• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz insan uğruna nelerden vazgeçtiniz ?

Kendimden vazgeçtim.Yapma dediklerini yapmadım.Mesela giyme gitme sürme vs.Ama Allahı var o da benim istediklerimi yaptı,arkadaşlarından herşeyden vazgeçti.Ama benim eşim için vazgeçtiğim şey GURURUM oldu.Yapmam ddiğimi yaptım.Susmam dediğime sustum.Ona karşı gururdn bahsetmiyorum tabii kii.Ama onun için ailesinin sölediklerine sustum.Gururumu bırakıp birşey olmamış gibi davrandım.Neyse onun için değer.Arkamda olduğunu bilmesem kızardım kendime.Ama ona değer..Yine olsa yine yaparım.Onun için herşeyi yaparım.Gerçekten aşk,sevgi karşılıklı olduğu zaman insanın gözü hiç bir şey görmüyor.:69::69::69::69:

Son düzenleme:
Kendimden vazgeçtim.Yapma dediklerini yapmadım.Mesela giyme gitme sürme vs.Ama Allahı var o da benim istediklerimi yaptı,arkadaşlarından herşeyden vazgeçti.Ama benim eşim için vazgeçtiğim şey GURURUM oldu.Yapmam ddiğimi yaptım.Susmam dediğime sustum.Ona karşı gururdn bahsetmiyorum tabii kii.Ama onun için ailesinin sölediklerine sustum.Gururumu bırakıp birşey olmamış gibi davrandım.Neyse onun için değer.Arkamda olduğunu bilmesem kızardım kendime.Ama ona değer..Yine olsa yine yaparım.Onun için herşeyi yaparım.Gerçekten aşk,sevgi karşılıklı olduğu zaman insanın gözü hiç bir şey görmüyor.:69::69::69::69:

Eğer değdini hissediyorsan ne mutlu sana:69:

Şöyle bi baktım da vazgeçmiş olduğum bişey göremedim...
Sadece normal erkek arkadaşlarımla eskisi kadar samimi değilim. onu da kendi isteğimle yapıyorum...

sevgi saygı aşk karşılıklıysa herşeyden vazgeçer insan..
ben öncelikle mesleğimden vazgeçtim.
radyo tv okudum yıllarca emek sarfettim, gecemi gündüzüme kattım.. çok çok seviyordum
ama hayatıma eray girdi, istemiyorum dedi ve o anda bitti...
çünkü gece gündüz çalışılıyordu ve ciddi bir beraberliğim başladı.. aile hayatına girmeye başladım... okadar okuduğum çalıştığım herşey puf oldu...
pişman değilim.
çok açık giyinmem normalde ama sevgilim eteği sevmiyor diz altı olursa giy diyor
makyajı sevmiyor..
ve bunlarada kayınvalidem kızıyo :D kıza karışma elleme kızma kıskanma falan diye erayıda azarlar =)
bazı arkadaşlarımla görüşmeyi bıraktım.
çünkü derler ya evli insanın bekar arkadaşı olmaz diye, evlenmeden bile sevgilisi olmayan bi bayanla arkadşlık bazen kötü bi kıskançlık yaratabiliyor. ya da onun edindiği ciddi olamayan beraberlikleri..
ailede çatlak kız derlerdi, şimdi cansu büyümüş ağırbaşlı olmuş oturaklı olmuş diyolar..
bunları hepsi aşk ve saygıyla başlayan ciddi bi ilişkiden dolayı oldu.
olması gereken oldu.
şimdi işsizim. okuduğum üniversite diplomasıyla bi köşede duruyor.
açıköğretimden iktisata başladım 3. yılım. rotamı değiştirdim.
pişman değilim... olmayacağım inşallahda...
biz aile olma yolunda ilerliyoruz.. birbirimizi çok seviyoruz..
olması gerekenler oluyor ve bu fedakarlıkda hayattaki en güzel şeylerden biri..
karşılıklı olduğunu görmen bilmen lazım ama. bencillik olmamalı ilişkide..

sevgi saygı aşk karşılıklıysa herşeyden vazgeçer insan..
ben öncelikle mesleğimden vazgeçtim.
radyo tv okudum yıllarca emek sarfettim, gecemi gündüzüme kattım.. çok çok seviyordum
ama hayatıma eray girdi, istemiyorum dedi ve o anda bitti...
çünkü gece gündüz çalışılıyordu ve ciddi bir beraberliğim başladı.. aile hayatına girmeye başladım... okadar okuduğum çalıştığım herşey puf oldu...
pişman değilim.
çok açık giyinmem normalde ama sevgilim eteği sevmiyor diz altı olursa giy diyor
makyajı sevmiyor..
ve bunlarada kayınvalidem kızıyo :D kıza karışma elleme kızma kıskanma falan diye erayıda azarlar =)
bazı arkadaşlarımla görüşmeyi bıraktım.
çünkü derler ya evli insanın bekar arkadaşı olmaz diye, evlenmeden bile sevgilisi olmayan bi bayanla arkadşlık bazen kötü bi kıskançlık yaratabiliyor. ya da onun edindiği ciddi olamayan beraberlikleri..
ailede çatlak kız derlerdi, şimdi cansu büyümüş ağırbaşlı olmuş oturaklı olmuş diyolar..
bunları hepsi aşk ve saygıyla başlayan ciddi bi ilişkiden dolayı oldu.
olması gereken oldu.
şimdi işsizim. okuduğum üniversite diplomasıyla bi köşede duruyor.
açıköğretimden iktisata başladım 3. yılım. rotamı değiştirdim.
pişman değilim... olmayacağım inşallahda...
biz aile olma yolunda ilerliyoruz.. birbirimizi çok seviyoruz..
olması gerekenler oluyor ve bu fedakarlıkda hayattaki en güzel şeylerden biri..
karşılıklı olduğunu görmen bilmen lazım ama. bencillik olmamalı ilişkide..

