Sevdiğinize size şiddet uygulandığını anlatır mısınız ?

anlatmazdim..onlar benim ailem ben affederim ve hiç bir şey olmamış gibi devam edebilirim ama erkek arkadasım böyle davranamiyabilir,aileme karsı on yargısı olsun istemem..aynı sekilde erkek arkadaşımla da yaşadığım her problemi de aileme,anneme,anlatmam..arkadaslarıma,dostlarıma bile anlatmam..
ikili iliskiler iki kisi arasındadır..adı üstünde ikili iliski..anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var..
aileme ne kadar kızmış olursam olayım asla kimseye laf söyletmem..beni dövmüş olsalar bile,birilerinin ailem hakkında kötü konuşmasını kaldıramam..

eğer yardıma ihtiyacım varsa anlatırım. eskiden yaşadığım bende derin izler bırakan bir olay vardı onu anlattım mesela. ama bu ilişkinizin ve karşınızdaki kişinin durumuna bağlı. Ona ve ilişkinize güveniyorsanız ve sağlam bir birlikteliğiniz olmalı...

ben olsam anlatmazdim...cünkü kisiler kendi ailelerini affediyor olanlar unutuluyor ama karsi taraf bunu unutmuyor..ön yargi olusuyor bunada hic gerek yok daha aileni bile tanimiyor (sanirim ).sen unutursun ama o bunu unutmaz..

yaşınız kaç? eğitim durumunuz şiddeti neden görüyosunuz.?
siz bunları cevaplayın ona göre yorum yapalım. elbette şiddetin her türlüsü kabul edilmez.!

kullanır,
oda döver nasılsa alısıksın der

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
ay beni güldürdün Allah da seni güldürsün.gece 3.30 da bastım kahkahayı senin yüzünden.
düşünsene bir de dayak yediğini söyler söylemez dövmeye başlıyormuş."alışıksın sen nasılsa gel buraya.herkese patır kütür bize yarabbi şükür ha" diyormuş.alsanaalsanasmile

ama şu var ki kesinlikle kullanır.benim abimle aramda bir husumet geçmişti yıllar önce.şiddet falan da değil sadece telefonda tartışma.eşim sağolsun hala arada kullanır bunu.abimin bi iyiliğinden bahsetsem sana neler demişti unuttun mu,der ya da ben ona kırıcı bir şey söyleyip özür dileyecek olsam o da sana neler demişti zamanında,der.bir türlü unutturmaz bu konuyu.tamam kırılan benim haksızlığa uğrayan benim ama napayım yıllarca abime küs mü kalayım.sen ne hatırlatıp hatırlatıp üzüyorsun ki beni.onun için en güzeli ne ailenle yaşadıklarını eşine ne de eşinle yaşadıklarını ailene anlatacaksın.insanlar hiç ummadığın anda vuruyorlar böyle şeyleri yüzüne.

Son düzenleme:
BENCE GERÇEKTEN GÜVENİYORSAN Kİ GÜVENİYORSUNDUR CİDDİ DEŞÜNÜYORSAN FELAN YANİ BENCE ANLAT. BEN OLSAM ANLATIRDIM. O ELİNDEN GELENİ YAPARDI BENİM İÇİN. zemuszemus

BENCE GERÇEKTEN GÜVENİYORSAN Kİ GÜVENİYORSUNDUR CİDDİ DEŞÜNÜYORSAN FELAN YANİ BENCE ANLAT. BEN OLSAM ANLATIRDIM. O ELİNDEN GELENİ YAPARDI BENİM İÇİN. zemuszemus

sevgili sıfatına sahip bir insan ailene karsı ne yapabilir ki?
hadi anlattın ve sevgiline sığındığın o an..sonra sen ailenle aranı düzelttin,hersey unutuldu..fakat sevgilin unutmadı,ailenle tanıştırdın ve sevgilin unutmadığı için ailene ters davrandı,sonra annen ve baban dedi ki biz bu cocuğu beğenmedik..sonra sen kalkıp buraya ailem sevgilimi istemedi diye bir başlık actın..
aile icinde yaşananlar aile arasında sevgiliyle yaşananlar sevgili arasında arkadas arasında yaşananlar arkadaslar arasında kalmalı..

DIŞTAN Bİ ARKADAŞINA ANLATMIŞSIN HA SEVGİLİNE. BENCE O YARDIMCI OLUR BELKİ SNEİN FRKETMEDİĞİN ŞEYLERİ SÖYLER NE BİLİM BELKİ NASIL DAVRANMAN GEREKTİĞİNE DAİR FİİKİ R VERİR YANİ EN AZINDAN DESTEK OLR. :umursamaz:

zaten söylemişsin, ama keşke söylemeseydin, çünkü diyelim evlendiniz, aranız bozuldu olabilir her karı kocanın arası bozulabilir, hatta daha da kötü olabilir, bence erkek o zaman şöyle düşünebilir; nasılsa gidecek yeri yok
daha da kötüsü sana şunu diyebilir; zaten seni ailen bile istemiyor,
kk da bu konuları o kadar çok okuyoruz ki bu bölümde
açıkcası benim toplumda gözlemim, bi erkek kadının arkası yoksa farklı kadının arkasında ailesi sağlamsa, kadına daha farklı davranıyor
:hulya:

