• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdim sevilmedim seveni sevemedim

Ben platonik aşk yaşayanların özgüvensiz olduğunu düşünüyorum. Karşı taraftan size adım olmadığı sürece, arada bir şey yasanmazken nasıl bir insana aşık olabilirsiniz. Kıvanç tatlıtuğa aşık olmam mesela. Olsam haberi olmaz. Olsa da bana bakmaz. Kime aşık olacağımızı iyi seçmeliyiz. Karşılık bulmuyorsa vazgeçmek lazım. Belki siz yanlış kişileri sevmişsinizdir

Kabullendiğim önüme baktığım zamanlar oldu ama yinede olmadı benim tipim olmayan kişiler hep buldu beni ısınamadım ne karakterlerine görüntülerine
Kabullenmiş olsaydınız o kişiye tekrar dönüp takılmazdınız. Demekki kalbinizden atamamışsınız, dolayısıyla da gerçek manada önünüze bakamamışsınız.

Merhaba arkadaşlar ben görümcem ve kayınvalideme nasıl davranıcamı şaşırıyorum bi bakıyosun iyi davranıyolar sahte olduğunu bilşyorum belli ediyolar ama böyle politik davranır gibi ama çoğu zamanda durduk yere surat yapıyolar muhabet arasında söylediğim bazı şeylere cevap vermeme tada evlerine gittiğimde soğuk bi hoşgeldin derler onlar soğuk olunca bende soğuk davranıyorum sonra onlar sahte sahte gülümseyerek konuşıyolar sanki seviyomuş gibi bende onlara öyle gülümsüyorum yani o anda onlar nası davranıyosa karşılık olarak onlara aynı davranıyorum sizce ben doğru mu yapıyorum ? Sürekli soğuk suratsızmı olmam lazım onlara karşı öğnkü sahte olduklarını beni sevmediklerini kıskandıklarını biliyorum ben mesefeliyşm ama benşm tatlı bi mesefem var güler yüzlü saygılı bi insanım karşımdakibi kırmıyorum ama bu insanlara nasıl davranıcamı bilmiyorum sizce nasıl davranmalıyım

Merhaba 7 yıllık evliyim eşimle cinsel ilişkşden hiç bişey anlamıyorum hiç bişey hissetmiyorum bu hep böyleleydi yeni evliykenden şimdide tiksin falan yok ama çok şükür sadece öpmesinden dokunmasın hiç bişey hşssetmiyorum orgazmda olamıyorum ten uyumsuzluğumu var acaba nedlr bu çaresi var mı herkeste varmı bu sorun
???

"Merhaba 7 yıllık evliyim eşimle cinsel ilişkşden hiç bişey anlamıyorum hiç bişey hissetmiyorum bu hep böyleleydi yeni evliykenden şimdide tiksin falan yok ama çok şükür sadece öpmesinden dokunmasın hiç bişey hşssetmiyorum orgazmda olamıyorum ten uyumsuzluğumu var acaba nedlr bu çaresi var mı herkeste varmı bu sorun"

Bu ne şimdi bugün açtığınız başka bir konu siz kafa bulmaya mı geldiniz buraya hadi bakın işinize yaaa D dolores_rose

Mune Mune bakar mısınız?

Bu kadar ifşa etmenize gerek yok açıkça yazamadım linçler yüzünden. Ben şstemezdşm böyle olsun eşime aşık olmak isterdim eşini seviyorum ama insan olarak. Bi kişiyi unutamıyorum evet elimde değil içime ata ata hasta oluyorum içimi döküp rahatlamak istedim burda sadece psikoloğa gitmem gerek daha fazla ifşa etmeyin üyeliğimin iptalini istiyorum

Bu kadar ifşa etmenize gerek yok açıkça yazamadım linçler yüzünden. Ben şstemezdşm böyle olsun eşime aşık olmak isterdim eşini seviyorum ama insan olarak. Bi kişiyi unutamıyorum evet elimde değil içime ata ata hasta oluyorum içimi döküp rahatlamak istedim burda sadece psikoloğa gitmem gerek daha fazla ifşa etmeyin üyeliğimin iptalini istiyorum
Yallah.

Kendinizi farklı gösterip anlatarak doğru çözümlere ulaşamazsınız. Önce kendinize dürüst olun sonra da insanlara. Çözüme buradan başlayın belki bir faydası olur.

Bu aralar geçmişe dönük konular revaçta sanırım.
Biri eski kocasına takar biri kocasını sevmez eski sevgilisine takar.
Gerçekten çağın hastalığı takıntı.

Keşke bende yapabilseydim senin gibi. takılı kaldım o kişide hep onu etkilemek istşyorum hayek kuruyorum hiç bi yerde karşılaşmıyoruz bi düğün olucak ortak tanıdığımızki anca öyle kafam karışıyo neden yanına gelip hatır sordu dşye bide hep bakıyodu neden bakıyo sevmiyosa sence bş erkek bi zaman kendisini sevdiğini bildiği bi kızın yanına neden gider konuşur ?
Neden konuşmasın, naber nasılsın görüşmeyeli çok nötr bir konuşma, ben girdiğim bakkalla da aynı konuşmayı yapabiliyorum, kibarlık etmiş.
Ondan hoşlandığınızı bildiği için karşılaşınca bakmış çok garip şeyler değil gereksiz acabalara kafaya takmaya değecek birşey yok.
Siz onu takıntı yapmışsınız
Madem bu kadar önemli sizin için siz bir adım atın, yıllarca hayal kurup takıntı edeceğinize bir haber yollayın görüşün konuşun derdinizi anlatın

Back
X