Sevememek

fafintoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
110
70
48
29
Belki çoğu kişinin derdi birini, birilerini unutamamak.
Benimki de tam tersi, unutmak.
Bir olayın bendeki etkisi maksimum 3 gün sürer üçüncü günün sonunda "uff aman" der kestirip atarim.
Böyle böyle derken insanları çok çabuk hayatımdan söküp atmaya başladım. Önceleri bunun iyi birşey olduğunu güçlü olduğumu sandım.
Sonra farkettim ki duygusuz birine dönmüşüm.
İnsanların birbirlerini sevmelerini kendilerini onlara açmalarını hayretle izledim çünkü bu bana göre birşey gibi gelmedi hiç.
Daha önce beğendiğim konuştuğum kişiler oldu. Ama bi şekilde kafamda bi ses olmaz yapamam dedi reddettim bitti.
Sonra bu sene birini beğendim diğerleri gibi olmadı hiç, o "olmaz" diyen ses sustu bende sandım ki diğerleri doğru kişiler değildi bi sebepten olmadı demekki bu doğru kişi ve çıkmaya başladık.
Gerçekten inanilmaz güzel seven biri. Her anlamda beni düşünen yanimda olan, beni herseyimle seven biri, kibar, saygılı, efendi, yakışıklı, yanımda en ufak küfür dahi etmemiş biri.
5 ay boyunca çok güzel zamanlarımızda oldu ama ben yine ara ara bocaladım. Ona alışamadım biriyle olmaya yan yanayken iyi ama ayrılınca kafama "ben yapamam, yapamıyorum, sorumluluk alamıyorum, ben ilişki sürdürecek biri değilim" düşünceleri bindi.
Böyle düşündüğümde de kendimi geri çektim sordu ona anlattım tüm düşüncelerimi.
Birlikte aşmak yanımda olmak istedi. Bende sevgisiyle daha da ezildim.
Önümde bir duvar var onu alamıyorum, kimseyi de alabileceğimi sanmıyorum. Değişmeye çalışsam bu artık ben olmayacağım, değişmesem ömür boyu yalnız.
Sevemiyorum kimseyi sevmekten korkuyorum. Üstelik artık onu seviyormuyum sorusuna da cevap veremiyorum. Onunla da yapamıyorum. Onsuzda sanırım.
Bugün ayrıldım "yapamıyorum, çabalasamda hırpalanıyorum seni de yıpratıyorum" diye. Ağladı. O ağlıyınca ben üzüldüm bissürü özür diledim.
Barışsak yine bu sorunlarım çıkacak ortaya benim dengesizliklerim onu yine üzecek.
Kendime böyle olduğum için böyle hissettiğim için de çok kızıyorum ama elimde değil belki şımarıklık diyeceksiniz haklı da olabilirsiniz ama psikolojik olabileceğini düşünüyorum.
Bi ben böyleyim sanırım. Bunlari yaşayan yaşamış olan varmı? İlerde de bunun sorunlarını yaşayacağımı
Bununla ilgili psikolaga gitmelimiyim yada ne yapmalıyım..

Bense her şeyi kafama takarım günlerce haftalarca. Senin gibi olmak isterdim.
Ama eğer dediğin gibi çok anormal bi düzeydeyse psikologla görüşülebilir

Kesinlikle psikologa gitmelisin.muylaka bunun altinda senin bile farkedemedigin bi sorunun vardir

Kaç yaşındasınız acaba
Mükemmeliyetçilik mi var mi acaba
Mesela hoşlanıyorsunuz ama size ters bir davranışını görünce soğuyor olabilir mısınız
Ya da belki onun sizi bırakmasından korkup önce siz bırakıyor olabilirsiniz

Degismeyeceksin bu boyle surup gidecek..zira bende bòyle oldu..evlenmeden once bùtùn cıktıgım cocuklari sıkıldım dedim bıraktım..sonra kafam karıştı cok ani bi sekilde evlendim nitekim bundan da bıktım..birakip kaçasım geliyo..çocuk ise gereksiz bişe gibi dùşùnerek yapmadım..karakter bu kolay kolay degismez..cok òzgùr ruhlu kişiler bòyle oluyo genelde...sorumluluk sevmiyosan da daha cabuk bıkıyosun...

