Sevdiğinizin sizden yaşça küçükse..

İnşallah. İnşallah siz de. Teşekkür ederim. Burdaki konu yazılanların çoğu rüyama girdi kabuslar gördüm inanın ki bu gece. Toplum baskısı denen şeyi hissettim.
Yazdıklarınız çok iy geldi sizin ve tüm samimi mesajlar yazanların olumlu - olumsuz.

siz olur deseniz ailesi olmaz der.Daha yeni hayata atılacak birinin evlenmek istemesi çok samimi ve ciddi bir düşünce gibi gelmiyor bana

İlişkiyi çetrefilli hale getirmeden zamanı gelince buluşalım dedik. Ben Şu an iş sahibi olmaya öncelik verdim o da henüz öğrenci buluşup sonra daha ciddi adımlar atamayacağımz için somut olarak biraya gelmedik.

yaş farkını bi kenara koyuyorum ama buluşmadığın biriyle evlilik planı yapmak oldukça garip bence.. nasıl bu kadar eminsiniz kandırılmadığınızdan.. resmen hiç tanımadığınız birini bikaç yıl beklemeyi göze almak.. bunlar gerçekten pek normal gelmedi bana.. Umarım kandırılmıyosunuzdur..

Evlilik planı yapmıyorum. Şu An arkadaşlığı iyi gidiyor ve sevgisi.
Bir kere darbe aldığım için evlilik konusuna kim olursa olsun temkinliyim.
Sadece ilerde olabilir mi diye merak ettim konusu geçiyor arada çünkü.

21 Yasında olmasa olabilir gozuyle bakardım bende ama karsınızdaki kişi cok toy ve duyguları zamanla degısecek.Bu degısımı ve olgunlasmasını bekleyebılecek yapıda mısınız?

İstemeye geliriz şu kadar zaman sonra falan diyince ben öyle anladım yanlış anladım demekki.. Neyse o zaman siz yine de temkinli olun da nolur nolmaz.. Bence tanışmadan hayalini bile kurmayın bu tarz şeylerin belki ısınamıycaksınız yüzyüze görünce belli olmaz bu işler.. Bu arada bir parantez açayım eşimle aramda 4 yaş var.. hiç bu konuda sorun yaşamadık

ben yaş farkından önce 9 aydır konuşup hiç yüzyüze görüşmemenize şaşırdım? evlilik konularını konuşup da işi bu kadar ciddiye(?) taşıyan bir erkek 9 ay boyunca sizi görmeye niye gelmez, çok tuhaf.. yaş farkına gelince 28 yaşında yetişkin bir kadınsınız, o da 21 yaşında yani başında kavak yellerinin estiği dönemde bir delikanlı. ne paylaşacaksınız? tamamen farklı jenerasyonlar. şimdi heyecanlı geliyordur ama bu işin pek oluru olacağını sanmıyorum. ileride çok sıkıntı yaşarsınız emin olun.

Bir veya iki yaş küçük olsa oluru var ama 28-21 bence olmaz.
Ben de 27 yaşındayım ama 21 yaş bana göre çocuk yani, bilemedim.

21 yaşında olmaz bence olmamalı
evet bu farklara ragmen evlenenler var ama cocuk yapıp cocukmu bakacaksınız yoksa bu 7 yaş kucuk cocugu adam mı edeceksınız ne gerek var ?
Ayrıca sızı altan alması normal sız ondan buyuksunuz ve tecrubelerınız fazla sızden korkuyor olması normal

7 yaş fark hangi yaşta olunduğuna bağlı biraz da . 21 ıı ııh .

Ayrıca görüşmemek kısmı mesele . O sesin , konuşmanın , yazışmanın büyüsü ile karşı karşıya gelip hönk diye kalmakta var .

Fazlaca hayal kurmayın bu ilişki üzerine derim . Başlamadan biter muhtemelen .

