. Onla zaten olmazmışız. Yalnız o kadını hiç sevmedi hala sevmiyor o ayrı bi konu
Biri de demiyor ki bu kayın erkek kocası nasıl oluyor ya
Kaynınız zaten erkek degil mi ? Nasil birde kocasi oluyo :))
Yada ben bu akraba terimlerini anlamiyorum :)
Adamlar midesiz oluyor çünkü. Sevmekten gelir sevişmek... kadinlar genel olarak sevmediği kişiye dokunamazlar. Erkekler ise bunu sıradan bir ihtiyaç gibi görüyolar sanırım kiminle yaşandığının önemi ihtiyacı giderilsin tatmin olsun yeter.Nerden biliyosunuz peki onu sevmediğini bide sevmeden nasıl dokunur bir adam başka kadına anlamam ya
Adamlar midesiz oluyor çünkü. Sevmekten gelir sevişmek... kadinlar genel olarak sevmediği kişiye dokunamazlar. Erkekler ise bunu sıradan bir ihtiyaç gibi görüyolar sanırım kiminle yaşandığının önemi ihtiyacı giderilsin tatmin olsun yeter.Nerden biliyosunuz peki onu sevmediğini bide sevmeden nasıl dokunur bir adam başka kadına anlamam ya
Aynen öyle. Bide benim ex te demişti mecburıyetten. Niye hamile mi? Hamileyse zaten daha büyük sıkıntı sana yaptıgı. Bana demişti ailem ısrar ediyor karşı cıkamıyorum, mecburum. Ay kuzum inanma bunlara hangi devirde yaşıyoruz? Demiyor ki ben seni kaldıramam, sen bana bir gömlek büyüksün. Hazır buldum evleniyorum benimde işime geliyor demiyorlar mecburum diyorlar. Hoşşşt. Sonra eskisini arayıp aklını karıştırıyorlar. Evdeki dursun, eskisiyle kırıştırıyım ama yuvama bişey olmasın.. adiler.. iyi ki kendimi ona aşığım diye meze etmedim. Konusmayı görüşmeyi içim yana yana kabul etmedim. Gurur duydum kendimle...Zaten şimdide bu moda ya anlamiyorum inanki çok mutsuzum diyip bu aşk fotolari paylaşmak nedir yaa bende öyle diyorum sevse zaten beni bırakmazdı
Bunu ona dedim zaten artik konuşma dedim tatlı heycanlarini yasa hii dedi ne heycan ne heycan numarasını sildim birdaha zaten iletişimde olmak istemiyorum asla sadece kötü olan şuki ben onlarin ikisini hergün görcem kızı benim yaşadiğim yere getircek ve burası çok küçük yer onları hergun görecm ikisidr memurSevgi pıtırcığı değilse aynı anda iki kişiyi sevemez.
Sevmediğini anlamanız için ne yapması lazım bu insanların yahu? Evleniyormuş , daha ne yapsın yani?
O tatlı telaş içindeyken siz burda kendinizi yiyorsunuz.Lütfen yolunuza bakın.
Neden bir başkası istiyor diye istemediği bir şeyi yapsınneden ben kapanirim demediniz ya da neden karsinizdaki demedi insanin aklina gelmez mi
Kesinlikle haklisinizAdamlar midesiz oluyor çünkü. Sevmekten gelir sevişmek... kadinlar genel olarak sevmediği kişiye dokunamazlar. Erkekler ise bunu sıradan bir ihtiyaç gibi görüyolar sanırım kiminle yaşandığının önemi ihtiyacı giderilsin tatmin olsun yeter.
Inşallah o günler gelir yaYoluma bakardım... sizi sevse zaten sizinle evlenirdi... önünüze bakın ileride iyi ki olmamış diyeceksiniz...