• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizle/Sevgilinizle aranızda geçenleri başkalarına anlatır mısınız?

merrwebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
146
0
46
Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum.Belki biraz da saçma olabilir.Ama beni rahatsız eden bir durum var.Sevgilinizle yaşadıklarınızı, sevgilinizin size yaşattığı kötü olayları:14:, sizin yaptıklarınızı vs.başkalarına anlatır mısınız? Ben bu yüzden rahatsızlık duyuyorum.Onunla yaşadıklarımız bitmiş bile olsa, onu başkalarına kötü tanıttım diye.Aramızdakilerin bir anlamı kalmamış,özel yanını bitirmişim gibi geliyor.Her şeyimizi anlattım diye içim sızlıyor ve kendimi de bir türlü affedemiyorum.Siz de böyle oluyor musunuz?

Son düzenleme:
Herkese anlatılmaz zaten yakınından 3-5 kişi biliyodur olayları. He ilişki bitirme sonrası neden bitti diye soranları diyosan sessiz kalmak en iyisi..

canım konusuna bağlı aranızda yaşananların bence çok yakınındaki kişilere mutlu anlarınızı veya seni üzen davranışlarını fikir almak maksatıyla anlatabilirsin elbette ama öyle herşeyde herkese anlatılmamalı kesinlikle

canım konusuna bağlı aranızda yaşananların bence çok yakınındaki kişilere mutlu anlarınızı veya seni üzen davranışlarını fikir almak maksatıyla anlatabilirsin elbette ama öyle herşeyde herkese anlatılmamalı kesinlikle

Benim kastettiğim aldatma ve barışma ve buna benzer şeyler.Beni üzen, kendime dert ettiğim şeyler.Buna benzer yaşadıklarımız.Keşke kimseye anmasaydım adını.Kalbime gömüp, unutsaydım.Kimse de onun hakkında kötü düşünmeseydi.Bazen kendimi çok kötü hissediyorum.Ama elimden hiçbir şey gelmiyor.

Benim kastettiğim aldatma ve barışma ve buna benzer şeyler.Beni üzen, kendime dert ettiğim şeyler.Buna benzer yaşadıklarımız.Keşke kimseye anmasaydım adını.Kalbime gömüp, unutsaydım.Kimse de onun hakkında kötü düşünmeseydi.Bazen kendimi çok kötü hissediyorum.Ama elimden hiçbir şey gelmiyor.

canım pişmanlık duyacağın bi durum yok ortada yaşandı bitti sonuçta o zaman zarfında seni üzdüğünde elbetteki birileriyle paylaşma ihtiyacı duyacaksın içine atıp sıkıntı yapmaktansa yakınlarınla paylaşman çok normal bişey kendini kötü hissetme boş yere

anlatılmıssa bıle gecmıste kalmıs bıtmıs dıye dusunmelısın ,
bazen cıkar yol bulamayınca yada fıkır almak ıstedıgımızde tabıkı baskalarına anlatırız bazı seylerı bundan pısmanlık duymamalısın

bence pişmanlık duymanı gerektircek birşey yok ortada
insanız hepimz bazen o kadar çok bunalıyoruz bazı şeylerin altında o kadar çok eziliyoruz ki bişeyleri paylaşma ihtiyacı hissediyoruz.
önemli olan bu tür şeyleri anlattığımz insanlar.. her önüne gelene anlatılmaz çünkü.

kimseye anlatmamam gerektiğini öğrendim çoktan ama içim dışım bir olduğundan ben anlatmadan duramıyorum ki genelde :( ama sadece belirli kişiler var artık anlattığım.. bir de burası var :) aslında en güvenilir yer :)

bence pişmanlık duymanı gerektircek birşey yok ortada
insanız hepimz bazen o kadar çok bunalıyoruz bazı şeylerin altında o kadar çok eziliyoruz ki bişeyleri paylaşma ihtiyacı hissediyoruz.
önemli olan bu tür şeyleri anlattığımz insanlar.. her önüne gelene anlatılmaz çünkü.

İçim çok acıyor.Artık dayanamıyorum.Ama artık kimseye de bir şey anlatmayacağım.Çünkü başkalarına anlattığımda artık onların 'ah merve ah bizi dinlemiyorsun ki' demesinden sıkıldım.Ben unutamıyorum.Silip atamıyorum onlar gibi.Ama hep kaybediyor.Gururum, hiç bu kadar aşağılandığımı hissetmemiştim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Nasıl dayanacağımı bilmiyorum.Bir şekilde unutmam gerekiyor ama olmuyor.Bıktım artık.Niye ben böyleyim? Hiç sevmemiş beni.Hep eğlendi benimle. Kullanmasına izin verdim.Çünkü ben böyleyim.Silip atamıyorum.Ağzının payını veremiyorum. Ama ne yaşarsam yaşayayım kimseye onun hakkında tek kelime etmeyeceğim.Adını anmayacağım.Bunları yazarken ağlıyorum.Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.Ama kimseye bir şey anlatmayacağım. Anlatma ihtiyacı duysam da.Çünkü bir zaman sonra başkaları beni çaresiz görmeye başladı.Ve onun hakkında ben üzülünce atıp tutmalarına dayanamıyorum.Ona kötü bir şey dediklerinde içim yanıyor.

