• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdım terkedıldım kendıme gelemıyorum..yardımmm

İyi durabiliyosun..keske bende yapabilsem..

canınızın yandığı her cümlenizden belli ama ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın lütfen..bi bayan olarak seni istemiyorum diyen adamı aramak ne demek, sizi engelliyor telefona çıkmıyor başkası var diyor siz başka yollarla hala ulaşma peşindesiniz...

yazdıklarımı sert bulmazsınız umarım ama birinin sizi kendinize getirmesi gerek...bakım 30 yaşındaymışsınız siz herkesden daha önemli daha özelsiniz ,size değer vermeyen biri için bu yaptıklarınız neden..geri gelse ne olacak bu adamdan size eş olmaz..eş olacak kişi size bakmaya kıyamaz bir de şunun yaptıklarına bakın...

inan uzaktan ahkam kesmiyorum , sizin bu anlattığınızın kaç kat ağırını yaşadım ama ölsem de bitsem de 1 sn arkaya bakmadım..çünkü kimseye kendinizi zorla sevdiremezsiniz, bu yaptıklarınızla sadece kendinizi onun gözünde küçültürsünüz..herşeyin ilacı zaman sadece vazgeçin..

canınızın yandığı her cümlenizden belli ama ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın lütfen..bi bayan olarak seni istemiyorum diyen adamı aramak ne demek, sizi engelliyor telefona çıkmıyor başkası var diyor siz başka yollarla hala ulaşma peşindesiniz...

yazdıklarımı sert bulmazsınız umarım ama birinin sizi kendinize getirmesi gerek...bakım 30 yaşındaymışsınız siz herkesden daha önemli daha özelsiniz ,size değer vermeyen biri için bu yaptıklarınız neden..geri gelse ne olacak bu adamdan size eş olmaz..eş olacak kişi size bakmaya kıyamaz bir de şunun yaptıklarına bakın...

inan uzaktan ahkam kesmiyorum , sizin bu anlattığınızın kaç kat ağırını yaşadım ama ölsem de bitsem de 1 sn arkaya bakmadım..çünkü kimseye kendinizi zorla sevdiremezsiniz, bu yaptıklarınızla sadece kendinizi onun gözünde küçültürsünüz..herşeyin ilacı zaman sadece vazgeçin..

Gec oldu ama artik anladim.cok dogru soyledikleriniz.sildim ona ait herseyi artik.asktan gozum kor gibiydi.. pesinde deli divaneydim.olan bana oldu onunsa egosu tavan yapti..kimse icin degmiyor.iliskiler konusunda nerde olmaz var onu bulmakta ustume yoktur zaten ama hic boylesini yasayip kendimi rezil olmus hissetmemistim.hayatta herseyin bi ilki varmis bu yasta iyi ders oldu bana...

Canım gitmedin dimi iş yerine falan?

Gittim tatlim ama yoktu yerinde iyi denk geldi..ama aksaminda o hirsla msj yazdim cvp vermedi bile..sildim herseyini tamamen artik bitti benim icin!!

niye bu kadar üsteliyorsunuz ki?
bence kırılan gururunuzu onu arayarak tamir etmeye çalışmayın...
sizi istemiyor...

niye bu kadar üsteliyorsunuz ki?
bence kırılan gururunuzu onu arayarak tamir etmeye çalışmayın...
sizi istemiyor...

Tatlim soylemek kolay ama inan o an onu kabullenmek sandigin kadar kolay olmuyo..neyseki bitti artik ama..

Tatlim soylemek kolay ama inan o an onu kabullenmek sandigin kadar kolay olmuyo..neyseki bitti artik ama..

söylemek için değil de, yaşayan biri olarak söyledim :34:
hem de daha ağırını...
sonra baktım ki gerçekten koptuğu yerden kestirip atmak gerekiyormuş..

Peki basta anlasamadik bazi konularda dediginiz seyler nelerdi? Belli ki sizi sevmis ama mantigi agir basmis ayrilmis. O konulari paylasir misiniz? Yardimimiz olur belki

konunun ortalarına doğru içimden ne bulaşık bi kızmış diye geçirdim sakın alınma, seni tanımam etmem.

ama sonlarına doğru öyle içtenlikle yazmışsın ki , aşk işte dedim.. aşk böyle seyler yaptırıyor adama.

ilk tavsiyem uzak dur adam istemiyor işte olacaktı ama sonra azmini görünce neden olmasın ki dedim içimden.. hep kadınlar mı çekicek kendini, hep erkekler mi koşacak peşimizden?

kendim olsam yapamam, ilk aramasında basıp gitmiştim fakat gerçekten hislerime inanırım, sen bu adamı yola getirip onunla aynı yola girecekmişsin gibi hissettim.

beni bilen bilir burda, böyle konularda tavrım nettir ama bu kez garip bi sekilde bunu hissettim. sen bu adama aşık olmuşsun körkütük. hacıyla hocayla uğraşma ama biraz sakin ol, bi süre adama ulaşmaya calısma

konunun ortalarına doğru içimden ne bulaşık bi kızmış diye geçirdim sakın alınma, seni tanımam etmem.

ama sonlarına doğru öyle içtenlikle yazmışsın ki , aşk işte dedim.. aşk böyle seyler yaptırıyor adama.

ilk tavsiyem uzak dur adam istemiyor işte olacaktı ama sonra azmini görünce neden olmasın ki dedim içimden.. hep kadınlar mı çekicek kendini, hep erkekler mi koşacak peşimizden?

