• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiyle ayrı şehirde olanlar.. Hadi dertlerimizi paylaşalım ;((

arkadaşlar uzak ilişkilerde maalesef erkekler daha zor tutunuyor. çünkü onların duyguları görsellikle daha çok devreye giriyor. birçok arkadaşımda da gözlemledim bir süre sonra soğuma olduğunu. yalnız, bir araya geldiğinizde yeniden bir canlanma hissediyor musunuz, bunu test etmeden sakın yargılamayın birbirinizi. sevilen insanı bulmak zor iken kaybetmeyi kolay hale getirmeyin direnin biraz. malum ayrı şehirlerde tlf msn vs kolay iletişim araçları dahi olsa mimik yok tonlama zayıf kalıyor... kelebek etkisi gibi, küçücük bir anlaşmazlık bile başka şekilde büyüyüp geri dönüyor. bunun da ilişkinin duraklaması açısından büyük etkisi olduğunu göz ardı etmeyin

evet sadece telefondan görusuyoruz dio sitemvarii konusuyor surekli ki son zamanlarda sadece ben ariyorum ve aradigimda aciyor, ama kendisi uzak duruyor haklisin ama ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum bi kac gun kendini dinlemesini saglicam belki yeniden ararim okadar karman corman oluyorki malesef benimkide uzakligi beceremiyor ve benim baska seylerden suphelendigimi dusundugu icin ogun aciklama bile yapti kimseye bakmiyorum vs diye.

banada öyle geliyor iki defa bitirmeye calistim birinde ayni gun aradi resimlerine bakiorum dedi , digerinde ayni gun msnde online oldu. ama kimiside seni kendinden sogutmaya calisiyor dior. bilmiyorum:26:

senden böyle olumlu seyler duymak guzel aslinda en azindan kendimi kandirmadigimi dusunuyorum

sende olumlu düşün canımm kii güzell şeylerr olsunn hemm neden kendini senden soğutmaya çalışıyo ki orayı anlamadım benn..:26::26::71:

sanrim , beni dusunme diyor kendine bak diyor bunalim takiliyor sanki bu aralar

seni düşünmeyipte kimi düşünücemmm deseydin allahım yaa niye böyle yapıyolarr anlamıyorummm ama sabretmemizz lasımm demekki bu da bizim dünyada ki sınavlarımızdan biri sınanıyoruzz kardeşimm..:((

seni düşünmeyipte kimi düşünücemmm deseydin allahım yaa niye böyle yapıyolarr anlamıyorummm ama sabretmemizz lasımm demekki bu da bizim dünyada ki sınavlarımızdan biri sınanıyoruzz kardeşimm..:((

kendimi dusuncekmisim canim bencil olcakmisim önce kendini dusunceksin diyor.. beni cok zayif gördu sanirim ve zayif insanlari hic sevmez..

kendimi dusuncekmisim canim bencil olcakmisim önce kendini dusunceksin diyor.. beni cok zayif gördu sanirim ve zayif insanlari hic sevmez..

bencill biri değilsin diye zayıf karakterli mi oluyomuşsun allahım yaa..Gerçekten bencill biri olsan bu seferr de kendini düşünüyosun hiç beni düşünmüyosun diyecektii bu erkekler bi acayipp heee..:SS

Sözlümle 6 yıl önce başladık bu serüvenimize...
O ısparta ben istanbul da..herseyimizle sevdikk...yüzdük yüzdük kuyruguna geldik şu anda asker sevdiğim...6 yıllık hayalim o benimm...uzaklıgı hiç yasatmadı bana sürekli geldi gitti...birbirimizin ilk aşkıyız..birlikte büyüdükk
Gel askerim gel çççooooookkkk özledim seniiii:48:

Ahhh yüreğim senle nasıl baş edeyimm:84:

Back
X