İçim çok acıyor.Artık dayanamıyorum.Ama artık kimseye de bir şey anlatmayacağım.Çünkü başkalarına anlattığımda artık onların 'ah merve ah bizi dinlemiyorsun ki' demesinden sıkıldım.Ben unutamıyorum.Silip atamıyorum onlar gibi.Ama hep kaybediyor.Gururum, hiç bu kadar aşağılandığımı hissetmemiştim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Nasıl dayanacağımı bilmiyorum.Bir şekilde unutmam gerekiyor ama olmuyor.Bıktım artık.Niye ben böyleyim? Hiç sevmemiş beni.Hep eğlendi benimle. Kullanmasına izin verdim.Çünkü ben böyleyim.Silip atamıyorum.Ağzının payını veremiyorum. Ama ne yaşarsam yaşayayım kimseye onun hakkında tek kelime etmeyeceğim.Adını anmayacağım.Bunları yazarken ağlıyorum.Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.Ama kimseye bir şey anlatmayacağım. Anlatma ihtiyacı duysam da.Çünkü bir zaman sonra başkaları beni çaresiz görmeye başladı.Ve onun hakkında ben üzülünce atıp tutmalarına dayanamıyorum.Ona kötü bir şey dediklerinde içim yanıyor.

şu an için kimseye birşey anlatmaman daha iyi sanırım
bi yerde okumuştum biten ilşkinizin ardındn arkadşlarınıza onu anlatmayın.bu sadece sizin onu daha geç unutmanızı sağlar diyordu.
şunu unutma kimse senden değerli değil.hayatımız birinin uğruna mahvedilcek kadar uzunda değil. önce kendine unutucam adını bile anmıcam kendime yeni bi sayfa acıcam demelisn. sana onu hatırlatan şeylerden uzak durmalısın.umarım kısa sürede atlatırsın canım biliyorum çok zor bende yaşadım buna benzer şeyler. ama inan hiçbişi kalmıyor bi süre sonra

bence anlatmayan kız yoktur bir şekilde içide tutamaz birileri ile paylaşır..ama sonrası tehlikeli olabiliyor,yani özelinizi açtığınız insana çok güvenmeniz lazım..kötü amaçlı kullanabilir..biz kızlar çok sevincini de çok üzüntüsünü de içinde tutamayan yapıya sahibiz..illaki biri ile paylaşılacaksa bu güvenilir biri olmalı..

Son düzenleme:
şu an için kimseye birşey anlatmaman daha iyi sanırım
bi yerde okumuştum biten ilşkinizin ardındn arkadşlarınıza onu anlatmayın.bu sadece sizin onu daha geç unutmanızı sağlar diyordu.
şunu unutma kimse senden değerli değil.hayatımız birinin uğruna mahvedilcek kadar uzunda değil. önce kendine unutucam adını bile anmıcam kendime yeni bi sayfa acıcam demelisn. sana onu hatırlatan şeylerden uzak durmalısın.umarım kısa sürede atlatırsın canım biliyorum çok zor bende yaşadım buna benzer şeyler. ama inan hiçbişi kalmıyor bi süre sonra

Yaşamak çok zor geliyor.Dayanacak gücüm kalmadı.Gecelerin gelmesinden korkar oldum.Ağlamaktan, sevgilisi ile onu düşünmekden,benimle dalga geçtiğini ve kullandığını düşünmekten uyuyamıyorum.Ama benim önce kendime bitireceğim. Unutacağım. demem gerekiyor.Bunu biliyorum.Onun hakkımda düşündüğü hiçbir şeyi umursamamak mümkün mü?Beni çok basit bir kız görmüş.Buraya çok konu açtım. Çok şeyler yaşadım ben.Neredeyse 2 yıldır hiç mutlu olamadım.Onun yüzünden hayatımı mahvetti. Hayatımda olmamasına rağmen hala onun için geçen günlerime yazık ediyorum. Ama nasıl unutacağım bilmiyorum.Düşünmemek elimde değil.

3 tane çok çok samimi arkadaşım var. ne yapacağımı bilmediğimde ya da sinirlendiğimde onlardan birini arar anlatırım. onlar da anlatır zaten. rahatlatıyo beni.

Yaşamak çok zor geliyor.Dayanacak gücüm kalmadı.Gecelerin gelmesinden korkar oldum.Ağlamaktan, sevgilisi ile onu düşünmekden,benimle dalga geçtiğini ve kullandığını düşünmekten uyuyamıyorum.Ama benim önce kendime bitireceğim. Unutacağım. demem gerekiyor.Bunu biliyorum.Onun hakkımda düşündüğü hiçbir şeyi umursamamak mümkün mü?Beni çok basit bir kız görmüş.Buraya çok konu açtım. Çok şeyler yaşadım ben.Neredeyse 2 yıldır hiç mutlu olamadım.Onun yüzünden hayatımı mahvetti. Hayatımda olmamasına rağmen hala onun için geçen günlerime yazık ediyorum. Ama nasıl unutacağım bilmiyorum.Düşünmemek elimde değil.

