• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz yazarken cnm diye hitap ediyorsa bir anlam yüklemelimiyiz

Sevgilim bana sürekli cnm i bırak canımm yazsa ben kıyameti koparırim. Onca güzel kelimeler varken soğuk soğuk cnm nedir yani

Cnm yazmakla canım yazmak arasında hiçbir fark yok siz sonuçta ne dediğini anlıyorsunuz. Sevgisini öyle ifade etmiş üzülmenizi gerektiren hiçbişey yok :)Ama diyorsanız ki ben sesli harflerin kısaltılarak yazılmasından hoşlanmıyorum, anlayış gösterir istediğiniz gibi yazar. Kafanıza taktıgınız en büyük sorun bu olsun :)

ben kendimden örnek vereyim
gercekten sevdiğim biriyse canım yazıyorum
ama aramızda yapay bir samimilik varsa cnm yazıyorum

Cnm yazmakla canım yazmak arasında hiçbir fark yok siz sonuçta ne dediğini anlıyorsunuz. Sevgisini öyle ifade etmiş üzülmenizi gerektiren hiçbişey yok :)Ama diyorsanız ki ben sesli harflerin kısaltılarak yazılmasından hoşlanmıyorum, anlayış gösterir istediğiniz gibi yazar. Kafanıza taktıgınız en büyük sorun bu olsun :)
:) teşekkürler

Önceden canım yazıp şimdi cnm yazıyorsa bir anlam yükleyebilirsin. Biz kızınca birbirimize o tarz şeyler yapıyoruz. Ama hep cnm yazıyorsa hiç bir sıkıntı yok demektir Keyfine bak :KK6:

Ben de aynen sevgiliniz için demiyorum yanlış anlamayın ama, çok yakınlarıma sadece kırgın ya da kendimi uzak hissettiğimde kullanırım öyle sevgi sözcüklerinde kısaltmalar. Benim de hoşuma gitmiyor ve biraz soğuk sanki. Kısacası öyle hissetmekte bence haklısınız

Bu aralar daha fazla ilgi bekliyorsun sanırım o yüzden ufak tefek şeyler gözüne batıyor :) Bence şansını zorlama onu bulamayanlar da varrr

Back
X