sevdiğiniz ile buluştuğunuzda nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar ...

aaaa bir de lunaparka giderzi
müthiş zevkli ve komik oluyor benden söylemesi :)))))

çok güzel şeyler paylaşıyosunuz sevdiğinizle kızlar kıskandım ama benimki belirli şeyler yapmayı yani başbaşa olmayı hep konuşmayı dinlemeyi seçiyo farklı ortamlara girmeyi istemiyo ama imrendim size :(

sahilde el ele dolaşırız sarılıp sohbet ederiz ama yapamıoruz artık askerde mafoldumben gelince devam edicez inşallah çok özledim aşkımı

en çok basbasa kordon da bı Cafe ye ya da bar a gidip içmeyi seviyorum erkek arkadaşımla..çok keyifli oluyor..
izmir de yapacak çok fazla şey kalmadı :( ama kordon en keyiflisi :)

ankaradada acıkcası bişey yokkı yapacak alışveriş merkezleri var o kadar işte gene izmirde sahil gezintisi bi le yeter

Navb...kiz delü ne sanslisi ya gerci ben son iliskmde okadar cok agir seyler yasadimki bir kalemde 4 seneyi sildim ama pisman degilim bizde guzel vakit gecirirdik ama şu kiskanclik olaylari yokmu iste beni bitirme noktasina getirdi vallah sanslimiyim degilmiyim bilemicem kafam rahat ama....

Asyacim niye boyle neden dgisik ortamlara girmiyo canim belkide sevdigiyli basbasa vakit gecirmek isteyo birde az gorusuyosunuzya ondandir canim

sinemaya gideriz
olmadı evde sinema keyfi yaparız yanında yiyecek bişiler ımm harikkaaa:D:D sonra film hakkında eleştiri yaparız
alışverişe gideriz
evde yemek yapıp mum ısıgında yeriz
fatura öderiz :)
tiyatroya konsere gideriz
spor salonuna gideriz malum sağlıklı yasamak lazımD::D
cafeler dnletilere gideriz
okula gideriz:D:D
lunaparka pikniğe gideriz bazen aksamları sehri izlemeye gideriz
kitapcıları en cok da ikinci el kitapçıları dolaşmak ilgimizi cekenleri paylaşmayı severiz:D:D
arkadaslara kahvaltıya sohbete gidip okey tavla atarız
onlar sevdicegime gelir gerci artık sevdicegime gelemicekler::(:(:(
ölee aklıma gelenler bunlar..

bence konuşmak da lazım ama bişeler paylaşmak anıların olması da cok önemli sonucta gittigin ortama göre de konuşulur hem benim kalıma öle bişe gelmez ne konusuonuz o kadar ? paylaşımları arttırın daha cok ortak noktanız olur tabi düşüncem sadece:DD:DD

hoşlanmıyomuş pek farklı ortamlara girmekten senin yanında olmam bana çok mutluluk veriyo dedi ve sen memnun değilsin bu durumdan sıkıldın o zaman yaptığımız seylerden dedi baan bende sıkılmak değil farklı seyler yaşamakta gerek farklı ortamlarda değişiklik olur dedim ama sevmiyo işte yanında oluyum yeter hesabı :(

arkadaşlarınızla çıkın onun yada senin, değişik bi fikir veren olacaktır.
alışveriş merkezlerinde vakit geçirmeye bayılırım şahsen :)
bowling oynamaya gidin,
haftasonu 1 gününüzü bir hobi kursuna ayırın birlikte çok keyifli geçer (resim yada bi enstürman çalmak gibi)
Ankara'da gölde balık tutulmuyor mu?birlikte gidin
birlikte maç izleyebilirsiniz.

biz şahsen 1 saniyemizi boş geçirmiyoruz, ben hayatın çooook kısa olduğunu düşünüyor ve iyi değerlendirmeye çalışıyorum.

burdaki yazıları okuyunca kendimi çok kötü hissettim yahu... biz beraberken ders çalişioz walla uslu uslu ngamyoncuiremsu hatta geçen gün annesi bizi bi 5 dakka izlemiş kapıda.. biz soru çözüoz harıl harıl görmüyoruz kadını.. baktım gülümsüyo.. çok masumuz dimi dedim öpesim geldi sizi çok şirin görünüyosunuz dedi =)) ama şimdi sölemeden edemicem daha dün arkadaslarla tabu oynadık.. sevgilime sinsi yi anlatacam aşkım ablan senin için ne der diyom sinsi diyor =))) süperdi.. biz yalnız olmak istemeyiz bazen.. arkadasları kuzenleri toplar beraber bişiler yaparız.. bi de benim en sevdiğim şeylerden biri çift çift gezmektir.. ben sevgilim arkadasımız onun sevgilisi 4müz içeriz evde.. şarkı söleriz.. videoya çekeriz halimizi izler izler güleriz.. 10 gün sonra nurettin rencber adanaya gelecek ona gidecez.. sonra kitap fuarina gidecez.. düşündüm de biz çok güzel vakit geçiriyomusuz ya =)) bazen de o nette king oynar ben nargile içerim.. bazen de beraber temizlik yaparız.. annesi çaliştiği için evi sevgilim temizliyor ben de yardım ediyorum.. sonra yemek yaparız haftada bir gün beraber.. humus yaptık yılbasında ikimiz içine sevgimizi de kattık =)) ayy daha fazla iğrencleşmiim ben... =)

Biz genelde sessiz sakin bir yerde (bu çoğunlukla sahil kenarı olur) sohbet ederiz, bazende uzun uzun birbirimizi izleriz... :asigim::asigim::asigim:

AVM'lere gitmeyi pek istemiyoruz, sıkılıyoruz. Açık havada dolaşmayı daha çok seviyoruz. :kedi::kedi::kedi:

Ayni sey banada oluyor ben o an aklimda ne varsa onu konusurum iste okulda olan olaylar, haberler, muzik falan bence alakasizda olsa o an konu acmak icin biseyler bul :)

Bizde genelde Kordona gideriz
sinemaya gideriz yeni filmlere falan
bazen en yakn arki gelir birlikte otururuz
kahvaltiya gideriz
yeni alternatifler bulmak lazim kizlar:(

biz sevgilimle dedikodu yaparızz bayılırız arkadaslarımızı konusmaya =))) aşkım şunun sevgilisi böle yapmıs bu böle demiş falan dedikoducu mahalle karıları gibi konusur sonra da halimize güleriz =))) onun dışında ne olacak bu memleketin hali diye konusuruz.. bi de bu aralar hayal kuruyoruz.. çocuklarımızı evimizi falan hayal ediyoruz.. =)

Back
X