canım önceki konuna baktım,ne a.i bir insanmış öyle ama kız arkadaşı da öyle merak etme tencere kapak onlar. Allah herkesin kalbine göre verirmiş ya senin dengin öyle biri değil demek ki.Kurtulduğuna sevin bence.Sen şimdi onların mutlu göründüğüne bakma canım,sana yaşattıkları fitil fitil gelecek burunlarından,çok geçmez haberlerini alırısın zaten. Bence sen artık yeni aşklara yelken aç,biliyorum unutmak çok zor,kolay vazgeçilmek,sevilmemek çok zor..Ama o kadar değersiz bir insan için zamanını neden harcıyorsun,göz yaşının tek damlası onun için değiyorsa o zaman ağla canım.ama bunu daha önemli insanlar için harca istersen,duygularını göreltme.

Son düzenleme:
benim zaten bi kaç kişi biliyo annem iki yengem bide can dostum cnm arkadaşım ondan gerisileri zaten bi ilişkim olduğunu bilmiyorlar anneme anlatırım ama bazen yengem ve yakın arkadaşım herşeyimizi biliyo

Benim güvendiğim 2 kişi var biri kuzenim ve diğeri evinden hiç çıkmadığım çocukluk arkadaşım.. :) iyi kötü herşeyi anlatırım.. Onlarda bana sevgiliyle aranda geçenler özeldir ufak bi konuşmada olsa gerek yok kimsenin bilmesine bence bana soranlara detaylı değil yüzeysel geçerim konuları hem çok anlatınca nazara geliyor ilişkinde gözü kalanlar bile oluyor :34:

Anneme hiç bişeyimi anlatmam ama herşeyi bilir buluştuğumuzu görüştüğümüzü ciddi düşündüğümüzü falan... annemle arkadaş gibiyiz aslında anlatsam kalkıp bişey demez ama üzüldüğümü görünce o çocuk sana bunu yaptı hak etmiyor seni vs. vs. vermem istemem gelmesin o çocuğu sevmedim diye niye boşuna ortamı geriyim.. Anca ayrılırız çok kötü bi durum olur aldatır beni dönüşü olmaz ondan sonra anlatırım..

malesef ben de anlatırdım .ama dogru bırsey olmadıgını yasadıkca ogrenıyorsun.
ıyı veya kotu ne yasanılırsa yasansın,bu can dostunuz da olsa anlatılmamalı.
anlatıldıgı durumda ılıskıye artık 3.sahıslarda dahıl oluyor.hep beraber ılıskı yasanıyor resmen .
ufacık bır tartısmanız da bıle soz sahıbı kesılıyorlar,ve zamanla 3.sahısların doldurusuna gelıp ılıskı gercekten bır cıkmaza dogru suruklenıyor.

malesef ben de anlatırdım .ama dogru bırsey olmadıgını yasadıkca ogrenıyorsun.
ıyı veya kotu ne yasanılırsa yasansın,bu can dostunuz da olsa anlatılmamalı.
anlatıldıgı durumda ılıskıye artık 3.sahıslarda dahıl oluyor.hep beraber ılıskı yasanıyor resmen .
ufacık bır tartısmanız da bıle soz sahıbı kesılıyorlar,ve zamanla 3.sahısların doldurusuna gelıp ılıskı gercekten bır cıkmaza dogru suruklenıyor.

bu sözüne sonuna kadar katılıyorum bazı durumlar vardır ama elinde olmadan onun yanında gerçekleşir olaylar böyle durumlarda yapacağın bişey olmaz. O seni dolduraşa getirmeye çalıştıkça sen onu susturursun.. :26: ama doğru mu yaparsın yanlış mı bilemezsin kalbini dinlersin ''bırakma'' der sana, arkadaşnı dinlersin mantığınla hareket etmen gerekirse onun söyledikleri mantıklı gelir ne yapıcağını şaşırsın. Sonra bazen bakarsın herşey doğru arkdaşının dediği yada tam tersi hiç bişey doğru değil bizim hayal peresliğimiz. :31:

kadınlar moralleri bozukken onları dinleyecek kişi bulunca dökülürler..Ben zamanında çok çok anlattım bana yaptığı tüm kötülükleri çevremdekilere..Şimdi yine dertleşmek amaçlı fazla olmasada bazı şeyleri anlatıyorum..Çok kızmıştı neden anlatıyorsun beni yanlış anlıyorlar falan demişti.Bende beni yalnız bıraktığını arkadaş gibi yaklaşmadığını söylemiştim.Bir sevgili ne kadar aramız kötü olsada sevgili rütbesini bırakıp arkadaş gibi sorunu uzlaşarak çözmeye yanaşmalı bence böyle olmayınca her iki tarafta sevmediğimiz davranısları oraya buraya anlatıyordur.Gayet normal telefonda tartışsak arkadaşlarının yanında bana söylüyo böyle yapıyosun vs. vsonunda arkdaşları ister istemz duyuyor yaniii...Rahatsız oluncak bir durum ama değiştirmek 2 çiftin elinde..

Back
X