12 sene sonra 40 ve 33 olacak zatenBence olmaz ben 24 olmama rağmen 21 yaş çok küçük geliyo. Aradaki fark 40 ve 33 olsa belki göze batmaz. Erkekler geç olgunlaşır. Ayrıca hiç görüşmemişsiniz bile o yüzden bu iş olmaz.
Ya aslında neden olmasın ki yaş farkı önemli değil bence benimde eşimle aramda var yaş farkı o benden büyük ama benden daha hareketli daha çocuktur bende biraz ağırımdır ben bunu Problem etmezdim ama sıkıntı yaşının 21 olması 28 felan en azından bi 25 olsa o zaman sizde 35 olsanız derim bazı şeyler oturmuş olur. bi deneyin ama belki sonuç güzel olur neden olmasın ki hem. ben şeyi atlamışımya biraradada bulunmamıssız bilemiyorum Hakkınızda hayırlısı olsun. ya bide anlamıyorum dünyaya bi kere geliyoruz sırf yaş farkı yüzünden vazmı geçelim sevdiklerimizden farklı zamanlarda doğduk diyeTavrınız ne olurdu?
Yaklaşık 9 ay önce bir internet sitesinde birini tanıdım, ben öğretmenim atanmayı bekliyorum şu an sınava hazırlanıyorum özelde çalışırken kpss ye karar verdim yaşım 28.
Bir nişanlılık atlattım kimseyle yakınlık kurmaya yanaşmadım uzun zaman ve şimdi onun arkadaşlığı sevgisi iyi geliyor.
O ise bir üniversite öğrencisi aramızda 7 yaş var.
Çok sık tartışmalar yaşadık ben kabul etmekte zorlandım epey zaman ama kendime çok yakın buldum onu.
O da çok ilgili, kırsa da dayanamaz özür diler bi hatası olduğunda.
Çok düşkün görünüyor bana karşı.
Fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum. Bekleyelim iki sene ben de atanırım ve seni isterim diyor ama bu gerçekçi bir davranış mı sizce?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.
Sizin yaklaşımınz ne olurdu bu durumda.
Bu konuyu ilk kez sizlere anlatıyorum bu arada:)
Şimdiden teşekkürler.
hic yuz yuze gorusmediginiz biriyle evlilikten konusmaniz cok garip degil mi? ve aranizdaki yas farki hem cok fazla hem o henuz ogrenci hem de cok ama cok kucuk daha 21 yasinda biri. soz 47 o 40 olsaydi boyle soylemezdim ama suan ki durumda anlattiginiz hersey cok ama cok garip. bastan sona tuhaf. internette tanismaniz , yuzyuze gorusmeden konustugunuz konular , yasi , okumasi ....Tavrınız ne olurdu?
Yaklaşık 9 ay önce bir internet sitesinde birini tanıdım, ben öğretmenim atanmayı bekliyorum şu an sınava hazırlanıyorum özelde çalışırken kpss ye karar verdim yaşım 28.
Bir nişanlılık atlattım kimseyle yakınlık kurmaya yanaşmadım uzun zaman ve şimdi onun arkadaşlığı sevgisi iyi geliyor.
O ise bir üniversite öğrencisi aramızda 7 yaş var.
Çok sık tartışmalar yaşadık ben kabul etmekte zorlandım epey zaman ama kendime çok yakın buldum onu.
O da çok ilgili, kırsa da dayanamaz özür diler bi hatası olduğunda.
Çok düşkün görünüyor bana karşı.
Fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum. Bekleyelim iki sene ben de atanırım ve seni isterim diyor ama bu gerçekçi bir davranış mı sizce?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.
Sizin yaklaşımınz ne olurdu bu durumda.
Bu konuyu ilk kez sizlere anlatıyorum bu arada:)
Şimdiden teşekkürler.
Büyük konusmak istemem ama velakinbence çok saçma olmaz yani
hic yuz yuze gorusmediginiz biriyle evlilikten konusmaniz cok garip degil mi? ve aranizdaki yas farki hem cok fazla hem o henuz ogrenci hem de cok ama cok kucuk daha 21 yasinda biri. soz 47 o 40 olsaydi boyle soylemezdim ama suan ki durumda anlattiginiz hersey cok ama cok garip. bastan sona tuhaf. internette tanismaniz , yuzyuze gorusmeden konustugunuz konular , yasi , okumasi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?