Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim için fedakarlığın anlamı, sevdiğim şeyden, kişiden ya da durumdan vs. vazgeçmektir..sevgilim kendisi begenmiyor ya da sevmiyor diye bana kısıtlama yapmaz onun için önemli olan benim mutluluğumdur..örnek veriyim ben hobi olarak tiyatro oyunculuğu yapıorum daha önceki ilişkilerimde hep sorun oldu oyunculuktan bencilce vazgecmemi istediler benim ne kadar mutlu oldugumu görmediler..şimdiki sevgilim destek bile veriyo ve sen hoşlandıgın şeylerle uğraşacaksın diyor..fedakarlık yapmamı gerektircek kısıtlamalara gitmiyor..benim söylemek istedigim buydu umarım anlatabilmişimdir.fedakarlık istemek deken?? fedakarlık istenmez yapılır..içten gelir diye biliyorumda..
ayrıca o zaten olması gerekeni yepmış bence..her sevgili aynı değilmidir yani mutluluk paylaşlıorda..
yinede değişmez inşallah hadi maşallah:)![]()
benim için fedakarlığın anlamı, sevdiğim şeyden, kişiden ya da durumdan vs. vazgeçmektir..sevgilim kendisi begenmiyor ya da sevmiyor diye bana kısıtlama yapmaz onun için önemli olan benim mutluluğumdur..örnek veriyim ben hobi olarak tiyatro oyunculuğu yapıorum daha önceki ilişkilerimde hep sorun oldu oyunculuktan bencilce vazgecmemi istediler benim ne kadar mutlu oldugumu görmediler..şimdiki sevgilim destek bile veriyo ve sen hoşlandıgın şeylerle uğraşacaksın diyor..fedakarlık yapmamı gerektircek kısıtlamalara gitmiyor..benim söylemek istedigim buydu umarım anlatabilmişimdir.
Kız erkek meselesı değil benımkı..
ben öğretmenım..atamamı kendı memleketıme ya da yakın ıllere yapabılme şansım %100 idi..ben ona yakın olanı tercıh ettım..ben bıle 2 yıldır şoktayım amma gözu kara çıktım dıye..asker beklıyorum yaww
![]()
sevgilisi mini etek giymesini istemiyo diye giymeyenler ne kadar fedakarlar gözlerim yaşardı doğrusu..bende seninle ikidir aynı şeyleri söylemeye çalışıyorum.. Fedakarlık istenmez bizzat karşı taraf için yapılır içten gelir zorla olursa kısıtlama olur diyorum hala anlama konusunda zorluğun var galiba ya da anlayışlarımız farklıymış arkadasım iyi günler
tudors adlı arkadas kendi memleketine atanma durumu varken sevgilisine yakın olmak için onun yanını istemiş ... Neymişşş? Burda tudors kendi memleketinde çalışma ve memleket avantajlarından vazgeçmiş sevgilisinin yanını tercih etmiş..bu fedakarlıksa burda vazgeçiş var..ama bana göre bu fedakarlık değil tercih meselesi .. Ha deseydi ki sevgilimin yanında olmak için işimden istifa ettim evet bu müthiş bi fedakarlık olurdu.
sevgilisi mini etek giymesini istemiyo diye giymeyenler ne kadar fedakarlar gözlerim yaşardı doğrusu..bende seninle ikidir aynı şeyleri söylemeye çalışıyorum.. fedakarlık istenmez bizzat karşı taraf için yapılır içten gelir zorla olursa kısıtlama olur diyorum hala anlama konusunda zorluğun var galiba ya da anlayışlarımız farklıymış arkadasım iyi günler
tudors adlı arkadas kendi memleketine atanma durumu varken sevgilisine yakın olmak için onun yanını istemiş ... neymişşş? burda tudors kendi memleketinde çalışma ve memleket avantajlarından vazgeçmiş sevgilisinin yanını tercih etmiş..bu fedakarlıksa burda vazgeçiş var..ama bana göre bu fedakarlık değil tercih meselesi .. ha deseydi ki sevgilimin yanında olmak için işimden istifa ettim evet bu müthiş bi fedakarlık olurdu.
