Sevdim sevilmedim seveni sevemedim canimdan böyle bezdim aman.

Budur ya. Benden güzel ozetlemissiniz yeminle. Aynen dediginiz gibiyim, ve aynen dediginiz gibi bir girdaptayim. Şöyle bir gelisme oldu, bugün gorustuk ve bitmesini istediğimi söyledim başlamadan. Duygusal içerikli bir gorusme oldu, bu kadar zor olacağını bilseydim telefon konuşmasiyla bitsin isterdim. Arkadaşlık mevzusuna deginmedik ama gorusmicez bundan sonra. Tabi düşman da değiliz. Ama çok korkuyorum, ya ilerde karşıma çıkarsa bu durum ya pişman olursam ? Ya ah vah edersem? Belki de hiç asik olamicam yahu, saçma sapan bir mantık evliliği yapcam :) o kadar içim darlaniyor ki anlatamam. Sadece huzur istemiştim oysa ki..
Aklımdaydınız ama dönemedim kusuruma bakmayın.

Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Benzer yollar benzer sonlara çıkıyo ne yazık ki.

İlk zamanlar zor geçer özellikle. Daha 3-4 gün öncesine kadar size vakit ayırmaya her zaman dünden hazır, ilginizi çekmek için karşınızda en iyi en özenli haliyle dikilen, gönlünüzü hoş tutmaya çalışan, her şeyinizi rahatlıkla paylaşabildiginiz bi adam vardı yanınızda. Şimdi yok. Haliyle özlersiniz, eksikligini hissedersiniz.

"Daha iyisini bulacaktın çünkü" diye kendinize kızarsınız. Az mantık sahibi her insan gibi gelecegi, gelecekte yanınızda olan adamın bundan daha iyi olup olmayacagını "aşk"ın ne kadar içi dolu bi kavram oldugunu falan sorgularsınız.

Onu üzdügünüz için üzülürsünüz. Onun üzüntüsü ne kadar tazeyse sizinki de o kadar taze kalır.

Hayır dediğiniz için pişman olmaktan korkarsınız. Zaman zaman da gerçekten pişman olursunuz. Ama ona aşık olduğunuz için değil, o konuda içiniz rahat olsun.

Yani yaşadıklarınız son derece olağan. Ama düsündügünüzden çok daha çabuk geçecek emin olun. Platoniğin kalbini kırmak ve onu kaybetmek aşk acısına benzemez, daha kolay daha hasarsız atlatılır. Çünkü ona karsı kaybetmeyi göze alamayacagınız, sürekli yanınızda olmasını isteyeceginiz kadar yogun duygulara sahip degildiniz, hiç olmadınız. Olsanız zaten hayır demeyecektiniz.

Gelecekte karşınıza çıkar mı sorusuna gelince, daha önceki mesajımda da söyledim. 40 yılda bir çıkar zihninizin size sinir bozucu bi oyunu olarak ama durduk yerde değil tabi.

Aşktan yana kalbiniz kırıldıgında hatırlarsınız genelde. Sahte bi cözüm önerisi olarak "ona evet desen böyle olmazdı belki" diye basınıza kakar bilinçaltınız ya da sahte bi sebep olarak atar onu önünüze "bak ona boyle boyle yaptın simdi ondan mutsuzsun" diye.

Vicdani yük gibi bi nevi ama yersiz aslında, birine aşkına karşılık vermek nasıl suç değilse aynı duyguları paylaşamamak, karşılık verememek de suç değil. Elinizde değil yani yapabileceginiz bi sey yok.

O yüzden canınızı hiiiç sıkmayın.

Ek: Ha bi de hiçbirimiz dünyanın maddi yönünden arınmış budist rahipler olmadıgımızdan ufak ego problemleri yaşayabiliriz. Zira ego önceden burun kıvırır sonra arkasını dönüp gidince hırs yapar ve bu hırsı bize aşk ve pişmanlık olarak pazarlar. Kisiden kisiye degisir tabi ki ben sizden öyle bi izlenim almadım ama eklemeden gecemedim. Çok sık yasanır cünkü.

Son düzenleme:
aslan_burcu_karikaturleri.jpg

Benim 2016- 2015- 2014 vs vs :)
Karikature bayıldım yalnız :21: aslanlik böyle olcaksa aslanı batsin be:KK14:

Aklımdaydınız ama dönemedim kusuruma bakmayın.

Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Benzer yollar benzer sonlara çıkıyo ne yazık ki.

İlk zamanlar zor geçer özellikle. Daha 3-4 gün öncesine kadar size vakit ayırmaya her zaman dünden hazır, ilginizi çekmek için karşınızda en iyi en özenli haliyle dikilen, gönlünüzü hoş tutmaya çalışan, her şeyinizi rahatlıkla paylaşabildiginiz bi adam vardı yanınızda. Şimdi yok. Haliyle özlersiniz, eksikligini hissedersiniz.

"Daha iyisini bulacaktın çünkü" diye kendinize kızarsınız. Az mantık sahibi her insan gibi gelecegi, gelecekte yanınızda olan adamın bundan daha iyi olup olmayacagını "aşk"ın ne kadar içi dolu bi kavram oldugunu falan sorgularsınız.

