çok çocukça bir konu, arkadaşlar yani gerçekten komiksiniz :) aramazsa ne yapardımı burdaki kişilere sorup öğrendiğiniz de ne geçecek elinize? Herkes farklı nedenlerle arar aramaz yada arayamaz.
Seni sonra ararım diyip aramazsa, bundab üyütecek bir sorun yok ki acil ileteceğim birşey yoksa ki, acil iletmem gereken birşey olmuş olsaydıda o söylenmiş olurdu. Ayrıca fark ettim yada düşündüm ben ararım niye aramasını bekliyim ki şakkıdı
çok çocukça bir konu, arkadaşlar yani gerçekten komiksiniz :) aramazsa ne yapardımı burdaki kişilere sorup öğrendiğiniz de ne geçecek elinize? Herkes farklı nedenlerle arar aramaz yada arayamaz.
Seni sonra ararım diyip aramazsa, bundab üyütecek bir sorun yok ki acil ileteceğim birşey yoksa ki, acil iletmem gereken birşey olmuş olsaydıda o söylenmiş olurdu. Ayrıca fark ettim yada düşündüm ben ararım niye aramasını bekliyim ki şakkıdı
günaydınnn.. demek senden kucuk oldugumuz aklına geldi.. tebrık ederim...
arkadaşım konuyu beyenmedıysen yorum yapma bu kadar basit...
burda tek gülen sensin farkındaysaan..
bu konu çocukça,sizin cevabınız çok olgunca...öyle yani ...önce saçma buldugunuz sorulara cevap yazmaktan vazgeçersenız daha tutarlı olurusunuz.
Siz ne diosunuz sırf bu yüzden ayrılanlar var nerede yaşıosunuz.. haa Almanya daymışsınız pardon orda yaşanyanların nasıl davrandığını bilemicem burası Türkiyeturkbayragi söyleyelim de bilin.:enbuyukkk:
sırf muhalefet olmak için yorum yapmışsın canım. sana saçma gelen bi konuya neden yorum yapıp bu durumda ne yaptığını söylüyosun.üstelik konuyu başlatan arkadaş topiğin başında konuyu gayet güzel yazmış en başında konun içeriği belli oluyor muhalefet olmak için girdiğiniz belli oluyor.
evet muhalifim çünkü, her düşünce olumlu olmak zorunda değil, ve konu açanı desteklemek zorunda değil sengözlerimebaksanab yazdıklarımdan sonra muhalefetyapmadığımı söylemem yanlış olur zaten fisfisfis
burda tek gülen ben olabilirim ama bu başlıkta yazı yazmayıp okuyuptagülen eminim bir çok kişi vardır, binlerce üyeden bir kaç kişinin cevap yazmasıda zaten bunu göstermekte insanlar tenezül bile etmiyor belki yazmaya,çünkü biliyorlarki karşılıklı saygı ve sevginin olduğu ortamlarda böyle durumlar böyle saçmalıklar oluşmaz. Oluşuyorsada zaten bir problem var demektir. Aklı başında kişilerde anlayış ve hoş görü olur,çocuksu saplantılara kapılmazlar.
Orası Türkiye farklı bir ülke, dünyadan soyutlanmış, insan ilişkilerinin neredeyse yok denecek kadar azaldığı, anlayışın bittiği bir ülke. İnsanların insanlık özellikleri kullanamadığı, bir merhaba bile diyemediği bir ülke, sokakta birine birşey sormak istesen direk yoluna devam ettiği sorunu cevaplamadığı bir ülke, birinden yardım istesen senden kaçtığı bir ülke, çıkar ilişkilerinin kol gezdiği, bir sevgiliyle ayrılınca beni kullandı diye feryat edilen bir ülke, insanların hala belirli sorunlar yaşadığı insanlarla uzlaşıp mütabakata varacağına, nefret ve kinbeslediği bir ülke. İnsana hakettiği değeri veren, herşeyin açık ve anlaşır olduğu bir ülke Almanya. anlayışlı, özverili, hoşgörülü, empati yapabilen insanların. Burda belirli bir müddet yaşasanız, her yerde ülkemizde afedersiniz ama insanlara hayvan gibi muamele ettiklerini çok iyi anlarsanız. Tabi böyle muameleye maruz kalan kişilerin normal davranması beklenmez.
Orası Türkiye farklı bir ülke, dünyadan soyutlanmış, insan ilişkilerinin neredeyse yok denecek kadar azaldığı, anlayışın bittiği bir ülke. İnsanların insanlık özellikleri kullanamadığı, bir merhaba bile diyemediği bir ülke, sokakta birine birşey sormak istesen direk yoluna devam ettiği sorunu cevaplamadığı bir ülke, birinden yardım istesen senden kaçtığı bir ülke, çıkar ilişkilerinin kol gezdiği, bir sevgiliyle ayrılınca beni kullandı diye feryat edilen bir ülke, insanların hala belirli sorunlar yaşadığı insanlarla uzlaşıp mütabakata varacağına, nefret ve kinbeslediği bir ülke. İnsana hakettiği değeri veren, herşeyin açık ve anlaşır olduğu bir ülke Almanya. anlayışlı, özverili, hoşgörülü, empati yapabilen insanların. Burda belirli bir müddet yaşasanız, her yerde ülkemizde afedersiniz ama insanlara hayvan gibi muamele ettiklerini çok iyi anlarsanız. Tabi böyle muameleye maruz kalan kişilerin normal davranması beklenmez.
Demek istediklerimi yanlış anlamanızı istemem, ama farkı yaşamadığınız sürece demek istediklerimide asla anlayamazsınız, farkı anlatabilecek en iyi kelimeleri seçtiğime inanıyorum. Almanyada ve Türkiye'de belirli müddet yaşamış biri ne demek istediğimi çok iyi anlar, farkları size çok rahat açıklar ... İşallah bu başlıklarıda o kişiler okur ve yorum yapar ve anlatmak istediğim daha açık olur.
Orası Türkiye farklı bir ülke, dünyadan soyutlanmış, insan ilişkilerinin neredeyse yok denecek kadar azaldığı, anlayışın bittiği bir ülke. ınsanların insanlık özellikleri kullanamadığı, bir merhaba bile diyemediği bir ülke, sokakta birine birşey sormak istesen direk yoluna devam ettiği sorunu cevaplamadığı bir ülke, birinden yardım istesen senden kaçtığı bir ülke, çıkar ilişkilerinin kol gezdiği, bir sevgiliyle ayrılınca beni kullandı diye feryat edilen bir ülke, insanların hala belirli sorunlar yaşadığı insanlarla uzlaşıp mütabakata varacağına, nefret ve kinbeslediği bir ülke. ınsana hakettiği değeri veren, herşeyin açık ve anlaşır olduğu bir ülke Almanya. anlayışlı, özverili, hoşgörülü, empati yapabilen insanların. Burda belirli bir müddet yaşasanız, her yerde ülkemizde afedersiniz ama insanlara hayvan gibi muamele ettiklerini çok iyi anlarsanız. Tabi böyle muameleye maruz kalan kişilerin normal davranması beklenmez.
Demek istediklerimi yanlış anlamanızı istemem, ama farkı yaşamadığınız sürece demek istediklerimide asla anlayamazsınız, farkı anlatabilecek en iyi kelimeleri seçtiğime inanıyorum. Almanyada ve Türkiye'de belirli müddet yaşamış biri ne demek istediğimi çok iyi anlar, farkları size çok rahat açıklar ... ışallah bu başlıklarıda o kişiler okur ve yorum yapar ve anlatmak istediğim daha açık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?