Sevdiğiniz insan sordunuz mu siz de???

Ben sadece benle evlenmeye ne zaman karar verdin demiştim o da bana ilk tanıştığımız anda dedim tanımadan nasıl karar verdin dedim bir insan ne olduğunu kendini belli eder ben de hareketlerini beğenmiştim dedi şaşırmıştım

Mutluyum brnle ilgilendi de dünyalar benim oluyo dedim gb baskın seven ben sevilen o

Bence bir süre sonra kendini degersiz hissedebilirsin kuzum, seni cok sevecek birisi illa ki vardir. Seni senin gibi sevsin diye cok da zorlama ve sakin bu halde evlenme

merhabalar ablalarım kardeşlerim bilmiyorum kuruntu bende mi ben mi alınganım Yoksa gözlerimi kapatmış kapılmış gidiyor muyum güzel diyeceğim bir ilişkim resmiyet konuştum sevdıgım bir adam var bugün öyle aklıma geldı sordum beni sevdiğini asık oldu ne Zaman hissettin dedim bir müddet cevap vermedi nerden çıktı falan dedı cevap bekliyorum dedimde de ask geçici sevdam sın dedı bir ay önce evleneceğim bu kızla dedim kendi kendime dedı
Sordum ne oldu ne etkiledi seni de böyle düşündün dedim kaçamak cevaplar netlik Yok ilişkimiz de seven kısım ben sevilen o acaba o benim onu sevmemi mi sevıyor ?

nokta virgül noktalama işaretleri kullanın diye bir konu acıcam

Adama da bu Türkçeyle sorduysan anlamamiştir, ondan öyle boş boş cevap vermistir

Oda tanıyarak seviyorum diyo ama bir kısım netlik olmaz mi hissettin an asık oldun anladığın ona takıldım

bende bişey anlamadım :KK34: 'ğ ' böyle bi harf var ola ki klavyenizde yoksa kopyalayıp kullanın. Şifreleme çözer gibi ne dediğinizi anlamaya çalışıyoruz , gb nin galiba olduğunu neden anlamaya çalışıyoruz ki? Böyle bi kullanım mı var , arkadaşınıza kısa mesaj çekmiyorsunuz, harf israfı olmaz merak etmeyin :duduk:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X