Onu üzdügünüz için üzülürsünüz. Onun üzüntüsü ne kadar tazeyse sizinki de o kadar taze kalır.

Hayır dediğiniz için pişman olmaktan korkarsınız. Zaman zaman da gerçekten pişman olursunuz. Ama ona aşık olduğunuz için değil, o konuda içiniz rahat olsun.

Yani yaşadıklarınız son derece olağan. Ama düsündügünüzden çok daha çabuk geçecek emin olun. Platoniğin kalbini kırmak ve onu kaybetmek aşk acısına benzemez, daha kolay daha hasarsız atlatılır. Çünkü ona karsı kaybetmeyi göze alamayacagınız, sürekli yanınızda olmasını isteyeceginiz kadar yogun duygulara sahip degildiniz, hiç olmadınız. Olsanız zaten hayır demeyecektiniz.

Gelecekte karşınıza çıkar mı sorusuna gelince, daha önceki mesajımda da söyledim. 40 yılda bir çıkar zihninizin size sinir bozucu bi oyunu olarak ama durduk yerde değil tabi.

Aşktan yana kalbiniz kırıldıgında hatırlarsınız genelde. Sahte bi cözüm önerisi olarak "ona evet desen böyle olmazdı belki" diye basınıza kakar bilinçaltınız ya da sahte bi sebep olarak atar onu önünüze "bak ona boyle boyle yaptın simdi ondan mutsuzsun" diye.

Vicdani yük gibi bi nevi ama yersiz aslında, birine aşkına karşılık vermek nasıl suç değilse aynı duyguları paylaşamamak, karşılık verememek de suç değil. Elinizde değil yani yapabileceginiz bi sey yok.

O yüzden canınızı hiiiç sıkmayın.
Vicdanım rahat aslında. Benim için çok değerli o, zaman aleyhimize işliyordu ve ben cok geç olmadan bu yanlışa bir dur diyebildim. Hiç mi yanlışı, olmaz hiç mi kalp kırmaz bir insan ya. Melek gibi çocuktu :KK53: bir gerçek var ki ilgisini deli gibi özlüyorum. Su geçtiğimiz 2.5 ay her daim yanımda oldu. Gerçekten çok üzgünüm ama sevseydim böyle olmazdı. Mazoşist olmadığıma gore değil mi. Tek isteğim ikimizin de acisinin geçmesi ve onun da benim de çok mutlu olmam, yorum için çok teşekkür ederim :)

Vicdanım rahat aslında. Benim için çok değerli o, zaman aleyhimize işliyordu ve ben cok geç olmadan bu yanlışa bir dur diyebildim. Hiç mi yanlışı, olmaz hiç mi kalp kırmaz bir insan ya. Melek gibi çocuktu :KK53: bir gerçek var ki ilgisini deli gibi özlüyorum. Su geçtiğimiz 2.5 ay her daim yanımda oldu. Gerçekten çok üzgünüm ama sevseydim böyle olmazdı. Mazoşist olmadığıma gore değil mi. Tek isteğim ikimizin de acisinin geçmesi ve onun da benim de çok mutlu olmam, yorum için çok teşekkür ederim :)
Ne demeek :KK52::KK52:

Ekinize cevaben: öncelikle teşekkür ederim, dusunup enine boyuna çok güzel bir yorum yazmissiniz, gerçekten hislerimi cok iyi analiz etmissiniz :) evet o dediğiniz türden bir ego daha önce bir olayda yasamistim. Ama bunda sıfır ego. Onun ilgisini çok özlüyorum sadece. Ama ona zarar vermek istemiyorum hiçbir şeyden emin olmadan ona yazmicam kendime söz verdim.

Merhaba kk hatunlari,

Hemen konuya giriş yapayım. Ben daha önce acılı aşk deneyimleri yaşamış bir aşk hatunuyum. Her neyse hepsi geride kaldı geçti bitti. 2.5 aydır biriyle gorusuyorum ciddi anlamda. Kendisi daha önce gittiğim kurstan bir arkadaşım yani arkadaşlığımiz uç dort sene onceye dayanıyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde hislerini bana açtı. Dinledim dinledim dinledim... sadece dinledim. Kendisi sustu, benim konusmami bekledi ama ben sustum, konusamadim konuşmak istemedim. Arka planını biraz anlatayım.

Kendisi benim için çok değerli. Bu 2.5 ayda cok şey paylaştık, daha samimi olduk. Her zaman yanımda olmaya çalıştı, yanimda oldu maddi manevi. Beni dusundugunu deger verdiğini derinden hissettiriyor. Beraberken yeri geldi çocukça eğlendik, yeri geldi duygulandik. Ama ben ne hissettigimi inanın bilmiyorum. Fiziksel olarak ne çirkin ne yakışıklı diyebilirim. Ama bilmiyorum bir çekim hissetmiyorum. Fiziksel olarak içimden surekli eleştiriyorum bazı unsurları. Bazen ona yansitiyorum, kirmayacak şekilde. Ona da söylüyorum bana da söyleyebilirsin bu tarz dusuncelerini diyorum.

