Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse?

Hiçbir yapmadım, sonradan Benim için hayırlısının o olduğunu anladım, yani başkasıyla evlenmesi. Onla zaten olmazmışız. Yalnız o kadını hiç sevmedi hala sevmiyor o ayrı bi konu

Benim sevdigim yok. Olsaydi gecmesini beklerdim o siradada hayatima bakardim.

Hiçbir yapmadım, sonradan Benim için hayırlısının o olduğunu anladım, yani başkasıyla evlenmesi. Onla zaten olmazmışız. Yalnız o kadını hiç sevmedi hala sevmiyor o ayrı bi konu
Nerden biliyosunuz peki onu sevmediğini bide sevmeden nasıl dokunur bir adam başka kadına anlamam ya

Sevgi pıtırcığı değilse aynı anda iki kişiyi sevemez.

Sevmediğini anlamanız için ne yapması lazım bu insanların yahu? Evleniyormuş , daha ne yapsın yani?

O tatlı telaş içindeyken siz burda kendinizi yiyorsunuz.Lütfen yolunuza bakın.

Bazı erkekler için olmazsa olmaz yoktur. Sizi hala sevdiğini filan söylerse de inanmayın. Hayatında birisi olmasına ve onunla evlilik yoluna girmesine rağmen, utanmadan ben onu değil seni seviyorum diyorsa karaktersizliğini belgeliyordur. Karşısındaki insana acıyorum sadece. Ahlaksızlığı normal gören biriyle evleniyor haberi yok. Siz yolunuza bakın, hiçbir acı, hiçbir hayal kırıklığı sonsuza dek sürmüyor. Sizin yapmanız gereken bir daha hiçbir şekilde bu kişiyle iletişime geçmemek ve hayatınıza devam etmektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nerden biliyosunuz peki onu sevmediğini bide sevmeden nasıl dokunur bir adam başka kadına anlamam ya
Adamlar midesiz oluyor çünkü. Sevmekten gelir sevişmek... kadinlar genel olarak sevmediği kişiye dokunamazlar. Erkekler ise bunu sıradan bir ihtiyaç gibi görüyolar sanırım kiminle yaşandığının önemi ihtiyacı giderilsin tatmin olsun yeter.

Adamlar midesiz oluyor çünkü. Sevmekten gelir sevişmek... kadinlar genel olarak sevmediği kişiye dokunamazlar. Erkekler ise bunu sıradan bir ihtiyaç gibi görüyolar sanırım kiminle yaşandığının önemi ihtiyacı giderilsin tatmin olsun yeter.

Zaten şimdide bu moda ya anlamiyorum inanki çok mutsuzum diyip bu aşk fotolari paylaşmak nedir yaa bende öyle diyorum sevse zaten beni bırakmazdı
Aynen öyle. Bide benim ex te demişti mecburıyetten. Niye hamile mi? Hamileyse zaten daha büyük sıkıntı sana yaptıgı. Bana demişti ailem ısrar ediyor karşı cıkamıyorum, mecburum. Ay kuzum inanma bunlara hangi devirde yaşıyoruz? Demiyor ki ben seni kaldıramam, sen bana bir gömlek büyüksün. Hazır buldum evleniyorum benimde işime geliyor demiyorlar mecburum diyorlar. Hoşşşt. Sonra eskisini arayıp aklını karıştırıyorlar. Evdeki dursun, eskisiyle kırıştırıyım ama yuvama bişey olmasın.. adiler.. iyi ki kendimi ona aşığım diye meze etmedim. Konusmayı görüşmeyi içim yana yana kabul etmedim. Gurur duydum kendimle...

Sevgi pıtırcığı değilse aynı anda iki kişiyi sevemez.

Sevmediğini anlamanız için ne yapması lazım bu insanların yahu? Evleniyormuş , daha ne yapsın yani?

O tatlı telaş içindeyken siz burda kendinizi yiyorsunuz.Lütfen yolunuza bakın.
Bunu ona dedim zaten artik konuşma dedim tatlı heycanlarini yasa hii dedi ne heycan ne heycan numarasını sildim birdaha zaten iletişimde olmak istemiyorum asla sadece kötü olan şuki ben onlarin ikisini hergün görcem kızı benim yaşadiğim yere getircek ve burası çok küçük yer onları hergun görecm ikisidr memur :(

Yoluma bakardım... sizi sevse zaten sizinle evlenirdi... önünüze bakın ileride iyi ki olmamış diyeceksiniz...

Kesinlikle haklisiniz :(

Back
X