DIŞTAN Bİ ARKADAŞINA ANLATMIŞSIN HA SEVGİLİNE. BENCE O YARDIMCI OLUR BELKİ SNEİN FRKETMEDİĞİN ŞEYLERİ SÖYLER NE BİLİM BELKİ NASIL DAVRANMAN GEREKTİĞİNE DAİR FİİKİ R VERİR YANİ EN AZINDAN DESTEK OLR. :umursamaz:

sevgilinle arkadasın aynı değil ki..
sevgilin bu yüzden ailene on yargılı olabilir,ailene bakışı değişebilir,ailenle sırf bu yüzden anlasamiyabilir,bu yüzden yine sen üzülürsün..arada kalırsın..
ama arkadasın için aynı seyler geçerli değil..zaten ben arkadasıma bile anlatmazdim..belki anlatırdım arkadasıma ama sevgilime kesinlikle anlatmazdim..gerek yok..niye ailemi kötü tanısın..
zaten destek çıkıp ne yapicak?ailemle mı konuşacak?
akıl verebilir gecti bitti vs diyebilir,bunları arkadasım da yapar veya bende düşünebilirim..
ılerde sorunlar yaşamamak için bu tarz seyleri çok fazla anlatma taraftarı değilim..

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
ay beni güldürdün Allah da seni güldürsün.gece 3.30 da bastım kahkahayı senin yüzünden.
düşünsene bir de dayak yediğini söyler söylemez dövmeye başlıyormuş."alışıksın sen nasılsa gel buraya.herkese patır kütür bize yarabbi şükür ha" diyormuş.alsanaalsanasmile

ama şu var ki kesinlikle kullanır.benim abimle aramda bir husumet geçmişti yıllar önce.şiddet falan da değil sadece telefonda tartışma.eşim sağolsun hala arada kullanır bunu.abimin bi iyiliğinden bahsetsem sana neler demişti unuttun mu,der ya da ben ona kırıcı bir şey söyleyip özür dileyecek olsam o da sana neler demişti zamanında,der.bir türlü unutturmaz bu konuyu.tamam kırılan benim haksızlığa uğrayan benim ama napayım yıllarca abime küs mü kalayım.sen ne hatırlatıp hatırlatıp üzüyorsun ki beni.onun için en güzeli ne ailenle yaşadıklarını eşine ne de eşinle yaşadıklarını ailene anlatacaksın.insanlar hiç ummadığın anda vuruyorlar böyle şeyleri yüzüne.

Galiba haklisin Gercekten !! ama alisiksin diye dövecegini hiç sanmiyorum kizii boyle biseysaçma geldi bna biraz !! kizlar böyle seyler her ailede olabilir bence ..
Sizlerin bana cvp yazmasi beni gercekten cokmutlu etti tesekkurler :)
Kizlar aslinda ben buraya biaçiklama yapmak istiyorum.. bu olayi ben yasamadim.. en yakin arkadasim yasadi..ama oyle yazamadim malesef :( kusura bakmayin..
simdi inanmayacaksiniz kesin..ama ne yapabilirim.. iste olay boyle gelisti yinede fikirleriniz için sagolun ;)

Son düzenleme:
ben eski nişanımdan bu yüzden ayrılmıştım.. fiziksel ve psikolojik şiddet vardı.. bu yüzden bitti.. şuanki sevgilim de bütün detaylarıyla bunları bilir.. bana karşi çok daha hassastır.. sesini bile yükseltmez.. bi kere tartiştiğimizde çok sinirliydi.. ben gitmek istiyorum diye bağirdim.... geldi bana sarildi...sana vuracağimi mi sandın sen deli misin aşkım ben sana nasıl kıyarım..tartişiyoruz sadece ne kadar sinirli olsam da bunu asla yapmam dedi.. şakasını bile yapmıyor bunun.. kimseye de asla bahsetmiyor..

ben eski nişanımdan bu yüzden ayrılmıştım.. fiziksel ve psikolojik şiddet vardı.. bu yüzden bitti.. şuanki sevgilim de bütün detaylarıyla bunları bilir.. bana karşi çok daha hassastır.. sesini bile yükseltmez.. bi kere tartiştiğimizde çok sinirliydi.. ben gitmek istiyorum diye bağirdim.... geldi bana sarildi...sana vuracağimi mi sandın sen deli misin aşkım ben sana nasıl kıyarım..tartişiyoruz sadece ne kadar sinirli olsam da bunu asla yapmam dedi.. şakasını bile yapmıyor bunun.. kimseye de asla bahsetmiyor..

tatlım olay o değil..
ailenden şiddet gördüğünü sevgiline söyleyip soylememek..

sen böyle bi sey mi yasadin burcucum ??.. ve ona anlattin öylemi ..Hmmm.. vbnce dogu yapmissin tatlim.. ama ben anlatiminda anlamadim bu siddeti sen mi yasadin.. !? diye

Back
X