canım konusuna bağlı aranızda yaşananların bence çok yakınındaki kişilere mutlu anlarınızı veya seni üzen davranışlarını fikir almak maksatıyla anlatabilirsin elbette ama öyle herşeyde herkese anlatılmamalı kesinlikle
Benim kastettiğim aldatma ve barışma ve buna benzer şeyler.Beni üzen, kendime dert ettiğim şeyler.Buna benzer yaşadıklarımız.Keşke kimseye anmasaydım adını.Kalbime gömüp, unutsaydım.Kimse de onun hakkında kötü düşünmeseydi.Bazen kendimi çok kötü hissediyorum.Ama elimden hiçbir şey gelmiyor.
bence pişmanlık duymanı gerektircek birşey yok ortada
insanız hepimz bazen o kadar çok bunalıyoruz bazı şeylerin altında o kadar çok eziliyoruz ki bişeyleri paylaşma ihtiyacı hissediyoruz.
önemli olan bu tür şeyleri anlattığımz insanlar.. her önüne gelene anlatılmaz çünkü.
İçim çok acıyor.Artık dayanamıyorum.Ama artık kimseye de bir şey anlatmayacağım.Çünkü başkalarına anlattığımda artık onların 'ah merve ah bizi dinlemiyorsun ki' demesinden sıkıldım.Ben unutamıyorum.Silip atamıyorum onlar gibi.Ama hep kaybediyor.Gururum, hiç bu kadar aşağılandığımı hissetmemiştim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Nasıl dayanacağımı bilmiyorum.Bir şekilde unutmam gerekiyor ama olmuyor.Bıktım artık.Niye ben böyleyim? Hiç sevmemiş beni.Hep eğlendi benimle. Kullanmasına izin verdim.Çünkü ben böyleyim.Silip atamıyorum.Ağzının payını veremiyorum. Ama ne yaşarsam yaşayayım kimseye onun hakkında tek kelime etmeyeceğim.Adını anmayacağım.Bunları yazarken ağlıyorum.Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.Ama kimseye bir şey anlatmayacağım. Anlatma ihtiyacı duysam da.Çünkü bir zaman sonra başkaları beni çaresiz görmeye başladı.Ve onun hakkında ben üzülünce atıp tutmalarına dayanamıyorum.Ona kötü bir şey dediklerinde içim yanıyor.
şu an için kimseye birşey anlatmaman daha iyi sanırım
bi yerde okumuştum biten ilşkinizin ardındn arkadşlarınıza onu anlatmayın.bu sadece sizin onu daha geç unutmanızı sağlar diyordu.
şunu unutma kimse senden değerli değil.hayatımız birinin uğruna mahvedilcek kadar uzunda değil. önce kendine unutucam adını bile anmıcam kendime yeni bi sayfa acıcam demelisn. sana onu hatırlatan şeylerden uzak durmalısın.umarım kısa sürede atlatırsın canım biliyorum çok zor bende yaşadım buna benzer şeyler. ama inan hiçbişi kalmıyor bi süre sonra
Yaşamak çok zor geliyor.Dayanacak gücüm kalmadı.Gecelerin gelmesinden korkar oldum.Ağlamaktan, sevgilisi ile onu düşünmekden,benimle dalga geçtiğini ve kullandığını düşünmekten uyuyamıyorum.Ama benim önce kendime bitireceğim. Unutacağım. demem gerekiyor.Bunu biliyorum.Onun hakkımda düşündüğü hiçbir şeyi umursamamak mümkün mü?Beni çok basit bir kız görmüş.Buraya çok konu açtım. Çok şeyler yaşadım ben.Neredeyse 2 yıldır hiç mutlu olamadım.Onun yüzünden hayatımı mahvetti. Hayatımda olmamasına rağmen hala onun için geçen günlerime yazık ediyorum. Ama nasıl unutacağım bilmiyorum.Düşünmemek elimde değil.
malesef ben de anlatırdım .ama dogru bırsey olmadıgını yasadıkca ogrenıyorsun.
ıyı veya kotu ne yasanılırsa yasansın,bu can dostunuz da olsa anlatılmamalı.
anlatıldıgı durumda ılıskıye artık 3.sahıslarda dahıl oluyor.hep beraber ılıskı yasanıyor resmen .
ufacık bır tartısmanız da bıle soz sahıbı kesılıyorlar,ve zamanla 3.sahısların doldurusuna gelıp ılıskı gercekten bır cıkmaza dogru suruklenıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?