Sevdim sevilmedim seveni sevemedim canimdan böyle bezdim aman.

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.146
3.134
248
32
Merhaba kk hatunlari,

Hemen konuya giriş yapayım. Ben daha önce acılı aşk deneyimleri yaşamış bir aşk hatunuyum. Her neyse hepsi geride kaldı geçti bitti. 2.5 aydır biriyle gorusuyorum ciddi anlamda. Kendisi daha önce gittiğim kurstan bir arkadaşım yani arkadaşlığımiz uç dort sene onceye dayanıyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde hislerini bana açtı. Dinledim dinledim dinledim... sadece dinledim. Kendisi sustu, benim konusmami bekledi ama ben sustum, konusamadim konuşmak istemedim. Arka planını biraz anlatayım.

Kendisi benim için çok değerli. Bu 2.5 ayda cok şey paylaştık, daha samimi olduk. Her zaman yanımda olmaya çalıştı, yanimda oldu maddi manevi. Beni dusundugunu deger verdiğini derinden hissettiriyor. Beraberken yeri geldi çocukça eğlendik, yeri geldi duygulandik. Ama ben ne hissettigimi inanın bilmiyorum. Fiziksel olarak ne çirkin ne yakışıklı diyebilirim. Ama bilmiyorum bir çekim hissetmiyorum. Fiziksel olarak içimden surekli eleştiriyorum bazı unsurları. Bazen ona yansitiyorum, kirmayacak şekilde. Ona da söylüyorum bana da söyleyebilirsin bu tarz dusuncelerini diyorum.

Bana hislerini söylemezden once hiç dusunmezdim bunları. Simdi surekli dusunur oldum. Ben yanımda güçlü bir erkek istiyorum, fiziki ve manevi. Fiziki yönünü surekli eleştiriyorum, arada takilıyorum şöyle kas yapan fena olmaz diye. Manevi yonune diyeceğim yok ama bana karanlıktan korkup arada ışık yaktığını söyledikten sonra da bir dusunme isteği geldi. Sanırım kafamda, erkek güçlü olmalı (fiziki, manevi) diye kodlanmış onla celisip duruyorum.

Hislerimi dusunmeye başladım. Ben bu çocuğa ne hissediyorum diyorum diyorum ama işin içinden cikamiyorum. Hislerini bana açtığında sustum, ve zaman istedim. Ne yapmalıyım?

Valla madonna sen bu çocuktan etkilenmiyorsun. Sadece efendi diye karakterini beğenmişsin o kadar. Ben olsam almazdım.
Hislerini açmadan önce anlamsız kiskancliklarim bile olmuştu. Hatta kendi kendime ne oluyor yahu? bile demiştim. Benim de bir takım hislerim var ama sanırım eski yaşadigim duygulara gore, veyahut bu çocuğa gore daha az.. onu kaybetmek de istemiyorum gerçekten mutlu hissettiriyor ama öte yandan boyle bir durum da aklımı celiyor, onu hic üzmek istemem..

Bu cocuk sana sen kilolusun , zayif bi kadin da fena olmaz deseydi tepkimiz belliydi. O erkek diye durum neden farkli olsun ki. Insanlari kafamizdaki kaliplara sigdirmaya calismayalim. Sonra tasiyor. Hoslanmiyorsun belli ona da acikca belirt bunu , umutlanmasin.
Evet haklisin ama hani ona karşı tamamiyle notr de değilim. Daha once hiç böyle birşey de yasamadim, hani karşındakini fiziksel olarak irdelemek gibi. Kırmadan uzmeden cevap vermeye çalışıyor, tepki veriyor ama bir yerde o da patlıcak bence. Onu kaybettigimde ya cok pişman olursam, uzulursem bilemiyorum cok arada kaldım..

" karanliktan korkuyorum" cumlesini bende abezlerdim. Guclu, Allahtan baska biseyden korkmayan birini hayal ederim es adayi olarak.
Karanliktan korkuyorum diyince huh? Derdim.
Ama..
Belkide bunun bi sebebi vardir.
Hemen kestirip atma.
Misal karanlikta evde benim yanima sessizde yaklasak birisi olsa, bagirmak birak sakince birden bire konussa dibimde. Ben aglarim. Zamaninda 1 saat,tam bi saat araliksiz hickira hickira agladigimi bilirim.
Bunun smdi sebebini ogrenelim;
Canim abim dedigim kuzenim öldugu gunler yine birisi boyle yapmisti bana. Korkmadim.
Ben ' canim abim geri geldi, o ölmemis hic" diye sevindim bi saniye, ve ardindan onun olmadigini farkettim. Abim degilmis.. maalesef..o gelmiycek..diye kalakalmistim.

O gunden beri aglarim her karanlikta sessizce arkamdan gelip bana seslenen oldugunda.

Demek oki belki derin bi sebebi vardir bahsettiginiz kisinin.

Evet haklisin ama hani ona karşı tamamiyle notr de değilim. Daha once hiç böyle birşey de yasamadim, hani karşındakini fiziksel olarak irdelemek gibi. Kırmadan uzmeden cevap vermeye çalışıyor, tepki veriyor ama bir yerde o da patlıcak bence. Onu kaybettigimde ya cok pişman olursam, uzulursem bilemiyorum cok arada kaldım..

Sen karakterinden hoslaniyorsun, fiziksel olarakta daha iyi olsun istiyorsun. Aslinda bu sekil davranarak arkadasligini zedeliyorsun.