Kaç yaşındasınız acaba
Mükemmeliyetçilik mi var mi acaba
Mesela hoşlanıyorsunuz ama size ters bir davranışını görünce soğuyor olabilir mısınız
Ya da belki onun sizi bırakmasından korkup önce siz bırakıyor olabilirsiniz
17 ilk dediginiz olabilir. Bunlari daha once bir arkadasima daha anlattim o da sizin gibi dusundu bilmiyorum hic dusunemiyorum ama olabilir :(

Degismeyeceksin bu boyle surup gidecek..zira bende bòyle oldu..evlenmeden once bùtùn cıktıgım cocuklari sıkıldım dedim bıraktım..sonra kafam karıştı cok ani bi sekilde evlendim nitekim bundan da bıktım..birakip kaçasım geliyo..çocuk ise gereksiz bişe gibi dùşùnerek yapmadım..karakter bu kolay kolay degismez..cok òzgùr ruhlu kişiler bòyle oluyo genelde...sorumluluk sevmiyosan da daha cabuk bıkıyosun...
Peki bunla nasil basa cikip biriyle birlikte oldunuz nasil evlendiniz, ben bu durumdayken kendimi cok suclu cok kotu hissediyorum bunla nasil basa ciktiniz

17 ilk dediginiz olabilir. Bunlari daha once bir arkadasima daha anlattim o da sizin gibi dusundu bilmiyorum hic dusunemiyorum ama olabilir :KK43:
Ooo daha çok vaktin var mutlaka karşına biri çıkar
Bende 25 30 falan sandım seni
Boşver,emin ol en beklemediğin anda biri çıkıyor karşına
Mükemmeliyetçilik falan hak getire:)

Ooo daha çok vaktin var mutlaka karşına biri çıkar
Bende 25 30 falan sandım seni
Boşver,emin ol en beklemediğin anda biri çıkıyor karşına
Mükemmeliyetçilik falan hak getire:)
Karsima birinin cikmasi problem degil ki isterse hic cikmasin ama suanda beni cok seven biri benim bu duygularim yuzunden aci cekiyor bende kendimi cok suclu cok kotu hissediyorum ve kendimden nefret ediyorum

Peki bunla nasil basa cikip biriyle birlikte oldunuz nasil evlendiniz, ben bu durumdayken kendimi cok suclu cok kotu hissediyorum bunla nasil basa ciktiniz

Aşık oldum sandım..bu sefer òncekiler gibi olmaz sandîm..ve ilerde bıkma riskini bildigim icin bıkmadan evleneyim diye dùsùndum..pat diye evlendim...esim beni tanıdı...boģmuyo...istedigimde kacip gidebilme òzgurlugunu verdi bana...yoksa bu evlilik bitecekti...nitekim bazen bu òzgurluk bile bana yetmiyo..evli olmayı sevemiyorum..nasıl başa cıkıyosun diye sordun cvp veriyorum..kendimi böyle kabullendim ve kendimi böyle seviyorum...

Benim senden farkım şu, ben birini bıraktıgımda oturup ūzùlmùyodum...nitekim erkek milleti oturup da cok fazla yas tutmuyo...arkamdan eşşekler gibi aglayan eski sevgililerden cok mutlu bi şekilde evlenenler var...ha ayrıca her ùzdùgùmde şøyle dùsùnmuşùmdùr...'hep erkekler kızları ùzecek degil ya biraz da erkekler ùzùlsùn'...sen de böyle dùşùn...

Benim senden farkım şu, ben birini bıraktıgımda oturup ūzùlmùyodum...nitekim erkek milleti oturup da cok fazla yas tutmuyo...arkamdan eşşekler gibi aglayan eski sevgililerden cok mutlu bi şekilde evlenenler var...ha ayrıca her ùzdùgùmde şøyle dùsùnmuşùmdùr...'hep erkekler kızları ùzecek degil ya biraz da erkekler ùzùlsùn'...sen de böyle dùşùn...
Tesekkur ederim :)

Ya çok iyi birisi olabilir karşındaki ama olmuyorsa olmuyordur yani. Sevsen böyle hissetmezsin.

İste o yuzden buraya yazdim fikir almak icin..
Sizce psikolojik olabilirmi kisisel bi sorun
Genel anlamda sosyal hayatın ne durumda? Insan ilişkilerine yansıyan yada sosyal hayatını ciddi anlamda etkileyen bir durum yoksa bence normal.

Genel anlamda sosyal hayatın ne durumda? Insan ilişkilerine yansıyan yada sosyal hayatını ciddi anlamda etkileyen bir durum yoksa bence normal.
Ask iliskimin aksine arkadaslik iliskilerimde oldukca iyiyimdir aslinda cunku arkadaslarla belli bi cizgide birliktesiniz sevgililik daha fazla comertlik istiyor bende bocaliyorum

Back
X