Küçük olan kadın olsa... aman canım ne var 7 yaş işte derdik toplumca..Çünkü onlar erkek 10 yaş ta küçük olsa sakıncası olmaz.. Erkek geç olgunlaşırmış. mış mış.. diyoruz hala toplumca... Kadın çökermiş derler insanlar ama o eskidenmiş... Adam yaşlansa da Kadın bir makyajla adamdan 10 yaş genç gözükür artık bu devirde.. eğer sorun bu ise.. Erkekler çocuk ruhluymuş derler.. Ama bazı kadınlarda vardır.. bernim gibi 28 yaşında olup 18 lik çocuk gibi hisseden.. tamamen karakter meselesi.. Bazı insanlar çocuk ruhludur.. olgun düşünemez.. bazı insanlar 18 lik olsa bile alt eder olgunluğuyla 30 lukları..
Seviyorsan sonuna kadar gitmelisin.. benim görüşüm bu.. ama ilk önce bir görüşün.. Belkide herşey çok daha güzel olacak..

Ben o kadar büyütülecek bir şey olarak görmedim.Burada yazılanları da çok okumadım ama evet toplumun genel görüşü bu bunlara da hazırlıklı olmalısınız,bence önce bir buluşun.belki çok çocuk gibi gelecek size,belki de sizden bile olgun.karakter o kadar önemli ki yaş ne ki? 40-45 yaşında olup bilgisayar oyunu bağımlısı olan adamlar var.21 yaşında olup evlenmiş,çalışan adamlar da var.pınar altuğ ile yağmur atacan çiftinin de aralarında 10 yaş var mesela,gayet de sürüyor evlilikleri.biraz zamana bırakıp daha yakından tanımaya çalışın derim ben.ayrıca mantık da çok önemli ama aşıksanız boş verin.siz de hala gençsiniz yaşayın aşkınızı.

Yengem amcamdan 12 yas buyuk, evlendiklerinde amcam 20, yengem 32 yaşındaymis, 30 yillik evli ve cok mutlu bir çiftler. Ustelik amcam yaşından cooook genc gorunen bir adam, yengem de tam tersi, ama bunu asla sorun etmediler diyorum ve susuyorum.

olmaz.siz için vakit kaybı olur

burda asıl sorun yaş değil de sizin net ortamında tanısıp hıc yuzyuze bır araya gelmemıs olmanız, bence ıkınızde duygusal boşluktasınız ve gızemlı beyfendı sızı cezbetmıs ama ya karsı karsıya geldıgınızdekı duygularınız ne olacak ????
telle yada msn den falan ne kadar bırbırınızı tanıyabılırsınız ?
ılla ılersını dusunuyorsanız bırınız bır adım atsın ve yuzyuze de gorusun, bırlıkte sosyal ortamlara gırın, bırlıkte vakıt gecırın hatta yasadıgınız ortamlara sokun bırbırınızı kı herkes bırbırının gercek yuzunu gorsun..
yas dedıgınız cozulemeyecek sey degıl ama bunlar daha önemli...
ama bana fıkrımı sorarsanı erkegın buyuk olması sıkıntı yaratmıyor ama kadın buyuksek yas farkı coksa hem fızıken hem psıkolojık acıdan kadın daha hızlı coktugunden , erkek ılerde dısarıya kayabılıyor ve erkegın cok olgun olması sart ılıskıyı yurutebılmek ıcın....

33-40 olsa düşünülebilir ama 21 çok küçük bir yaş erkek için. Bekleyip de zamanını boşa harcama derim. Bitirecek de atanacak da...ailesine soyleyecek de...internet bir de ne kadar guven olur.aynı yerde bile değilsiniz.

Ben 28 sevdigim 23 yasinda. Yaza nisanimiz var nasip olursa. Benim hic aklimda yoktu kendimden kucuk biriyle olmak, ondan once talip olan kendimden kucuk kisileri hep reddettim, ciddiye almadim. Ancak sevdigim insana karsi resmen agzim dilim baglandi, hayir diyemedim. Anlasabilecekseniz yasin hicbir onemi yok. Kendim de kucuk gosteriyorum, o yuzden kimse anlamiyor yas farkini :) sizin sorununuz oncelikle yas degil, birbirinizi gormeniz, tanimaniz lazim. Oncelikli derdin bu olsun, yasi onemseme.

valla yaş ilerleyince beşde oluyor on da :/ çok şey yapmamak lazım.. benim kafada ergen giibi olduğu için ben sorun yaşamıyorum. yani yaş yüzünden aşkından olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…