- Konu Sahibi esmergirl356
-
sümügünü yedigiim, agzinin sularini ictigiim yavrum, bebegim,cicegim, melegim tatlim, balim askim, herseyim, sevdigim, karicigim (evli degiliz) kadinim der, hosuma gidiyoaynisini bende ona söylüyorum biraz igrencizde biz
ha unuttumisim ile hitap edersem cok gicik oluyo bide tuhafina gidiyo benimde öyle bazen kizince cansuuu diye bagiriyo cok duymayince ismimi tuhaf oluyorum
cnm yanlız deglsın cunku bzde ole tuhaf seler soyluyorzz bızdee bzn dıyorum askım neden boyleyız bzz dıorr kı asktan
herkesın sewgısını gosterme bıcımı farkldır bzımkıde boyle ıste benm cok hosuma gıdıor walla kımılerıne gore ıgrenclıktır ama bana gore degıl cunku cok sewıyorumm napııyımm sumugunu de yerım nolcakkcanim aynengecen alisveris merkezindeyim, aska gelmisim, telefonda bagiriyorum sümügünüüü yedigim diye baktim böyle bi kac türk bana igrenc igrenc bakiyo. dedim askim herkez bana bakiyo, oda dediki bosver askim onlar anlamaz, ask bu dedi vallah öyle herseyini seviyorum onun <3
valla isim ile hitap edilirse aramızda büyük kavga var demektir canım bile kötü kelime olarak geçiyor bizde aslında kısa aşkım kuzum bile yazamayız çünkü mleri uzun olucakki aradaki sevginin büyüklüğünü gösteriyor:)
komik ama böyle alıştık biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?