Sevdiğiniz biri için hayatınızı feda eder miydiniz..?

valla bu zamanda hep kazik yiyerek bittiyor iliskiler ya aldatiliyorsun yada bitti bile demeden bir köseye atiliyorsun eskiden belki öyle degilmistir bilemiyorum simdi ki zamanda 60 yil birini beklemek salaklikla es anlam tasir cünki o bekledigin kisi evlenir cocuklari olur mutlu mesut yasar yani büyük konusmayyayim ama bu hayata bir kere geliyoruz sanirim 60 yil birini beklemeye deyicek insan yok bu devirde

sevgi her zaman insan hayatında çok önemlidir..çok sevdiğiniz birisinden ayrılmak zorunda kaldınız farzedelim..
sevdiğiniz kişi için hayatınızı feda eder misiniz..?
size geri dönmesini sabırsızlıkla bekler misiniz..?
dönmese bile bir başkasıyla evlenmeden veya sevmeden hayatınızı devam ettirir miydiniz.?
Sevdiğiniz kişiyi bekleyerek yaşlanmayı düşünür müydünüz..?
böyle bir fedakarlığı hakedecek birisi çıktı mı karşınıza.?

Bir arkadaşımızın 60 yıllık mektup diye yazdığı yazıdan esinlenerek açtım bu mesajı..
gençlik çağlarında aşık olmuş ve evlenememiş iki sevgili,bir başkasını sevmeden veya evlenmeden yıllarca birbirlerini beklemişler..en sonunda biri 75 yaşında biri 79 yaşında kavuşuyorlar ve evleniyorlar..60 yıl beklemeye değer sevda günümüz de var mı sizce.?
Yazıyı okuyunca çok duygulandım doğrusu..sevgiler de çağ atladı artık arkadaşlar..

kişisine bağlı bazı insan için can bile verilir.Bazı insanın ise yüzüne tükürmeye değmez.

Tabi ki hayır.Allah bu canı kendim için vermiş,başka biri için öleyim diye değil.Bence bu zmanda özellikle de herkez kendine çok iyi baksın.Kimse kendinden kıymetli değil

Back
X