Bana hislerini söylemezden once hiç dusunmezdim bunları. Simdi surekli dusunur oldum. Ben yanımda güçlü bir erkek istiyorum, fiziki ve manevi. Fiziki yönünü surekli eleştiriyorum, arada takilıyorum şöyle kas yapan fena olmaz diye. Manevi yonune diyeceğim yok ama bana karanlıktan korkup arada ışık yaktığını söyledikten sonra da bir dusunme isteği geldi. Sanırım kafamda, erkek güçlü olmalı (fiziki, manevi) diye kodlanmış onla celisip duruyorum.

Hislerimi dusunmeye başladım. Ben bu çocuğa ne hissediyorum diyorum diyorum ama işin içinden cikamiyorum. Hislerini bana açtığında sustum, ve zaman istedim. Ne yapmalıyım?
canım bu iş yaş olmaz dıyorum

Allahım az daha mesaj atıyordum... ne oluyor bana, tam zamanında gordun mesajını cok sagol canım. Kesinlikle elimi tutmak istediğinde hemen cekmezdim en azından. Ama çok vakit geçirdiğimiz için tamamiyle boşluktan dolayı ona sariyorum ister istemez. Ona nosunu silmicem diye söz vermiştim ama silmek zorundayım bu git gellerle her an mesaj atıp çocuğun kafasını bulamaç yapabilirim. Evet hiç olmazsa güçlü bir sevgi değil mi..
Biz kadınlar bu duygusal boşluğa olmadık anlamlar yüklüyoruz. Bende aynı durumdayım. Yapamadım yani. Sırf çok iyi diye beni seviyor diye kusurlarını görmezden gelemedim. En ufak birşey aşıkken görmezdim belki ama dünya meselesine döndü. Sonrada artarak işin içinden çıkılmaz bir hale dönüştü. İlk hafta ilgisini herşeyini özlediğimi sandım. Sonra aradığımın, istediğimin onun ilgisi değil kendi istediğimin ilgisi olduğunu farkettim. Şimdi de o kişi beni sallamıyor. Akışına bırak ya amaağğn. Dünya böyle biz aşkımıza karşılık alamadığımızda kendini yiyip bitiren özleyen erkek var mı şu dünyada. Şu ara kendi dünyama çekilesim var. Mutsuzum

Biz kadınlar bu duygusal boşluğa olmadık anlamlar yüklüyoruz. Bende aynı durumdayım. Yapamadım yani. Sırf çok iyi diye beni seviyor diye kusurlarını görmezden gelemedim. En ufak birşey aşıkken görmezdim belki ama dünya meselesine döndü. Sonrada artarak işin içinden çıkılmaz bir hale dönüştü. İlk hafta ilgisini herşeyini özlediğimi sandım. Sonra aradığımın, istediğimin onun ilgisi değil kendi istediğimin ilgisi olduğunu farkettim. Şimdi de o kişi beni sallamıyor. Akışına bırak ya amaağğn. Dünya böyle biz aşkımıza karşılık alamadığımızda kendini yiyip bitiren özleyen erkek var mı şu dünyada. Şu ara kendi dünyama çekilesim var. Mutsuzum
Off al benden de o kadar. Ben bu durumu yasamistim daha önce ama bu sefer bekleyen konumunda olan kişi bendim. Saf saf kaç ay bekledim bir de herifin sevgilisi varmış o zamanlar puuu(bahsettiğim başka biri,4 sene önceki mevzu). Bizim kadar paralamadiklarina eminim :D
Ama bu adam iyi yer etmiş hayatımda ciddi ciddi boşluğa dustum. Uzay boşluğu. İs güç de yok ise girsem bu kadar takmam bence

Bende boşluktan işsizlikten hasta oldum ya:KK53:
Zaten eve tıkılmıştım şimdi koltuktan kalkamıyorum
Şu durumda aşk fos gözümde.:110:
Önemli olan sağlık.
Gerçi her dk arayıp nasıl oldun diyen, hastayım diye çaklıt getiren bi sevgilim olaydı eyiydi:dondurma:
Kafalar karışık :deli:

Önemli olan sağlık.
Gerçi her dk arayıp nasıl oldun diyen, hastayım diye çaklıt getiren bi sevgilim olaydı eyiydi:dondurma:
Öyle bir sevgili yok canım yok öyle bir dünya eheh :deli: geçmiş olsun bu arada canim

Off al benden de o kadar. Ben bu durumu yasamistim daha önce ama bu sefer bekleyen konumunda olan kişi bendim. Saf saf kaç ay bekledim bir de herifin sevgilisi varmış o zamanlar puuu(bahsettiğim başka biri,4 sene önceki mevzu). Bizim kadar paralamadiklarina eminim :KK70:
Ama bu adam iyi yer etmiş hayatımda ciddi ciddi boşluğa dustum. Uzay boşluğu. İs güç de yok ise girsem bu kadar takmam bence
Kara deliktir o bence :D

Önemli olan sağlık.
shsjh sjh sağlık önemli de aşkta önemli ya. bir hastam vardı karısına nasıl aşık. Allahım ne imrenirdim onlara.

Back
X