Sevdiğiniz insan ve ağız kokusu ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenLale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önce ona sor aşkım benim ağzım kokuyor mu hiç diye ? Bakalım ne diyecek..
O da sana sorar belki sende dersin zaman zaman farkettim aciba midenle ilgili bir sorunun mu var doktora gidelim endişeleniyorum senin için de..
bu şekilde kırıcı olacağını sanmıyorum ..

böyle şeylerde aslında kırılmamalı karşı taraf.

çünkü gerçekten çok rahatsız edici bir durum.

dişlerinde belki bir rahatsızlık vardır ihmal ediyodur.

ben eşime söylemiştim valla biraz bozulmuştu ama soluğu diş hekiminde aldı hem dişlerini yaptırdı artık sorunu kalmadı hem daha güzel görünüyor dişleri. şimdi bana dua ediyo:)

Kızlar çok teşekkürler mesajlarınız için

O da sana sorar belki sende dersin zaman zaman farkettim aciba midenle ilgili bir sorunun mu var doktora gidelim endişeleniyorum senin için de..

aslında iyi fikir canım ama ben çok korkuyorum onu kırmaktan
tepkisini hiç bilemiyorum
belkide direk söylesem hiç de kırılmayacak ama bu riski alamıyorum işte
ben ona ağzım kokuyormu diye sorsam aynen senin dediğin şekilde
o bana sormasa bile ima ettiğimi düşünür,üzülür falan diye bi sürü saçma sapan şey geliyo aklıma:sinifsinif:
aslında çok uzun süredir beraberiz
önceden böyle bişey yoktu
3-4 aydır var bu sorun
diş konusu benim için önemli ama o hiç dikkat etmiyor

böyle şeylerde aslında kırılmamalı karşı taraf.

çünkü gerçekten çok rahatsız edici bir durum.

dişlerinde belki bir rahatsızlık vardır ihmal ediyodur.

ben eşime söylemiştim valla biraz bozulmuştu ama soluğu diş hekiminde aldı hem dişlerini yaptırdı artık sorunu kalmadı hem daha güzel görünüyor dişleri. şimdi bana dua ediyo:)

sen direk mi söyledin eşine canım?
acaba ben dişçiye gitcem falan mı desem
dişlerime bakım yaptırcam desem
anlar mı off yaaa:çok üzgünüm:

canım, bazı arkadaşlar diş hastalıklarına değinmişler..evet doğru,dişleri çürükse veya sağlıksız durumdaysa kokuya neden olur..işte sana güzel bi bahane!!!
hem açıkça söylememiş olcaksın, hem de rahatsızlığı gidecek..:lepi:
bi şekilde konuyu dişlere getir, dişlerinde sorun var mı yok mu öğrenmeye çalış..ne bilim işte kendi dişin ağrıyomuş gibi yap sonra ona da sor aşkım senin var mı çürüğün bakıyım falan de :bbo: eğer çürük görürsen onu dişçiye gitmeye ikna et..ilerde daha çok sorun olur diş ihmale gelmez diye anlat.
hatta ona dişçiye giderse sevdiği bişeyi beraber yapacağınıza dair söz ver..futbol seviyosa maç izlemek gibi..
gibi gibiii..aklıma gelirse yazarım yine..gamyoncuiremsusırnaşık şey

canım, bazı arkadaşlar diş hastalıklarına değinmişler..evet doğru,dişleri çürükse veya sağlıksız durumdaysa kokuya neden olur..işte sana güzel bi bahane!!!
bi şekilde konuyu dişlere getir, dişlerinde sorun var mı yok mu öğrenmeye çalış..ne bilim işte kendi dişin ağrıyomuş gibi yap sonra ona da sor aşkım senin var mı çürüğün bakıyım falan de :bbo: eğer çürük görürsen onu dişçiye gitmeye ikna et..ilerde daha çok sorun olur diş ihmale gelmez diye anlat.
hatta ona dişçiye giderse sevdiği bişeyi beraber yapacağınıza dair söz ver..futbol seviyosa maç izlemek gibi..

evet canım bu gayet iyi fikir
en kısa sürede konuşup lafı dişe getirmeliyim
hatta şu diş beyazlattığı söylenilen diş macunlarından alcam 2 tane
birini kendime aldım birini sana dene bakalım dicem
belki bu sayede bakımına dikkat eder ben aldım diye
yani umarım kafamçokkarıştı

ay zor bir durum olsa gerek..
ben öyle olduğu zamanlar söylüyorum erkek arkadasıma o da bana soyler..ama biz biraz lacka olduk :) yani ikimizde kaldirabiliyoruz kirilmiyoruz ama siz de aynı şey soz konusu değil..oof arkadaşların dediği gibi muhabbeti bir sekilde dişe getir..ne biliyim dış taslarını temizletmeye fln gidiyorsan mesela birlikte gidin..eğer dış taslarını temizletmiyorsa ağız kokusu yapar..bende de oluyor bazen o yüzden..ihmal ettigim an agzim kokuyo :( hemen Dr a gidiyorum..

