• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz insanla aranıza soğukluk girdi mi hiç? Ya da baskasini sevdigini nasıl anlardiniz

dislananmidilli

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
5
3
1
31
1 senelik ilişkim sanırım sona geldi. Bana soğuk davranıyor kabul etmese de hissediyorum eskisi gibi yakın değiliz ikimiz tek kişi gibi değiliz mesela onu çok özlediğimi söylüyorum cevap olarak sen bana neden kızgınsın söyle çabuk isim var telefon yasak diyor sonra o kadar alınganmışım gibi bana "yemek yedin mi desem sen bana yemiş mi diyosun" dersin falan diyor. Ben ne yapıyorsa onu söylüyorum Özlemek zorunda değil tamam ama önceden böyle yapmazdı bişeyler eksik. Eski kız arkadaşını unutamamış da olabilir nasıl anlayabilirim acaba beni mi onu mu seviyosun hala bilmiyorum diyorum sevmesem sevmiyorum derim neden korkcam diyor ama o kızı sevmiyorum da diyemiyor cevap vermedi

Çok fazla ilgi gösterme. Belki de senin ayrılan taraf olman için böyle davraniyordur. Olmuyorsa olmuyordur. Dünyadaki tek erkek o değil. Emek veren tek tarafsa bu ilişki yürümez.

1 senelik ilişkim sanırım sona geldi. Bana soğuk davranıyor kabul etmese de hissediyorum eskisi gibi yakın değiliz ikimiz tek kişi gibi değiliz mesela onu çok özlediğimi söylüyorum cevap olarak sen bana neden kızgınsın söyle çabuk isim var telefon yasak diyor sonra o kadar alınganmışım gibi bana "yemek yedin mi desem sen bana yemiş mi diyosun" dersin falan diyor. Ben ne yapıyorsa onu söylüyorum Özlemek zorunda değil tamam ama önceden böyle yapmazdı bişeyler eksik. Eski kız arkadaşını unutamamış da olabilir nasıl anlayabilirim acaba beni mi onu mu seviyosun hala bilmiyorum diyorum sevmesem sevmiyorum derim neden korkcam diyor ama o kızı sevmiyorum da diyemiyor cevap vermedi

Sevgi bitince çocuk vs. gibi bir nedenle boşanamayanlara bir şey diyemiyorum ama sevgilisinden ayrılamayanlara hayret ediyorum.

Sevgili bu ya. Sevildiğinizi düşünmüyorsanız ayrılırsınız, biter gider.

Back
X