Sevdiklerimize sevdiğimizi söyleyelim HADİ?

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
Seni Seviyorum aşkım. Tüm zorluklara tüm engellere ragmen Seni Seviyorum aşkım. Herşeye ragmen..

O görüşmek için araya sıkıştırdıgımız zamanlar yok mu o zamanlar. Saatlerin geçmesini istemezken inatla su gibi geçen o zaman..
Hani o saatimizee bakıp ağladığımız, of geçmesin diye bağırdığımız , sarıldığımız o anlar..

O ayrılık anları, canımı koparan senden ayıran o ayrılık zamanları..Hepsi geçecek biliyorum biliyorum...
Ağlamasına kıyamadığım aşkısının bitanesidir o..

Onun gözlerindeki o gülüş ömrüme bedeldir.Ömrümse ona değer. Öylesine cok seviyor ki aşkın seni ...


Paylaşalım sevdiklerimizle sevgimizi. Annemiz, babamız, dedemiz, aşkımız, arkadaşımız, eşimiz sevdiklerimiz her kimse söyleyelim sevdigimizi. Burda da paylaşalım sevdiklerimize olan sevgimizi. Hepinizi bu paylaşıma davet ediyorum..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kocam ömrüm
kızlarımız ortak noktamız
annem ömrünü bizim için harcayan annem
babam her ne kadar sana öfke duysamda herşeye rağmen
HEPıNıZı ÇOOOOK SEVıYORUM
 
bir kabus görüyorum, binbir türlü karanlık ve ben o karanlıklardaki dipsiz kuyuya düşüyorum... karşıma binbir türlü insan çıksada o karanlıktan çekip çıkaramıyor beni. ve artık gün ışığına ulaşma yolunda umutsuz bekleyiş sürerken bir gün farkediyorum ki o kabuslar bitmiş. herşey pırıl pırıl, göz kamaştırıcı. içimde müthiş bir heyecan ve etrafıma bakıyorum. yıldızlar eskidende bu kadar parlak mıydı? dalgaların sesi bu denli büyüler miydi beni, papatyaların kokusu bu kadar cezbedici miydi? güneşin doğuşu bu kadar anlamlı mıydı benim için? şimdi herşey bu kadar güzel ve ışıltılı. kalbimde aşkınla, seninle sonsuzluğa yürümek artık tek hayalim.
SENı SEVıYORUM HERŞEYıM
 
Чeter ki Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğimde Dua Gibi Dilimde Hayat gibi gözlerimde Nefes Gibi Dudağımda Taşımazsam Seni SON’um Ol…

aşkım seni herşeyden herkesten daha çok seviyorum iyiki benim canım oldun ve ben senin gibi bir nişanlım oldugu için gurur duyuyorum:asigim:
 
annemm,babam kardesim sizleri canimdan da cok seviyorum....oyle bir sevgi ki bu,kalbimi isteseniz seve seve veririm sizlere...Allahim sizleri bana cok gormesin....Her daim yaninizda olsun ve korusun sizi Rabbim.
 
anam elleri degil ayaklari öpülesi anam gecnligini bize harcayan anam.ben yuva kurdum coocuk sahibi oldugum halde hala sanki ben hic büyümedim gibi her isime kosar canim ne isterse hic üsenmeden yapip getirirsin.daha dün anne canim sarma cekti dedim.sen hasta halinde bana bir tencere yapip koyup gittim.ben o sarmalri yerken bogazim dügümlendi.anam hakkini nasil ödüycem senin.senin gözünde yas görsem benim kalbim delinir.seni öyle cok seviyorum ki geri kalan ömrünü annene ver deseler bütün ömrüm anamin olsun derim.
babam canim babam biz ayri büyüdük ama coocuklugum senin gidisinle gitmisti.arkadslar okul bahcesinde kosusturuken ben bir banka cekilip seni düsünüyordum.hani nisanda sana dini nikah icin vekalet vermistim.ve boynuna sarilip hickira hickira aglamistim o sarilma dünyaya bedellidi cünki o yasima kadar ilk icten sarilmamdi sana.o an senin kiymetini daha cok anladim babam.rabbim basimizdan eksik etmesin.annem demissinki sevgimi ben icimde yasiyorum coocuklar simarmasin diye sevgimi belli etmiyorum.babammmm ne olur ya kizim seni cok seviyorum de de bunca ayri yasamizligimiz var bende birazcik simarayim olmazmi:KK43:
ama sen söyleyemesende ben seni canimdan cok seviyorum.
 
canım annem buzamna kadar onca yükün altında kalan üzülen ama biz üzülmeyelim die hiç belli etmeyen bitanem allah sana uzuuuun ömürler versin seni çok seviyoruum herşeyim
babamı ve kardeşimide çokk seviyorum biz bir aileyiz ve bu aile hep ayakta dim dik durur inş...
beni bu zamana kadar acısıyla , tatlısıyla içinde barındıran o kocamn yüreğinde bana yer açan izmirim seni ve içindeki çok özel insanı çok özledim . vedaat seni çok seviyorum sevgilim
birbirimizden hiç wazgeçmeyelim zaman bizi kavuşturcak inş bir gün
 
askım hayatimin anlamı balim bitanem seni cok ama cok seviyorum herseyimsin sen benim iyiki hayatımdasın iyiki varsın
 
X