mantıklı:CüvCüv:

Canim, erkekler kadinlar gibi alinmazlar böyle seylere. Ama tabi iiiiiy agzin kokuyor yaklasma dersen alinabilir:-)
Sen tatli sözlerle, askim bugün agzinda bir koku var, dünde öyleydi diyecektim gecer belki diye demedim, dis etkerinde sorun mu var diye sorabilirsin. Bunda birsey yok canimcim. O sira yaninda naneli sakizda bulundur ki, sonra gecireceginiz vakit icinde kendisi rahatsiz olmasin;)

de ki,dişinden bir kan kokusu alıyorum canım.senin diş problemin var sanırım de.
bi vesileyle söyle.utanma ya,kokusundan ayrılırsın sonra ısınamazsın,önlesinde bi an önce ilişkine adapte olasın.

benim elimde değil direkt soğurum
kokulara karşı özel bir hassasiyetim vardır hemen anında alırım kokuyu ve soğurum :(

Bak bu iyi fikirmiş.
Hem kırılmaz da daha iyi olur..

:kahve:

Uzun süreli bir ilişki diyorsunuz kırmadan söylenebilmeli bence, yeni tanışmış değilsiniz. Arkadaşlar gibi ben de erkeklerin bu konularda çok hassas olmadığını düşünüyorum, açık açık söylesen de üzülüp kafaya takmaz bence, öyle olsa zaten dişlerine, bakımına özen gösterirdi. Ayrıca sen sıkılıp çare arayacağına o arasın, bu kadar ince düşünceli olmamak lazım :sinifsinif:

biran önce söyle.. zamanla ondan soğuyacaksın.. diş bakımına özen göstermeyen insan, diğer vücut bakımlarına temizliklerine de özen göstermez.. şuan sevgilisin.. evlenince başka şeylerede dikkat etmediğini görürsün..

bir erkeğin temizliği, dişleri ve tırnaklarından belli olur bence..

Ağzım temiz kokuyor mu de?Muhtemelen sürekli temiz tuttuğun için hayır diyecektir?Herhalde neden sordun diye sorar ya da sormasa da ben ağız bakımına ciddi önem veririm,sanki dişlerin sararmış sanki dişlerini iyi fırçalamıyor musun de?Bu benim için çok önemli bir konu de.:jeyyar::teselli:
Kızlarda ağız kkokusuna şahit oldum.Çok pis kokuyor,cidden dayanılmaz.ınsan konuşmak bile istemiyor o zaman...

Son düzenleme:
valla bizim bir arkadaşımız bu yüzden boşandı .bence ciddi bir sorun

Yok ya sırf bu neden değildir, eğer öyleyse o arkadaşınızın bir hastalık neticesiyle nefesi kokarsa nolacak acaba, hiçte ciddi bir sorun değil sırf koku ise çözümleri var en azından, ağız spreyleri sakızlar gargaralar ayrıca ağız kokusu için diş macunları bile var, önemli olan ciddi bir rahatsızlığın habercisi olmaması

valla ben oyle yapmacık olamam soylerım dedım kı dıslerınde lekeler var canım boyle gıerse cekılır curuk olusur bak bende var mı dedım begenmıyosun yanı dedı guldu ama dıger seferlerde fırcalıyordu acıkcası boyle kucukk seylerrı takmayın bızım mesafe prob oldu zamanla bıttı ayrıldık

kızlar peki bizim ağzımız kokuyor mu nasıl anlıcaz belki bizede söylemek istemiyorlar

evet çok temiz bakıyoruz ama misal diyorum?

Canım mesela telefonda konuşurken söyle sürekli kendini. örneğin akşam yatmadan konuşurken işte şimdi dişlerimi fırçaladım yattım sen naptın uslu çocuk ol dişlerini fırçala efrin al benden felan tarzında yada sabah işte uyandım çok uykuluydum vs hemen dişlerimi fırçaladım çıktım gibi hani ona senin için olan önemini hissettirrisen o da daha sık yapmar. Bence denemelisin canım.

maalesef bu sorun benim eşimde de vardı.
Ve ara ara hala yaşıyoruz.
İlk başlarda çok çekindim söylemeye,
Ama uzak durma sebebimi araştırınca anladı asıl sebebi.
Benim eşimin dişlerinde problem vardı, halledince kokuda çok azaldı.
Bir ara diş hekimine görünsek benim böyle huylarım vardır falan diyebilirsin?
Ama tabi sende muayene olmaya gidersen kalbinide kırmamış olursun.

canım ben eşimle daha çıkarken aynı sorunu bizde yaşadık.Ortak bi arkadaşımıza olayı anlattım,o söyledi.Oğlum ağzın kokuyo yarın bi gün evleniceksin eşin rahatsız olur diye.O da hemen dişçide almış soluğu.Tartarlarını temizletince baya azalmıştı koku.Şimdi yine başladı gibi ağız kokusu eşimin.Sanırım tartar temizleme vakti gelmiş :))

Back
X