Sevdiğiniz adamın başkasına çok aşık olduğunu bilmek

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Evet hayatı dramatikleştirmeye gerek yok
Takmamaya çalışıyorum.Bir defa geldin kızım dünyaya aşk acısı mı çekeceksin diyorum.Iç dökeyim dedim.Tavsiye alayım dedim.Buna yapacak bir şey yok elbet.
Sevdiğim değer verdiğim adam başkasına aşık oldu.Bana yalanlar söyledi.Ona aşıkken çok acı çektiği için bana geldi.Ama kabul etmedim yara bandı olmayı.
Ben hırs da yaptım sanırım.Nasıl beni değil onu tercih eder diye.Mutsuzum.Bu sızı bu kuyruk acısı geçer mi?

Bu seninle ilgili değil onun karaktersizliğiyle ilgili
İnan neden ben bunu yaşadım diye üzülüyorsun sonra iyi ki hayatımdan defolmuş diyorsun
Sadece sabret

Gecicek Tabiki, şu aralar daha sosyal olmaya çalış, tiyatro, sinema belki bir hobi kursu. İnsanın eli boş dururken düşünmeye daha çok zaman ayırıyor. Yapmayı sevdiğin şeyleri yap. Gecicek, bu durum seninle ilgili değil çünkü. Kalbin kabul ettiğin de durumun seninle ilgili olmadığını sende goruceksin.

Hepimiz her şeyin zamanla geçtiğini bile Bile acıları yaşıyoruz. O an da bunları hissetmek de insana bir şeyler katıyor bence. Sadece kendinizi yıpratmadan geçeceğini bilerek yaşayın...

Şöyle düşün başkası için seni kullanmaya çalışan bir adamla beraber olsan mutlu olacakmısın. İnsanın karakteri ve insanlığı aşık olunca belli olur diye okumuştum bir yerde, insan platonik bile olsa aşkında sadık olmalı bence, acısın çekmeli, içinde bitirip öyle başkası ile birşeylere başlamalı, bu hem kendisine hemde hayatına aldığı insana saygısının gereği çünkü. Sana üzülme diyemen mutlaka üzülürsün ama en azından sürekli senden götürecek bir ilişkinin acısını yaşamamışsın.

Su an oyle zaten kimseye gitmiyor.acisini yasiyor

önünüze bakarsanız hemen geçer arkanıza bakıp durmaya devam ederseniz zor.

Olayı anlatış tarzınızdan güçlü bi insan olduğunuza kanaat getirdim. Size teğet gecer bu olay. Zor bir durum umarım atlatırsın

Benzer şeyi bende yasadim ustelik benimki bana da baya umut vermişti.Adam resmen benim duygularimla oynadi.Beni yarabandi gibi kullanmaya calisti.Eski sevgilisini unutamiyordu.Onun icin yanimda agladi,bana onun adiyla seslendi daha ötesi olabilir mi?

Ve inan bana bunun acisi da geciyor.Ben ipleri tamamen kopardiktan 5 ay sonra atlattım bu durumu ama gecti.Ve sana bisey soylemek istiyorum neden ben degil de o sorusunu cok sordum kendime bende zamaninda ama sonradan anladim ki bu resmen sevgi degil de egosal bisey.Yani hırs yapmisim resmen beni nasil sevmez diye takıntı gibi bisey olmuştu sendeki de öyle birşey olabilir.

önünüze bakarsanız hemen geçer arkanıza bakıp durmaya devam ederseniz zor.
Onu o durakta birakip baska yone yol alasim da yok.surekli birilerini ardimda birakmaktan yoruldum.istiyorum ki o kadina aski bitsin.bana gelsin beraber yola devam edelim.ama bu imkansiz sanırım

Olabilir.Bana yeni birini ranimaya calismak.cok zor geliyor asil problem bu aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…