Acikca ona ilgin olmadigini soyleyeceksin. Inan ilgin var diye numara yaptigini anlamasindan daha az kirilir.

" karanliktan korkuyorum" cumlesini bende abezlerdim. Guclu, Allahtan baska biseyden korkmayan birini hayal ederim es adayi olarak.
Karanliktan korkuyorum diyince huh? Derdim.
Ama..
Belkide bunun bi sebebi vardir.
Hemen kestirip atma.
Misal karanlikta evde benim yanima sessizde yaklasak birisi olsa, bagirmak birak sakince birden bire konussa dibimde. Ben aglarim. Zamaninda 1 saat,tam bi saat araliksiz hickira hickira agladigimi bilirim.
Bunun smdi sebebini ogrenelim;
Canim abim dedigim kuzenim öldugu gunler yine birisi boyle yapmisti bana. Korkmadim.
Ben ' canim abim geri geldi, o ölmemis hic" diye sevindim bi saniye, ve ardindan onun olmadigini farkettim. Abim degilmis.. maalesef..o gelmiycek..diye kalakalmistim.

O gunden beri aglarim her karanlikta sessizce arkamdan gelip bana seslenen oldugunda.

Demek oki belki derin bi sebebi vardir bahsettiginiz kisinin.
Belki de canım çünkü öyle çok korkak tirsak bir karakter değil. Ama dediğim gibi surekli bu yönlerini eleştirir oldum. Önceden pek umrum olmazdı, birlikte geçirdiğimiz keyifli zamani dusunerek çok mutlu olurdum. Takıldığım nokta su neden surekli irdeliyorum, eleştiriyorum hem de kırmak istemezken ve o beni hic kirmazken. Ama ona karşı birtakım hislerim var evet ama adı ne bilemiyorum

Sen karakterinden hoslaniyorsun, fiziksel olarakta daha iyi olsun istiyorsun. Aslinda bu sekil davranarak arkadasligini zedeliyorsun.

Acikca ona ilgin olmadigini soyleyeceksin. Inan ilgin var diye numara yaptigini anlamasindan daha az kirilir.
İlgim yok değil aslında yoksa baştan kestirip atardim inan. Ama bu çok kucuk seviyelerde onun farkındayım. Onu ve arkadasligimizi da zedeliyorum evet, belki sonrasında hislerim kuvvetlenir mi onu merak ediyorum aslında.

Belki de canım çünkü öyle çok korkak tirsak bir karakter değil. Ama dediğim gibi surekli bu yönlerini eleştirir oldum. Önceden pek umrum olmazdı, birlikte geçirdiğimiz keyifli zamani dusunerek çok mutlu olurdum. Takıldığım nokta su neden surekli irdeliyorum, eleştiriyorum hem de kırmak istemezken ve o beni hic kirmazken. Ama ona karşı birtakım hislerim var evet ama adı ne bilemiyorum

Zamana biraksan? Adini koymasaniz simdilik? Acele etmeye gerek yok.
Gercek seven erkegi bulmak zordur. Eger buldugunu dusunuyosan elinun tersiyle itme derim. Zaman tan.

İlgim yok değil aslında yoksa baştan kestirip atardim inan. Ama bu çok kucuk seviyelerde onun farkındayım. Onu ve arkadasligimizi da zedeliyorum evet, belki sonrasında hislerim kuvvetlenir mi onu merak ediyorum aslında.

Kumar oynamak istiyorsun yani. Ceken bir yani var dogrudur ama iyi zaman gecirmek , aliskanlik baska, ask bambaska. Koru korune asik degilsin. Bana kalirsa fiziksel olarakta hoslanmiyorsun.

Zamana biraksan? Adini koymasaniz simdilik? Acele etmeye gerek yok.
Gercek seven erkegi bulmak zordur. Eger buldugunu dusunuyosan elinun tersiyle itme derim. Zaman tan.
İşte diyorum benim sevdiğim mi, yoksa beni seven mi :D kafam nasıl karışık varya Türkiye nin fiziki haritası gibi desem yeridir..o da acele etme diyor ama nereye kadar beklenir ki bu gerilimle. Onu ya boş yere bekletiyorsam o da var. Ümit var mı onu gorebilmek istiyorum, ve gerçekleri gorebilmek adına konu açtım :)

Kumar oynamak istiyorsun yani. Ceken bir yani var dogrudur ama iyi zaman gecirmek , aliskanlik baska, ask bambaska. Koru korune asik degilsin. Bana kalirsa fiziksel olarakta hoslanmiyorsun.
Evet aynen dediğin gibi. Çeken çok nokta var. Beni dusunuyor, deger veriyor birlikte cok güzel eğlenceli vakit geciriyoruz. Çok da romantik biri. Ama fiziksel olarak hoslanmiyorum bir aşk da yok. Ona da açtım bu konuyu, bilmesi gerektiğini dusundum. Bu güne kadar sevdim de ne oldu dedim. Yakışıklı ile çıktım da ne oldu dedim. Hep bu yanları eksikti. Şimdi de önceki yanlar eksik kafayı yedim iyi mi:deli:

Bence çocuktan etkilenmemişsiniz sadece efendiliği ilginizi çekmiş ben sizin yerinizde olsam karşıdakini çok kırmadan bitirirdim.
Evet fiziksel olarak etkilenmedim ama karakteri kişiliği beni cok etkiledi. Gerçekten sevsem fiziksel özellikleri umrumda olmazdı. Ya kaybettigimde çok pişman olursam korkusu var.

Back
X