Ayy asker bekliyorsun heralde.. Allah tez zamanda kavuştursun:69:
Allah pişman etmesin hiçbir zaman..

fedakarlık... daha oncelerde aman yapılırmı erkek icin dedigim seyleri yaptım:) sabır gosterdim ya zaten sevdikten sonra yapılıyor...

Bir tek erkek arkadaşlarımla görüşmeme dayanamaz, tek yaptığım fedakarlık bu. :61:

erkek arkadaşlarımla görüşmem..bu kadar sorun olmadı benim için..
ankaradaki üniversiteye gitmedim..memleketimde okumaya devam ediyorum..
maddi sıkıntılar çekeceğim şu an ailem varlıklı olsa da..

hepsi feda olsun birtaneme..Allahım utandırmasın :69:

Kız erkek kim varsa silip attım... Kendimden bile vazgectim ben ki o deli kız büyüdüm sanki bi anda olgunlastım hepsi onun sayesinde sonsuz tesekkürler ona :3:

Kız erkek meselesı değil benımkı..
ben öğretmenım..atamamı kendı memleketıme ya da yakın ıllere yapabılme şansım %100 idi..ben ona yakın olanı tercıh ettım..ben bıle 2 yıldır şoktayım amma gözu kara çıktım dıye:60:..asker beklıyorum yaww:nazar:

dikkatimi çektide çoğu kişi işte o istedi etek giymedim o istedi bunu demedim demiş..siz fedakarlık değil onun deiğini yapıp kısıtlanıyosunuzki..o sizi nasıl alıştırıo sizd bazı şeylere onu alıştırın..kabullenmeyi öğrensin yani bazı şeyleri..sölemek istedim çünkü çoğu kişi böyle yapıyo yani istedi iye çok süslenmeyi bile bırakıyo sonra başkasına baktı falan die ağlaşıyor..kaçan kovalanır unutmayın..
ben unuttum diceğimi iyimi:60:

dikkatimi çektide çoğu kişi işte o istedi etek giymedim o istedi bunu demedim demiş..siz fedakarlık değil onun deiğini yapıp kısıtlanıyosunuzki..o sizi nasıl alıştırıo sizd bazı şeylere onu alıştırın..kabullenmeyi öğrensin yani bazı şeyleri..sölemek istedim çünkü çoğu kişi böyle yapıyo yani istedi iye çok süslenmeyi bile bırakıyo sonra başkasına baktı falan die ağlaşıyor..kaçan kovalanır unutmayın..
ben unuttum diceğimi iyimi:60:

Doğru aslında önce bizi değiştiriyorlar sonra da sıkılıp başkasına takılıyorlar..

sevdiğim adam öyle bir adam ki, adı fedakarlık olan bir vazgeçişi benden istemez fedakarlık istemedi benden..anlamsız kısıtlamalar yok bizde,, ben ne şekilde mutluysam o da öyle mutlu

sevdiğim adam öyle bir adam ki, adı fedakarlık olan bir vazgeçişi benden istemez fedakarlık istemedi benden..anlamsız kısıtlamalar yok bizde,, ben ne şekilde mutluysam o da öyle mutlu

fedakarlık istemek deken?? fedakarlık istenmez yapılır..içten gelir diye biliyorumda..
ayrıca o zaten olması gerekeni yepmış bence..her sevgili aynı değilmidir yani mutluluk paylaşlıorda..
yinede değişmez inşallah hadi maşallah:):nazar:

Doğru aslında önce bizi değiştiriyorlar sonra da sıkılıp başkasına takılıyorlar..

bende ondan demiştim..erkekler önce kapatmakla uğraşır..ona bakma bunu yapma..sonra tam kuzu oldumu kadın bi bakmışsın boynuzluyuz..çünkü uğraşacak bişiyi kalmaz..ben ondan kimine göre adı fedakarlık olan şeyleri asla yapmadım yapmamda ve hiçte pişman değilim..
çevramda bile vardı yani kocası için kapanan kadın,sevgilisini kapmasın yeterki diye düşünüp her kısıtlamaya boyun eğen kızlar..dahasıda vardı..
erkekler aslında çabuk sıkılan kişiler gibi görünüyolar ama aslında uğraşmayı seviyolar..msela mini etek giyme diyen bi sürü erkek var nedn mini giyen biri geçtimi yanından kafa dönüor?:60:yada tamam tamam deyip yine bildiğini yapanlar var onlar daha şanslı olmuyormu zaten?:60:

Back
X