Sevdiginiz kisi dışında yasadiklariniz sizi etkilermiydi

Mesafee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
57
12
38
36
Nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok üzülüyorum acaba benim gibi olan varmidir benim seviyeli bi ilişkim var ikimizde helale haram karistirmak istemiyoruz 4 senedir belkiyoruz koşullar olussun mutlu bi yuva kuralım diye ben 2 senedir calisiyorum erkek arkadaşım anca okulu bitirdi askerliginu yapti iş bekliyoruz birde farkli sehirler olunca bulunduğum sehirde iş ayarlamaya çalışıyor ama simdi küçük kardeşi amnesinin begendigi bi kızla iliskiye baaladi ilk haftadan söz istedi ailesi simdi 2 ay oldu galiba ailesi söz degilde söz nişan yapın dedi. Bizim bekledigimizi bile bile iki hafta sonra yuzukler takılacak benim derdim ben sevdigimi kavusamaiyorum kimse karisamasin degil durumlari belli elindekileri de onlara harcarsa biz niye neden bekledik bu kadar uzulduk

Erkek arkadasin işsizken sadece aile desteğiyle evlenemezsiniz ki.
Kardeşi calisiyorsa kendi halledebilir.
Belki ailesine degil kendine guveniyordur.
Evlenemezdim zaten aileninde durumu iyi değil ki ben beklemekle hata mi yapiyorum yaşadığım sıkıntılara aileler bulusmasin işi olsun evlenelim istedim. Kardesininde belli işi yok kız ve ailesi istiyor

Evlenemezdim zaten aileninde durumu iyi değil ki ben beklemekle hata mi yapiyorum yaşadığım sıkıntılara aileler bulusmasin işi olsun evlenelim istedim. Kardesininde belli işi yok kız ve ailesi istiyor

O kizin ve ailesinin problemi o zaman. Keske hayat sadece düğün yapmaktan ibaret olsaydı. Sonrasi ne olacak.
Sen sadece kendi iliskine odaklan, tek dusuncen oncelikle iş bulmasi olsun. Sonrasi ikiniz icin selamet :)

Çalışmıyor dahası simdi çalışıyor günlük bi yerde
Duzenli bir isi olsaydi abisini beklemek istemedi derdim haliyle.Ama kucuk kardes evlenmese bile abisi issizken siz zaten evlenemezdiniz.Elindekini harciyorlar demissiniz ama aile de bir yere kadar.Evlendikten sonra ne kadar destek cikabilirler ki kucuk kardes ve geline.

Düğünü erkek tarafı yapıyor en masraflısıda düğün diye düşünüyorum.Bu yüzden olabilir mi? Yani mantıklımı değilmi bilmiyorum ama akllıma direkt bu geldi.Hatta kızlarının görüştüğü çocuk belki zengindir.Maddi durumu çok iyidir.Bu sebeptende olabilir.Çocuk okumuştur çok iyi mesleği vardır o sebeplede olabilir.Bu tarz.Diye tahmin ediyorum yani.

Düğünü erkek tarafı yapıyor en masraflısıda düğün diye düşünüyorum.Bu yüzden olabilir mi? Yani mantıklımı değilmi bilmiyorum ama akllıma direkt bu geldi.Hatta kızlarının görüştüğü çocuk belki zengindir.Maddi durumu çok iyidir.Bu sebeptende olabilir.Çocuk okumuştur çok iyi mesleği vardır o sebeplede olabilir.Bu tarz.Diye tahmin ediyorum yani.

Kardeste erkek :)

Kardeste erkek :)

Eneeee çok pardon nasıl okumuşsam artık :KK70: O zaman bende şok.Dicek bişey bulamadım şuan.E peki bunu erkek arkadaşı ailesine söylemedimi bunu yani o ne düşündü üstünde konuşmadınızmı konu sahibi?

Evet bende onu diyorum, 2 erkek kardeş paylasilamayan aile destegi :/

Keske herkes dal aramak yerine kendi kanatlarina guvense.
Ben zaten kendime sevgimize ve rabbime güveniyorum ama aile destegi olmadan da olur mu büyük için yapilan planlara küçük konmasi bilmiyorumm ben sadece sevdigimle yururken biraz daha ferah olsun istemistim çok buyuttum üzdüm üzüldüm galiba

Canim hiç kafana takma onlar yapsınlar sözü sizde herseyinizi kendinizi yaparsınız birlikte inan böylesi daha iyi olur ileride daha mutlu olursun emin ol kimse bi şey diyemez birlikte bi yerlere gelmiş olursunuz hem iliskiniz kuvvetlenir zor da olsa biraz hem de kimseye minnet etmmemis olursun

Canim hiç kafana takma onlar yapsınlar sözü sizde herseyinizi kendinizi yaparsınız birlikte inan böylesi daha iyi olur ileride daha mutlu olursun emin ol kimse bi şey diyemez birlikte bi yerlere gelmiş olursunuz hem iliskiniz kuvvetlenir zor da olsa biraz hem de kimseye minnet etmmemis olursun
Doğru diyorsunuz ama yapamiyorum elimde değil içim daralıyo nefes alamiyorum sanki onların mutsuzlugunu istedigimden değil mutlu olsun herkes ama hicbirsey yokken bizi bile bile yapiyorlar agrima gidiyo

Ben zaten kendime sevgimize ve rabbime güveniyorum ama aile destegi olmadan da olur mu büyük için yapilan planlara küçük konmasi bilmiyorumm ben sadece sevdigimle yururken biraz daha ferah olsun istemistim çok buyuttum üzdüm üzüldüm galiba

Yani onun ki de normal degil kesinlikle. 1 hafta görüştüğü kizla söz nisan istemek garip. İş yok güç yok.
Yani kendiniz is sorununu cozerseniz az olsun öz olsun bi sekilde halledersiniz.
Önemli olan düğün den ziyade gecinmek icin şartları oluşturmak.
Şuan sana gelin söz nisan yapalim deseler buda seni mutlu etmeyecek.
Çünkü biliyosun ki onlar da da yok. Ne kadar yapabilirsin ki istediklerini olmayan parayla.

İşsizken evlilik düşünmeyin zaten. Boşverin onlarda evlensin. Bu işlerin çocuk oyuncağı olmadığını görsünler. İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Parayla saadet olmaz lafınada katılmıyorum. Parasız saadet hiiiççç olmuyor.

Yani onun ki de normal degil kesinlikle. 1 hafta görüştüğü kizla söz nisan istemek garip. İş yok güç yok.
Yani kendiniz is sorununu cozerseniz az olsun öz olsun bi sekilde halledersiniz.
Önemli olan düğün den ziyade gecinmek icin şartları oluşturmak.
Şuan sana gelin söz nisan yapalim deseler buda seni mutlu etmeyecek.
Çünkü biliyosun ki onlar da da yok. Ne kadar yapabilirsin ki istediklerini olmayan parayla.

Evet söz nişan olması beni mutlu etmeyecek ış yok onların durumu belli elindekileride ki zaten bizim için birikinti yaptığı para ile küçük cocuguna harcayacak kiz ve ailesi takın yüzünüzü dedi iki tarafta bile bile çıktı yola onlari taniyorlar kacirmak istemediler kızı demek ki ben o kadar onemsizim. Onla mutlu olacagima inaniyorum ama engelleri asamiyoruz

Back
X