Bu kadar bağlanmayın derim, fotoğraflar insanı yanıltabilir gördüğünüzde , hüsrana uğramayın. Belki yanyana geldiğinizde bu kadar yakın hissetmeyebilirsiniz. İhtimalleri de düşünün. Bence bir erkek kesinlikle büyük olmalıdır, benim tercihim. Ama sizin kararınız tabi, ailenizin ve ailesinin tepkisi ne olacak onuda kestirmeniz gerekli.
Benim erkek arkadasimla aramda 2,5 yas var yani benim erkek kardesimden bile kücük. Erkek kardesim ve erkek arkadasimi karsilastirdigimda, sevgilim daha olgun davranislar sergiliyor. Onun hayati daha zor gecmis, yasanmisliklar insani 21 yasindada olgunlastirabilir bir genelleme yapilamaz herkez ayni degil. Saglikli yasayan kendine özen gösteren bir kadinda öyle erkenden cökmez eskilerdenmis o. Benim kafami karistiran iki sey oldu. Henüz yüzyüze gelmemis olusunuz ve karsi taraftaki insanin yasinin kücük olusu (olgunluk degil bahsetigim). Komsumuzun kizi kendinden 7 yas kücük biriyle nisanlanmisti sizin yaslarinizdayken. Cocuk kizdan olgundu bu sebebtende ayrildilar. Bir baska is arkadasim yillardir kendinden 5 yas kücük bir cocukla beraber gayete iyi anlasiyorlar. Bu arada cocukta hayla okuyor
Benim dayımın oğluda kendin yaşça büyük biriyle evlendi dayım istemedi ama yengem çok beğendi mesela kişilikle alakalı teyzemde büyük kız ama çok iyi kız diyor tanıdığım bir çok insan kendinden azda olsa büyük kızlarla evlendi ve çok mutlular