Sevdiğiyle ayrı şehirde olanlar.. Hadi dertlerimizi paylaşalım ;((

girl987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
33
0
36
Edirne
gerçekten çok zor.. ayrı kalmanın zorluğunu çekenler bilir..

Son düzenleme:
gerçktn çok zor.. bnde sewdiğimle okulu nedeniyle ayrıyım 4yılı war we daha sonra askerlik.. nasıl geçeck bilmiyorm

sevdiğim ama benden haberi olmayan aşkım istanbulda.hayranı olduğum sürekli beni mutlu edecek şeyler söyleyen abi dediğim ama etkilenmemek için kendimi zor tuttuğum insanda yeni istanbula gitti.

istanbul tüm sevdiklerimi aldı..

Peki kizlar benim size bir sorum olacak : sey, ayri sehirlerde olmaniza ragmen nasil sevgili oldunuz ?
yani uzaktan konusarak mi ? veya birbirinizi gordunuz de mi ?

benim aşkımda uzakta gerçi 1 saat ama olsun yine de uzak haftada bir görüşmek yetmiyo :84:

ben eskişehir o bayburt 18 saat var arda off ya aşkımı çok özlüyorum çok zor ona kavuşmayı bekliyorum dört gözle nasip ne zaman bakalım allah herkezi sevenine kavuştursun inş

bence o seni göremediği için soğudum demiştirr belki de sevdiğine naz yapıyodurr:82: sen merak etme bitirmede bence

banada öyle geliyor iki defa bitirmeye calistim birinde ayni gun aradi resimlerine bakiorum dedi , digerinde ayni gun msnde online oldu. ama kimiside seni kendinden sogutmaya calisiyor dior. bilmiyorum:26:

senden böyle olumlu seyler duymak guzel aslinda en azindan kendimi kandirmadigimi dusunuyorum

arkadaşlar uzak ilişkilerde maalesef erkekler daha zor tutunuyor. çünkü onların duyguları görsellikle daha çok devreye giriyor. birçok arkadaşımda da gözlemledim bir süre sonra soğuma olduğunu. yalnız, bir araya geldiğinizde yeniden bir canlanma hissediyor musunuz, bunu test etmeden sakın yargılamayın birbirinizi. sevilen insanı bulmak zor iken kaybetmeyi kolay hale getirmeyin direnin biraz. malum ayrı şehirlerde tlf msn vs kolay iletişim araçları dahi olsa mimik yok tonlama zayıf kalıyor... kelebek etkisi gibi, küçücük bir anlaşmazlık bile başka şekilde büyüyüp geri dönüyor. bunun da ilişkinin duraklaması açısından büyük etkisi olduğunu göz ardı etmeyin

Son düzenleme:
ayrı şehirlerde ilişki sürdürmek gerçekten zor
en ufak bir kavgada bile telefonu kapattığın an kendinle kalıyorsun
oysa telefonda yapılan kavganın 2 katını yüz yüze yapsan o kadar sinir dolu yada o kadar zor yatışmazsın
çok emek istiyor,sabır istiyor zor işte zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…