22 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk babama çok güvendim beni sırtımdan vurdu sonra her zaman arkandayım hep sana destek olucam falan filan diye vaatler veren eşime güvendim ilk günden o da sırtımdan vurdu şimdide dertlerimi sevincimi herşeyimi paylaştığım komşum ablam gibi gördüğüm komşum sırtımdan vurdu.babam 18 yaşında bi kızın peşine takıldı ben ortada kaldım anneme anlatamıyorum içim içimi yiyor.eşim beni annesinin oyuncağı etti kaynanamın elinde oyuncak olmamak için elimden geleni yapıyorum ama tek başıma eşimin ailesine gücüm yetmiyor ama bunlar eşimin umrunda değil komşumda dün geldi '' bana bi daha hiç bişeyini anlatma'' dedi ondan bunu duydum ve yıkıldım kise benim derdimi dinlemek zorunda değil ama çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz bi insandan bunları duymak çok kötü bişey.ben kime değer verdiysem kimi sevdiysem hep ben üzüldü sırtımdan bıçaklandım hiç arkadaşım yok dertleşecek kimsem yok duvarlardan başka.benim yaşadıklarımı sizde yaşadınızmı hadi birbirimizle paylaşalım belki rahatlarız