Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic pes etmedim ondan baskasiyla evlenmem dedim basiniza kalirim omur boyu dedim:):)gelen goruculere hayir dedim. en az 10 kisiyi red ettim . dayanamadilar baktilar benim kararim kesin verdiler askima.
allahima cok sukur dogru karari vermisim balbocugum hayatimin en degerli varligi.
allahim herkesi bizler gibi mutlu etsin.:asigim::asigim:
Allah mutlulugunuzu artirsin canim, peki sen pes etmedikce üzerine geldiler mi? geldilerse ne yaptin biraz daha acarmisin cok özel degilse?kaydirigubbakcemile2
tabi neler neler yasadim. babamdan tokat bile yedim:1rolleyes:ama simdi sadece guluyorum o gunleri hatirladikca cunku esim icin degermis.babam heryerde uzerimdeydi telefon yasakti bana evde.internette ama ben ne yapip edip canimla bulusuyordum.
esim hakkinda surekli negatif yorumlar yapiyorlardi . beni vazgecirmek icin neler neler uydurdular. ama allah temiz insani biliyor soyledikleri yalanlarin hepsi ortaya cikti.
esim bir melek:asigim:gercekten dogru insan olduguna inaniyorsaniz sevdiginizin sakin birakmayin kizlar sakin. ama ailenizide yabana atmayin. ne yapip edip ikna edin. ben yemedim icmedim odama kapandim agladim sizladim kabul ettiler mecburen:içelim:simdi pismanlar bana o kadar eziyet ettikleri icin ama olsun askima kavustum ya sırnaşık şeyailemde sonucta beni dusundukleri icin oyle davrandilar .
ben evlendim badem gözlümle annemler küstü bana
Canim simdi bunlari gülerek anlatabilmen ne kadar güzel.
Benim ailemde aynen vazgecirmeye calisiyorlar. Üstelik sevdigimi hic tanimadan. Bu kadar ön yargi olur mu. Bi taniyin sonra söyleyeceklerinizi söyleyin degil mi.
Ben onlarin karsisina salagin birini cikarirmiyim. Böyle birsey yapmayacagimi bildikleri halde olmaz diyorlar, nasil güveniyormusum hic tanimadigim birine, sanki herkes evlenecegi insani gavli beladan beri taniyor:) bazen gülesim geliyor benimde.
Öyle caresiz hissediyorum ki kendimi. Burdan tüyo alayim biraz, yakinda konuyu tekrar acacam cünkü.
canim sadece bizim ailelerimiz degil eminim bircok aile bu sekilde kizlarini kaybet korkusu sariyor onlari bu yuzdende cok temkinli davraniyorlar.ailenede hak vermek lazim gozleri gibi bakip buyutup bir yasa getiriyorlar anne baba evladi icin endiseleniyor cok normal bunlar .benim esimide tanimiyorlardi ayni senin ailen gibi nasil guveniyorsun ya seni birakirsa ya soyle yaparsa ya boyle giderse vs..birsuru soz laf tabiki endiselendikleri icin tanimadiklari icin bunlari soyluyorlar.
kimse kimseye %100 guven vermez zati. hayatta herseyde oldugu gibi evlilikde sans isi. insanlar degisebiliyor hayatlar degisebiliyor,yani 100% hicbirseyin garantisi yok dunyada. bazen sansimiza birakmak gerekiyor bazi durumlari.
hayatta hersey mumkun su an mutluyuz ama ilerde degisedebilir (allah bozmasin)ama kader iste hicbirseyin garantisi yok.insan kalbinin sesini mantigiyla birlikte dinlemeli.
sonuna kadar sabret ailenin yuzune gelmemeye calis.bekle sabirla bekle annenle otur konus icindekileri hislerini anlat.ben hep anneme sunu soyledim sevmedigim bir insanla evlenip mutsuz olacaigima sevdigim bir insanla evlenirim mutsuz olacaksam eger mutsuz olurum.en azindan icimde pismanlik olmaz bak sevdigimle evlenmedimde boyle oldu demem .
insallah kavusursunuz dua edicem senin icina.s.