Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska ? Sanal dunya evlilike yol açiyormu ?
birbirinizi nasil buldunuz o ilk konusma konunuz neydi ?
önce konserde gördüm onu canımmmmmmmmmm:) konserde ayaktaydık ben deli deli kendi halimde oynarken o ise arkamda duruyormuş ve ona çarptım:) pardon dedim veeeeeeeee o an onun o yeşil gözlerine ahhhh içim eridi içimmmmmmmmmmmmmmm:) sonra kız grubu olarak duruyorduk işte toplu arkadaşlarla gitmiştik bize sataş bir takım erkekler oldu ve onun yanında da bi erkek arkadaşı vardı bize rahatsız oluyorsanız sizi yurda kadar bırakabiliriz istermisiniz dediler bzde kızlarla ortak karar verip tamam dedik:) ama öyle tatlıydı kiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşı konuşyordu hep öyle çekingendi kiiiiiiiiiiiiiiiii:) annemmmmmmmmmm yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaaa adını öğrendim ama o günden sonra hiç görmedim birdaha onu sonra face ten ekledimmm ama 2 ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) hemende kabul etti ve konuşmaya başladık oradan kızlar inanırmısınız biz resmen birlgisayarla sabahlıyorduk sabahın 6sında yatıyordum sürekli konuşuyorduk baktım olmucak böyle acaip utangaç benimde aşkım içime sığmadı duramadım durduramıyordum kendimi 1 ay böyle içimde tutarak sabrettim ama baktım olmuyor en sonunda onu bir akşam tesadüfen yolda gördüm bana eşlik etti yolda yurda bıraktı ve o an ona sana brşey söyleyebilirmiyim dedim tabiki dedi bende yok ya vazgeçtim dedim bu delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiisonraaaaaaaaa olsun yaaa söylicem dedimmmmmm eğildi kulağına ben sana aşık oldum galiba dedimmmmmmmm :) ben yerimde durdummmmm o farkında değil daha ilerliyorrrrrrr sonra bir durdu gerçekten miiiiiiii dediiii ellerimi tut lütfen dedi tuttum kızlarrrrrrrrrrrr inanamazsınızzzzzzzzzzzzzzzz nasıl titriyorrrrrr ve buuuzzzz gibi yazın ortasındaaaaaaaaaa gözlerime baktı ve bende sana aşık oldum o ilk konserde gördüğümde dedi :) 14.10.2010 'dan bu yana birlikteyiz kızlarrrrrrrrrrrrr Allahım inşallah bizi birbirimize nasip eder bir ömür boyu birlikte yaşamayı nasip eder inşallahhhhhhhhhh:)(yalnız bu olay benim okuduğum şehir uşakta geçiyor yarimde oralıııı=))
kız bu uşaklılar hep mi yeşil gözlü benimde bi tanış vardı feyzeddin oda uşaklı![]()
inanırmısınız biz resmen birlgisayarla sabahlıyorduk sabahın 6sında yatıyordum