sevdim ama boyuna takıldım (erkekarkadasm)

geçen sene bu zamanlar,aynı boyda belki bi santim de uzun olduğum bi herifi canım çıkarcasına seviyodum. boy mu, o da ne ablam?

hoş kabahat sende değil, çocuk takıntı yapmış bu olayı. burdaki bayanlar da yanlış okuyolar farkında değiller boşver. takıntılı adamla da zor yani.

Neden hep böyle imalı kelimeler kullanılıyo burda anlamıyorum ben bu olayı.sadece siz değil çoğu kişi böyle.Burada insanlar biraz olsun kendini iyi hissetmek için bişeyler paylaşıyo.Neden anladığınız bişeyi ters tarafından bakarak anlamamış gibi cevaplar veriyosunuz pes.Bi heyecanla başlamıştır olaya daha sonradan insan böyle inceler konuşmasına sağına soluna tavrına haline eline koluna mimiklerine bakar bence.Pazara çıkıp pazardan seçip beğenip bizzat alıp çıkmaya başlamıyoruz ki baştan herşeye dikkat edebilelim ama dimi.Şimdi burda kızağız size açıklama yapmak hesap vermek için mi konu açtı yani.Bence hayır.Sizce ?

He bak aklıma bişy daha geldi şimdi.Demekki çıkmaya başlarkeneee topukluyla başlamamış olayına arkadaşım topuksuz giymiş O yüzden de anlamamış.Taaa kiii topuklu giyene kadarhihoyyyt
Arkadasin avukatligini yapiyorsunuz sanirim.

Boy mevzusunu takinti haline getirdigine gore demek ki onem veriyor bu konuya arkadas.
Ben onemsemem mesela boy mevzusunu benden daha kisa boylu biriyle beraber olabilirim.
Yani boy benim icin bir kistas degil ama konuyu acan arkadas icin bir kistas sanirim.
Anlatmak istedigim bu.

Ayrica sorumda herhangi bir ima yapmak isteseydim '!' isareti kullanirdim.
Dikkat edersiniz '?' soru isareti kullanmisim.

geçen sene bu zamanlar,aynı boyda belki bi santim de uzun olduğum bi herifi canım çıkarcasına seviyodum. boy mu, o da ne ablam?

hoş kabahat sende değil, çocuk takıntı yapmış bu olayı. burdaki bayanlar da yanlış okuyolar farkında değiller boşver. takıntılı adamla da zor yani.
Bende yanlis okumusum takinti yapan adammis.

Herkez herkesin avukatı olmuş sanırım..
Burda fikirlerimizi söylüyoruz..
Cevap istiyen insanlar veya eleştirlcek olanlar yorum yazalar değil konuyu açanlar..
Kimse ucu açık yorumlar yapmasın başkalarının eleştrilerine..
Size doğru gelmeyebilir.. Eleştirmek size düşmez..
Eğer bunu problem eden bir sevgilim varsa ve ben onu gerçekten "seviyosam,değer veriyosam" giymem onun yanında topuklu olur biter..
Böylece oda takıntı haline getirmez..
Eğer ayrılıkla sonuçanıyosa kimse adım atmak istemiodur,fedakarlık yapmak istemiodur..
Buda o ilişkinin "BENCE" doğru bi ilşki olmadığını gösterir zaten.. :umursamaz:

kızlar biriyle cıkıyorum cok ii bırısı ve sevdım ama boylarımız aynı ben topuklu gıyınce gecıyorum onu ve takıntı yaptı bende buyuzden ayrıldım .... ve cok üzüldü bende vıcdan azabı duyuyorum.. sizce boya takılmak dogrumu

Bizdede tam tersi onun boyu uzun bizim için sorun yokda ailesi demiş boy farkı felan var diye. biz takmioz ama. Sende takma bak ailesi takdı boya diye biz mutsuzuz. Ha ayrıldık ha ayrılıcaz. Sen niye takionki boya Allah veren boy napıcaz idare edicez artik kaydirigubbakcemile3

Gerçekten sevmiyorsanız evet boy insana çok önemli gibi gelir, o anki psikoloiji ile de önemlidir evet, yanımda minik bir erkek ben de istemezdim şahsen çok sevmediğim bir erkekle çıkarken.

Ama insan gerçekten sevince, topuklu giyip onu geçiyor olmak sorun olmuyor.

Ama iiyi olmuş, boyu takmasanız başka şeyi takardınız nasıl olsa:)

ben de çok takarım boyu,çok uzun değilim ,1.70 boyum var , hep benimle ilgilenen insanlar benden kısa boylu olmuştur. büyük konuşmak istemiyorum ,benden kısa birini ilk etapta tercih etmezdim,ama önce arkadaş olur tanır seversem olabilir. vakti zamanında da yakın bir arkadaşım benden hoşlanmıştı,çok da eğlenirdik birlikte. aşık değildim ama onunla olabileceğimi düşünmüştüm. gerçi sonra büyük bir hata yaptı,olmadı.ufak tefek biriydi,çok takmamıştım kafama. hep düşünürdüm 1.5 metrelik kızların yanında 1.90lık adamlar,allahım bana neden denk gelmez derdim. ama bazen görüyorum,kız arkadaşlarının kollarının altına sıkıştırıyor adamlar,gözler felfecir okuyor,kızlar da sahiplenildiğini zannediyr. öyle bir sorunun olmazdı hiç:-)

Back
X