Sevdiğiniz adamın başkasına çok aşık olduğunu bilmek

Olabilir.Bana yeni birini ranimaya calismak.cok zor geliyor asil problem bu aslinda.
Bu bende de cok olmustu kimle duygusal anlamda konusmaya başlasam muhabbet napiyorsundan öteye gecemiyordu icimden gelmiyordu.Bir insani psikolojik olarak unutma suresi 6 aymiş.Hakikaten bende 5 ay aci cekmistim 5 ay sonra birilerinden hoşlanmayan başlamıştım.Sende sabir et,o adamla da iletişimini tamamen kes.

Bu bende de cok olmustu kimle duygusal anlamda konusmaya başlasam muhabbet napiyorsundan öteye gecemiyordu icimden gelmiyordu.Bir insani psikolojik olarak unutma suresi 6 aymiş.Hakikaten bende 5 ay aci cekmistim 5 ay sonra birilerinden hoşlanmayan başlamıştım.Sende sabir et,o adamla da iletişimini tamamen kes.
Kestik zaten.en son bana ettigi hakaretlerden sonra gorusmedik

Evet hayatı dramatikleştirmeye gerek yok
Takmamaya çalışıyorum.Bir defa geldin kızım dünyaya aşk acısı mı çekeceksin diyorum.Iç dökeyim dedim.Tavsiye alayım dedim.Buna yapacak bir şey yok elbet.
Sevdiğim değer verdiğim adam başkasına aşık oldu.Bana yalanlar söyledi.Ona aşıkken çok acı çektiği için bana geldi.Ama kabul etmedim yara bandı olmayı.
Ben hırs da yaptım sanırım.Nasıl beni değil onu tercih eder diye.Mutsuzum.Bu sızı bu kuyruk acısı geçer mi?
Tebrik ederim. Direk kabullenmissin. Geçmez ama unutsun Bi zamandan sonra aman bu da ne diye sallar geçersin. İnşallah iyi insanlarla karsilasirsin

Evet hayatı dramatikleştirmeye gerek yok
Takmamaya çalışıyorum.Bir defa geldin kızım dünyaya aşk acısı mı çekeceksin diyorum.Iç dökeyim dedim.Tavsiye alayım dedim.Buna yapacak bir şey yok elbet.
Sevdiğim değer verdiğim adam başkasına aşık oldu.Bana yalanlar söyledi.Ona aşıkken çok acı çektiği için bana geldi.Ama kabul etmedim yara bandı olmayı.
Ben hırs da yaptım sanırım.Nasıl beni değil onu tercih eder diye.Mutsuzum.Bu sızı bu kuyruk acısı geçer mi?
inan su dunyada gevmeyecek hic bisey yok hersey unutuluyor baskasinim yara bandi olmamayi tercih etmen harika yaninda olmayanin gonlunde isi neee

Benimde geçen sene platonik olarak aşık olduğum biri vardı. Başta onunda duyguları var gibiydi , ben her gün olur muyuz olmaz mıyız diye düşünürken bayağı zaman geçti bir de baktım sevgili yapmış . Bunu öğrendiğim gün bütün duygularımı bıçak gibi kesip attım. Böyle durumlarda direk mantığımın kalbimin önüne geçmesine izin veriyorum. Bir kere çok üzülüyorum ama bir gün sürüyor ertesi gün bitiyor.
bunu yapma şeklim de şu, adam başkasını seviyor, beni sevmiyor . Bu kadar bu herşeye yeter bence

Annem derdi... Seni sevenle eş dost arkadaş ol diye. Zorla adamı hayatında tutamazsın sadece senin sevgin yetmez. İnsallah sana çok değer veren biri ile ilişki yaşarsın. Rabbim başka dert vermesin.

Ay ben de bu durumu geçen sana yaşamıştım,bir de benim özgüvenimi kaybettiğim bir döneme denk gelmişti onun başkasını tercih etmesi; sen düşün yani çok zordu.
Ama bu durumda kabullenmen gerekiyo ki maalesef daha farklı bir seçeneğin de yok. Başka bir sebeple biten bir ilişki için üzüldüğüm de çok oldu da araya 3.şahıs girdiği için bitmişse, karşımdaki onu tercih etmişse eğer midem almazdı bir daha gelse de. 2 3 ay sonra başka birini aldım zaten hayatıma tamamen hislerim bitmişti. Geçiyor yani ama kendini eksik hissetme sakın ben o dönemi çabuk atlattım allahtan. Senin şu an hissettiğin şey sevgi değil yani emin ol, geçicek zaten.

Ay ben de bu durumu geçen sana yaşamıştım,bir de benim özgüvenimi kaybettiğim bir döneme denk gelmişti onun başkasını tercih etmesi; sen düşün yani çok zordu.
Ama bu durumda kabullenmen gerekiyo ki maalesef daha farklı bir seçeneğin de yok. Başka bir sebeple biten bir ilişki için üzüldüğüm de çok oldu da araya 3.şahıs girdiği için bitmişse, karşımdaki onu tercih etmişse eğer midem almazdı bir daha gelse de. 2 3 ay sonra başka birini aldım zaten hayatıma tamamen hislerim bitmişti. Geçiyor yani ama kendini eksik hissetme sakın ben o dönemi çabuk atlattım allahtan. Senin şu an hissettiğin şey sevgi değil yani emin ol, geçicek zaten.
Hissettigim sevgi bence.gecer ama her sey gecip gidiyor ya ben kalici sevgiye dair umidimi de kaybediyorum

Kafası hala eski sevgilisinde olan ve onunla buluşacak birini seviyorum bu daha da acı.Çünkü %100 imkansız ama kalbimden atamıyorum.

Back
X