herkes için kendi bildiği doğrudur derler..:)benimde anlatmak istediğim bu işte..arkadaşım fedakarlık bişeylerden vazgeçiş değildirki..böyle düşünürsen kısıtlamada girer devreye..bak kendin diyorsun eski sevgililerim istiyodu vazgememi ama bu istemiyo ,işte seni kısıtlamaya çalışıolarmış..bu fedakarlık değilki..sen eğer onları dinlseydin kendi kendini kısıtlatmış ,kısıtlamış olacaktın fedakarlık yapmış değilki..zaten yeni sevgilinin istememeside anlayışlı olmasından ama fedakarlıkla ilgisi yokki..benim demek istediğimde bu işte..ama dediğim gibi sen kendine göre doğrularına inanıyorsan bilemem..ama hala dediğimin arkasındayım çünkü her vazgeçişe fedakarlık denmez..
bu arada sevgilin zaten yapması gerekeni yapıyor..doğru kişiyi bulmuşsun işte..diğerleri köstek bu destek mutlu olur ve ederde tabiki..bunu bi daha demene gerek yoktu ondan dedim..
bi başkası seni değiştirmek istiyosa ve sen yapıyorsan buna fedakarlık denmez,yada itesede yapmasanda bu fedakarlık istedi ama yapmadım olmaz..
sen benimle aynı şeyleri ne zaman yazdın ki düşündüğünü belli edesin..ilk benim yazdığımı beğenmişsin sonra kalkıpta sevgilinin senden fedakarlık etmeni beklemesinden bahsetmisin..ilk olarak sen benim ne demeye çlıştığımı anlamamışsınki pat diye o yorumu yapmışsın..ben en başta demişim demi yani açık açık,karışma ile fedakarlık farklı diye..dahası ne?senle aynımı düşünmüşüzde bunu demeye hak görüyosun kndinde..hakarette etmene gerek yoktu..eleştiriye gelemiyosan sus..kendini sataşarak savunup haklı çıkaramazsın..farkındaysan bir değil kaç kişi bnm görüşümü doğru buldu ve kalkmış bana anlamıo muamelesi yapmışsın..yazık başka ne diyim buna..çocukluğuna veriyorum..
asla kendi bildiğimi size doğrulatmak ya da empoze etmek gibi derdim yok sadece düşüncemi anlatabilmek istedim çünkü bu başlık bunun için açılmış diye düşündüm...cümleniz hala çok ağır kimseye sataşmıyorum ben sadece sizin karşıt görüşlere tahammülünüz yok..ayrıca siz burda her yazdığınızı sözlüğe bakarak mı yazışıyorsunuz..bu arada katılıyorum gercekten insanda saygı,edep olmalıayrıca son olarak şunu söylemek istiyorum..hakaret ederek,ona buna sataşarak kendi bildiğini doğrulayamazsın..bu herkes için geçerli aslında..insanda saygı,edep olmalı..
ilk benim yazdıklarımı ve senin yazdıklarını okumanı tavsiye ederim..
sana bişey diyen benim ve tudors hiç bişey demedi ve kalkıp çocuk gibi hıncını almaya çalıştın..sataşarak küçülme..
ben ve the tudors farkındaysan aynı görüşteyiz ve bir kişinn onayı var bu durumda senin doğru bildiklerinmi kabul edilmeli..
the tudorsun dediği gibi aç bi sözlük oku..
çok tuhaf hala inatla hakarete uğradım diyorsun nasıl bir ruh halin var bilemedim:))) ayrıca kimse beni doğrulamak zorunda değil neden kaç kişiye söyledim herkes beni doğruladı diyorsun buna ihtiyaç mı duyuyorsun olabilir..evet sana katılıyorum cahil dosta benim de tahamülüm yok.. Allahım korusun cahil insanlardan inşallah..aynı görüşte olduğumuzu diyerek hakaret ettiğin için oku bi..sonrada senin ve benim dediğimin arasında fark varmı yokmu düşün..ben karşındaki istemeden yapılır görüşündeyken kalklmış sevgilim tiyatroiçin kısıtlıo şimdiki değil örneğini vermişsin bana..anladığından eminmisin sen??bi de hakaret ederek küçüldün..
şu sözü unutmam hiç,Allah akıllı düşman versin başına insanın ama cahil birini ASLA..ne kadar doğru..
en baştan beri kendi fikrimin arkasındayım ama tek haharet etmedim üstüne nazar ğmesin diye ii niyetli olum ama benden başkalarıda hakarete uğradı..YAZIK YA...kadının üşmanı kadın derler ya böle cahillikten işte..
sana kötü bişey diyen olmadı olmazda ama düşündüün kaç kişiye yanlış geldi ve paylaştı eleştiriye açık değilsen sus böle bulaşma..
Hiç haketmediği, değerini bilmediği çok büyük bir şeyden vazgeçtim.![]()