sevdiginiz başka birine baksa

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz... dışarda el ele gezerken gözü başka kadınlara kaysa, yani öle içine düşmek gibi degilde öyle baksa. tekrar karşısına gelince tekrar baksa. sadece bi bakış sizin sevgilinize ne tepki göstermenizi saglardı????böyle bi durumda olanlar yada görüşlerini belirtmek isteyenler buyrun...

olmuştu sevgiliyken...
ben- tanıdın galiba yanına git istersen
o- ne alakası var ya
ben- git tanış o zaman ben engel olmiim sana..
o- ya tamam özür dilerim öyle bişey düşünerek bakmadım bıdı dıdı bıdı...
ben- önünden ye o zaman canımı sıkma benim..gözüm oynar benimde oı zaman
o- ya tamam (sırnaşmalar fln tabi uyuz uyuz yılışık)
ben- alırım aklını..

sonuç- sadece önüne bakan bi adam en azından ben yanındayken

ne güzel en azından sen yanındayken bakmıyo. seni incitmiyo.

benim oluyor da ben de bakıyorum o şekilde insanlara ki..yani beraber gezerken onun bakacağı kıza ben de bakarım güzelmiş yok işte şusu güzelmiş busu güzelmiş diye..hatat geçenlerde bi kız vardı ay ne güzel burnu vardı ay kız ne güzelmiş diye ben gösterdim :))) ama o şekilde erkeklere de bakıyoruz.. o göstermiyo da ben bakıyorum valla:)) gerçi genelde bana söylemeden baktığı olsa heralde ooo beğendin kızı galiba yapayım mı aranızı gibi tepkiler verebilirim :))

inanın artık öyle bi hal almışki. bi kız geçse hemen nişanlımın gözlerine bakıyorum çaktırmadan. bakıyomu die. offfofffff

ay ne demek bırakır..
ciddi uyar güzelim...
olmaz böyle çok rahatsız oluyorum de...
başkası bana böyle baksa hoşuna gidermi de...
yan, büyütmek değilde...
rahatsız oluyosun ki çok normal rahatsız olman söyleyeceksin..
böyle kendini yemek sana eziyet...

aynen sadece bana eziyet oluyo herşeyi sorun yapıyomuşum öyle söylüyo. yoruldum

merhaba arkadaşlar 1,5 yıllık ilişkim var ilk zamanlar sevgilimi sürekli başka kızlara bakarken yakalıyodum ama hiç sesimi çıkarmadan içten içe sinir oluyodum. üstelik güzelmiş falanda diyordu ve bana hiç güzelsin demez kendisi
neyse bu içimde bayağı bi yara olmuşsa demek bi gün yine bi kıza bakarken yakaladm benm ona baktığımı farkedince hemen yüzünü bana çevirdi şirinlikler falan yaptı sevgilimin yüzünü kıza doğru çevirip ''bak bitanem istediğin kadar kıskanmıyorum çünkü ortamdaki tüm kızlardan daha güzel olduğumu biliyorum'' dedim. inanın öyle ahım şahım güzelliğim yok kendmi beğenmişte değilim benm sadece anlatmak istediğim benim kendime güveniyor olmamdı. şimdi gözü benden başkasını görmüyor en azından benm yanımda bakmıyor bunun nedeni benim güzel ya da çirkin olmam değil benim kendime güvenimin olması ve onu kaybetmekten korkmamam en azından o böyle olduğunu düşündüğü için benim yanmda kimseye bakmıyor.

Ben esimle yeni tanismistim, bir cafeye gitmistik, cafede servis yapan kiza bakmisti surekli. O zaman tavrimi koyup kizmistim, o oldu bir daha hic bir kiza bakmadi evlenene kadar. Yanimizdan afet bile gecse hic bakmadi, plajda ustsuz kadinlara bile bakmadi.
Sonra evlendik iste. Kuzenine gidelim dedik bir gun. Kuzeni de bekar, tek yasiyor. Kapiyi caldik, meger kiz arkadasi da evdeymis. Kiz iceriden gecelikle geldi :s Benim salak da kizi gorunce dedi ki, gecelik cok yakismis cok hos olmussun deyip kizla muhabbete girdi. Kiz da siritiyor falan cilve moduna girdi. Ikisine birden bir bagirdim, sonra ciktim evden eve geldim. O oldu, esim bir daha hic bir kiza iltifat etmedi.
Yani sonuc su, bence erkeklere tavir koymayin, sadece tepkisiz izleyin. Izleyin ve gorun ne kadar okuzler veya degiller. Cunku tavir yapinca, yaninizda bakmayacak, sizin olmadiginiz ortamlarda kimbilir nasil bakacak.
Ben artik kadinlar kulubune girmesem mi ne? Kocama sinirim artiyor gitgide burada :)

Kısasa kısas

Aslında böyle konular durduk yere benimde erkek milletine -ve dolayısıyla eşimde yapar mı ki diye ona da- sinir olmama neden oluyor.

kıyameti kopartırımm ! oldugu yerdee onu bırakırr giderim bakaaamazz

ayy ne kadar güzel sonuç elde etmişsin. o sözden sonra hiç bakamadımı yaniiii

ahh keşke oldugu yerde bırakıp gitmek kolay olsaaaa. benimkide birgün biyerde oturuyoz kzıın biri nişanlıma bakıyo buda kafasını dogrultup dogruldup ona bakıyo. sustummmm dedim sabret bakalım ne olcak en sonunda iyi bak sen dedm bagırdım agladım af diledi ama ne faydaaa yapmıştı bikere

ahh keşke oldugu yerde bırakıp gitmek kolay olsaaaa. benimkide birgün biyerde oturuyoz kzıın biri nişanlıma bakıyo buda kafasını dogrultup dogruldup ona bakıyo. sustummmm dedim sabret bakalım ne olcak en sonunda iyi bak sen dedm bagırdım agladım af diledi ama ne faydaaa yapmıştı bikere

ayy ne kadar güzel sonuç elde etmişsin. o sözden sonra hiç bakamadımı yaniiii

ben ona kızarak değil hafif kinayeli bi şekilde şakayla karışık söylemiştim o yüzden hiç bakmadı bidaha ve dediğim gibi daha önce bana hiç güzelsin falan demiyordu şimdi her fırsatta gözlerimin saçlarımın falan güzel olduğunu söylemeye başladı daha doğrusu çevredeki kızlara bakmadığı için beni farketmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…