Herşeyi bırak bu kenara kalbin var ya hani suan içinde onun olduğu onu dinle sadece kapa gözlerini düşün hafif bu gülümseme olacak ya ışte o senin en büyük cevabın evlenecek duruma gelseniz evlenirsiniz zaten suan daha inmlisi var seni mutlu ediyo hemde cok fazla yanyana gelmek önemli değildir sana sözleriyle dokunuyor sen zaten suan onu tamamen yannda hissedebiliyosun... mutlu ol kendin için mutlu ol yaş nedir ki ne olucak yani eskiden 20 yaşındaki erkekler evin direği çoktan oluyordu geç evlenme evlenme o yaşlar çocuk sayılmaya başladı bırak işin gidişatına mutlu olmaya bak gülmeye bak vozlerbi kapatıp seni mutlu eden o adamı düşün şeb kalbine beynine girmişse zaten olay bitmiştir ufak tefek ayrıntılar bunlar mutluluk çok zor yakalanıyor kimse kimsenin içini bilemez ama bi gün gelir ve biri yaralarını sarar mutlu eder dewam et mutlu ol umarmda çok mutlu olursun...
27 yaşında bir kadın nasıl olur da hiç buluşmadığı biriyle sevgili olur aklım almıyor. İnternette tanışmak normal, hiç buluşmamak anormal.
Erkekler genelde sadece internet üzerinden yürüyen ilişkileri pek ciddiye almazlar. Nasıl ondan bu kadar eminsiniz? Buluşmamışsınız bile.
yaş farkını bi kenara koyuyorum ama buluşmadığın biriyle evlilik planı yapmak oldukça garip bence.. nasıl bu kadar eminsiniz kandırılmadığınızdan.. resmen hiç tanımadığınız birini bikaç yıl beklemeyi göze almak.. bunlar gerçekten pek normal gelmedi bana.. Umarım kandırılmıyosunuzdur..İlişkiyi çetrefilli hale getirmeden zamanı gelince buluşalım dedik. Ben Şu an iş sahibi olmaya öncelik verdim o da henüz öğrenci buluşup sonra daha ciddi adımlar atamayacağımz için somut olarak biraya gelmedik.
yaş farkını bi kenara koyuyorum ama buluşmadığın biriyle evlilik planı yapmak oldukça garip bence.. nasıl bu kadar eminsiniz kandırılmadığınızdan.. resmen hiç tanımadığınız birini bikaç yıl beklemeyi göze almak.. bunlar gerçekten pek normal gelmedi bana.. Umarım kandırılmıyosunuzdur..
İstemeye geliriz şu kadar zaman sonra falan diyince ben öyle anladım yanlış anladım demekki.. Neyse o zaman siz yine de temkinli olun da nolur nolmaz.. Bence tanışmadan hayalini bile kurmayın bu tarz şeylerin belki ısınamıycaksınız yüzyüze görünce belli olmaz bu işler.. Bu arada bir parantez açayım eşimle aramda 4 yaş var.. hiç bu konuda sorun yaşamadıkEvlilik planı yapmıyorum. Şu An arkadaşlığı iyi gidiyor ve sevgisi.
Bir kere darbe aldığım için evlilik konusuna kim olursa olsun temkinliyim.
Sadece ilerde olabilir mi diye merak ettim konusu geçiyor arada çünkü.
olmaz.siz için vakit kaybı olurTavrınız ne olurdu?
Yaklaşık 9 ay önce bir internet sitesinde birini tanıdım, ben öğretmenim atanmayı bekliyorum şu an sınava hazırlanıyorum özelde çalışırken kpss ye karar verdim yaşım 28.
Bir nişanlılık atlattım kimseyle yakınlık kurmaya yanaşmadım uzun zaman ve şimdi onun arkadaşlığı sevgisi iyi geliyor.
O ise bir üniversite öğrencisi aramızda 7 yaş var.
Çok sık tartışmalar yaşadık ben kabul etmekte zorlandım epey zaman ama kendime çok yakın buldum onu.
O da çok ilgili, kırsa da dayanamaz özür diler bi hatası olduğunda.
Çok düşkün görünüyor bana karşı.
Fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum. Bekleyelim iki sene ben de atanırım ve seni isterim diyor ama bu gerçekçi bir davranış mı sizce?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.
Sizin yaklaşımınz ne olurdu bu durumda.
Bu konuyu ilk kez sizlere anlatıyorum bu arada:)
Şimdiden teşekkürler.
burda asıl sorun yaş değil de sizin net ortamında tanısıp hıc yuzyuze bır araya gelmemıs olmanız, bence ıkınızde duygusal boşluktasınız ve gızemlı beyfendı sızı cezbetmıs ama ya karsı karsıya geldıgınızdekı duygularınız ne olacak ????Tavrınız ne olurdu?
Yaklaşık 9 ay önce bir internet sitesinde birini tanıdım, ben öğretmenim atanmayı bekliyorum şu an sınava hazırlanıyorum özelde çalışırken kpss ye karar verdim yaşım 28.
Bir nişanlılık atlattım kimseyle yakınlık kurmaya yanaşmadım uzun zaman ve şimdi onun arkadaşlığı sevgisi iyi geliyor.
O ise bir üniversite öğrencisi aramızda 7 yaş var.
Çok sık tartışmalar yaşadık ben kabul etmekte zorlandım epey zaman ama kendime çok yakın buldum onu.
O da çok ilgili, kırsa da dayanamaz özür diler bi hatası olduğunda.
Çok düşkün görünüyor bana karşı.
Fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum. Bekleyelim iki sene ben de atanırım ve seni isterim diyor ama bu gerçekçi bir davranış mı sizce?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.
Sizin yaklaşımınz ne olurdu bu durumda.
Bu konuyu ilk kez sizlere anlatıyorum bu arada:)
Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?