kendim olsam yapamam, ilk aramasında basıp gitmiştim fakat gerçekten hislerime inanırım, sen bu adamı yola getirip onunla aynı yola girecekmişsin gibi hissettim.

beni bilen bilir burda, böyle konularda tavrım nettir ama bu kez garip bi sekilde bunu hissettim. sen bu adama aşık olmuşsun körkütük. hacıyla hocayla uğraşma ama biraz sakin ol, bi süre adama ulaşmaya calısma

Dedigin gibi bulasik biri gibi davrandim evett ama artk bitti kesin.hic yapmadigm bana yakismayan seyler yaptm.ask insani rezil ediyor..ilk gordugumde asik oldum ben ona sonra sevdirdide kendini gozum kor oldu iste herseyi goze alip yaptim bunlari..snmiyorum artk bizden bisey olmaz engelledi ben ulasmami istemiyo.keske dedigin olsa birlikte olsak ama istemiyo iste baska biseyde yapamam artik..engellenmeseydim belki istiyodur diyebilirdim ama yok artik..son msjlarimada cvp vermedi..benimde bi sinirim var artik..bitti...ama keske donse

Canim boyle hissetmeni saglayan nedir peki?sence oda ne bulasik kiz demis midir?bugun ortak tanidigimizla gorustum..msj attigimi demis onada..cok samimiler hayatinda biri olsa ona soyler dimi?ben dostumdan saklamam boyle biseyi yada derim hayatimda biri var yapmasin..amann bosa dusunuyorum istese cevap verirdi zaten bana..bekliyim biraz tamam sonra nolcak peki?sadece araya iyice zaman gircek..

o zamana ihtiyaciniz var ama hem senin hem onun.

oyle dusundum cunku adam acik acik olmaz dedikce aramissin, engellemis bulmussun bi sekilde.

en basinda bu kadar ustelemesen sansin cok yuksektu. erkekler ne kadar modern olsalar sahi zoru severler, kizlarda da var bu, hatta belki senin su an hissettigin seyin bu kadar guclu olusu adamin zor olusundan, surekli kacisindan daha da buyumus askin.

seni engellemisse bi fake hesap ac, ya da onun tanimadigi bi arkadasina eklettir sevgiliye dair bi seyler var mi profilinde bi öğren önce

o zamana ihtiyaciniz var ama hem senin hem onun.

oyle dusundum cunku adam acik acik olmaz dedikce aramissin, engellemis bulmussun bi sekilde.

en basinda bu kadar ustelemesen sansin cok yuksektu. erkekler ne kadar modern olsalar sahi zoru severler, kizlarda da var bu, hatta belki senin su an hissettigin seyin bu kadar guclu olusu adamin zor olusundan, surekli kacisindan daha da buyumus askin.

seni engellemisse bi fake hesap ac, ya da onun tanimadigi bi arkadasina eklettir sevgiliye dair bi seyler var mi profilinde bi öğren önce

Aktif face kullanan biri degil..bugun baktik ortak arkadastan iliskisi yok yaziyo ama dedim yaa kullanmiyo olsada oraya yazmak gelmez aklina..sadece viber de cevrimici gorebiliyorum onu..ondada bildigim kadariyla engelleme yapilmiyor..artik yapamamda bisey zaten dedigin gibi zamana birakmali evett..geri donus yapip cvp verdigin icn tskeserim ayrica ;))

Hani bi sure pesinden kosmussun ya. Bunu yaparken mesajlarinda falan ne yaziyodun ya da telefonda ne soyluyodun ona tam olarak? Sevdigini ve onu istedigini mi?tam olarak ne diyodun

Hani bi sure pesinden kosmussun ya. Bunu yaparken mesajlarinda falan ne yaziyodun ya da telefonda ne soyluyodun ona tam olarak? Sevdigini ve onu istedigini mi?tam olarak ne diyodun

aynen ben de bunu sorucaktım. tam olarak ne istediğin söylüyordun, aşık olduğunu söyledin mi mesela?

ve sence bu adamın bir anda geri vites yapmasının sebebi ne sana göre?

aynen ben de bunu sorucaktım. tam olarak ne istediğin söylüyordun, aşık olduğunu söyledin mi mesela?

ve sence bu adamın bir anda geri vites yapmasının sebebi ne sana göre?

Aktif face kullanan biri degil..bugun baktik ortak arkadastan iliskisi yok yaziyo ama dedim yaa kullanmiyo olsada oraya yazmak gelmez aklina..sadece viber de cevrimici gorebiliyorum onu..ondada bildigim kadariyla engelleme yapilmiyor..artik yapamamda bisey zaten dedigin gibi zamana birakmali evett..geri donus yapip cvp verdigin icn tskeserim ayrica ;))

Cevap bekliyoruz canim

Cevap bekliyoruz canim

Evet canim asik oldugumu soylemistim ama zaten bunu ilk gunden beri biliyodu..bunu bildigini madem birakicaktin neden kendini sevdirdin diye yazdim..klasik seyler iste..ama cevap vermedi...ortak tanidiga ugradim bugun donucek gibi degil dedi..cokta israr edemiyorum ama dedim bi kez daha konussan diye zorlayamam ama denerim ama umutlanma dedi..bitti artik yaa umudum yok..

kızlar önce siz kendinize değer verin ondan sonra emin olun herkes değer verir ...aramayana sormayana yol vermek lazım hemen pes edip aramakda neyin nesi siz aramasaydınız ilgilenmeseydiniz onlar size gelecekti ne demişler kaçan kovalanır ...değerinizi düşürmeyin...

Back
X