sevdiğiniz adam soruyorsunuz ...

maskelileydi

yalnızlığım
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
80
0
86
Diğer
:uhm: sevdiğiniz adama soruyorsunuz

beni gerçekten seviyormusun yoksa senin için sadece bir alışkanlıkmıyım?

uzunca bir süre sessiz kalıyor hiç birşey demeden

sonra başka konulara geçiyor. sizse ondan cevap bekliyorsunuz. o hala ne cevabı istiyorsun diye soruyor.

ve sonunda seviyorum tabii diye cılız ürkek bir ses çıkıyor

hem alışkanlık olsa nasıl şu kadar zamandır ararmıyım diyor

o anda neler hissederdiniz? neler geçerdi kalbinizden?

hiç sormadım böyle bişi ama keşke sorsaymışım yani güzel soru :uhm:birde bu soruyu sen mi sordun sevgiline

sinir olduğum erkek tavırlarından biri, hem bize bunu sordurmayı ihtiyaç duyduruyolar (tavırları davranışları ile belli etse bunu sormaya ihtiyaç hissetmeyiz heralde) hemde mıy mıy mıy insanı deli ediyolar.
tipik erkek davranışı canım, onlar böle şeyleri açık açık sölemeyi pek sevmiyolar hoşlarına gitmiyo böle konular ama inanki sevgilininde dediği gibi hiç bir erkeğe değer vermediği sevmediği bir kadını asla aratamazsın bağlasan durmaz valla :hulya:

lafda hep seviyo ama davranışlarda hiç bişi yok arkadaş gibi.

1,5 yıl yüzümü görmedi.onca zamanın sonunda donuk bi ifade ile benimle sadece elinin ucuyla tokalaştı.

bende tüm olanların üzerine bu soruyu sordum.evet sorma ihtiyacı hissediyorum ve verdiği cevabında yürekden olduğuna inanamıyorum

"sevmiyor" diye düşünürdüm; seven adam pat die cevabı yapıştırır gururla kek küm etmekte ne imiş. çünkü hayatın gerçekleri özündede yaşamıyormuyuz sanki bu tarz şeyleri:)

:) Zaten beni sevmeyen bir sevgilim olduğu zaman en karamsar anları yaşardım :/ yapılck bişey yok caresiz kalıo insan

eşine mi sordun sevgiline mi anlamadım yani eş mi sevgiliye mi sorulunca.eşime sorsam böyle cevap verse umursardım ama sevgilimse umursamaz yoluma devam ederdim.

Üzülürdüm tabikide sonuçta sevdiğin adamdan sevildiğini duymak istiyorsun bir kere bende böyle hissetmiştim hatta kendimce ayrılık kararı aldım beni seviyor gibi değilde alışkanlık olmuşum sanki onun için ama buna bir şey demedi aksine bana neler yapıcağını söyledi ben onu merak etmiyim diye ayrılık kararında sonra bıraktım üstüne gitmedim o adım atmaya başladı şimdi aramız iyi çok şükür ALLAH bozmasın...

sanal aşkdanda bu beklenir ki:icecream:
eee kocanızın bu sanal irkekten haberi varmı-tatlicadiarzu-

hayir kizlar hemen öyle demeyin
ben taniyorum kendisini evli ama sadece nikah söz konusu
yani henüz dügünü olmadi ve ayrica esi yurtdisinda yasiyor
baska erkek durumlari yok yani bahseettigi kisi nikahli kocasi

hayir kizlar hemen öyle demeyin
ben taniyorum kendisini evli ama sadece nikah söz konusu
yani henüz dügünü olmadi ve ayrica esi yurtdisinda yasiyor
baska erkek durumlari yok yani bahseettigi kisi nikahli kocasi

Tamam o zaman yanlış bişeyler olmasında aman
Açıklayıcı yazılmayınca insan ne yazacağını bilemiyor tabi ..
Söylediğin iyi oldu arkadaşım.... a.s

bence sözler hiç önemli değil bir bakışla insanın içi titrer bazen. bütün sorularının cevabı gibidir kocaman bir kucak sımsıcak dudaklar:) ama dediğin şey inanamıyorum insan 1.5 yıl görmediği sevdiğiyle tokalaşırmı sadece...seni üzmek istemem ama şahsen ben yıkılırdım ve arkama bile bakmadan kaçardım asla asla kendimi zorla sevdirmem istemem öyle bişey ne hali varsa görsün...bilemiyorum...

1,5 yıl sonra kavuşma anında sadece resmi bi tokalaşma öyle mi
bu soruyu sormanıza bile gerek yokmuş bence üzgünüm ama
cevabını zaten vermiş eşiniz

kizlar , aslinda arkadas iliskisi hakkinda cok cok ayrintili bilgi vermemiski ; seni sevmiyor diyelim. sheker taniyormus, esi yurtdisinda, birbirleriyle ne kadar zaman gecirebilmislerdir ? demem oki ; keske arkadas o 1bucuk yili nasil gecirdiklerini anlatsaydi.... nasil gecti bu donem yani? iletisim nasildi bu 1bucuk yilda? az daha acik anlatsan kardes...
biz kadinlar duygusaliz, adamin aklinda kim bilir ne vardi o anda ki sana cilizca cevap vermis. belki heyecandan demistir , olamazmi?? hemen negatif olmayalim bence.
bizler hemen duygusalliga baglayabiliyoruz, burdan ACABA beni sevmiyormu? eeee, kadinlar venusten,erkekler marstan dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…