Tesekur yorumunuz.icin ayni.evdebyasiyorum ve benden sicaklik bekliyolarsaygi gosteriyorum tabi ama.sevgiyi gostwremiyorum.yapmacik gulup sebdigim insanlarla yaptigim muhabbetleri yapamiyorum onlrda benim.evin.icindeki bu sesizligimi esime.anlatiyo ama.kesinlikle saygizlik.yapmiyorum calisyorum zaten evde cok.sık.durmuyorum ama.kv o bi iki.saati bile.firsaylta cevirip sadece sicak davranmasigimi.esime.anlatiyo bizde malum.kavga edoyoruz.Sevmek zorunda değilsiniz ki zaten.
Uzak durun sizde, gerektiğinden fazla samimiyet göstermenize de gerek yok.
Sadece eşinizin annesi olduğu için kendisi ile iletişimde olmanız yeterli.
Size bir kötülük yapmadığı sürece, sizde saygı çerçevesi içerisinde davranırsınız olur biter.
Kimse kimseyle can-ciğer kuzu sarma olmak zorunda değil.
Mesafenizi korumanız yeterli olacaktır.
Kavga edilecek bir durum yok bence.Tesekur yorumunuz.icin ayni.evdebyasiyorum ve benden sicaklik bekliyolarsaygi gosteriyorum tabi ama.sevgiyi gostwremiyorum.yapmacik gulup sebdigim insanlarla yaptigim muhabbetleri yapamiyorum onlrda benim.evin.icindeki bu sesizligimi esime.anlatiyo ama.kesinlikle saygizlik.yapmiyorum calisyorum zaten evde cok.sık.durmuyorum ama.kv o bi iki.saati bile.firsaylta cevirip sadece sicak davranmasigimi.esime.anlatiyo bizde malum.kavga edoyoruz.
Aynn kardesum.rabbim bize sabir versin hayata coknseyle.sinaniyiruz bn hem evladimla.hemde.sevemedigim bi insanla yasayarak sinaniyorum bm hic konusmak istemiyorum sordularmi bisy cvp veriyorum kv evdevkarismiyorum zaten herseyi kendi istedigine gore yapio evimi benimseyemiyorum onun mutsuzluguda var sana da rabbim kolaylik versin senin esin insalah kizmiyodur boyle sesizlik icinKonuyu takip ediyorum arkadaşım. Tıpa tıp aynı durumdayız. bizde aynı evdeyiz yatmadan yatmaya eve gidiyoruz ... Bende de çok olaylar oldu artık gorumceleride kaynanayida sevemiyorum .. Saygı var ama sessizim aynı senin gibi onlarda esime anlatıyor .. Allah sabır versin bizeeee
Canim.alah nasip.edrse ev alicaz ama.esim.ailesini birakmak.istemiyo bnde.dublex olcak.dedim.kabul.etti bakalim bide oyle.denicem hic yoktan.kapilarimiz ayri olurBaşka eve çıkma ihtimaliniz yok mu ?
Allah nasip etsin inşallah canım da eşin çok anneci belli ki :/ Allah yardımcın olsun. Benim eşim de çok fazla akrabacıydı hele sevmediğim birisi vardı ki düğün aksamı ne mal olduğunu gördü de şimdi hepsine karşı mesafeli. Bende çok fazla anneciydim ama baktım ki eşim üzülüyor bir anda kendime fren bastım. Tabi benim anneci olmam babamın vefatı oldu. Neyse konu ben değilim inşallah evli olduğunuzu başka hayatlarınızın olduğunu bir an once idrak eder. Anneci kadından ise anneci erkek çok tehlikeli. İnşallah ağzına bakmıyordur ?Canim.alah nasip.edrse ev alicaz ama.esim.ailesini birakmak.istemiyo bnde.dublex olcak.dedim.kabul.etti bakalim bide oyle.denicem hic yoktan.kapilarimiz ayri olur
Süper bir teklif bence!!!E sende de, bende ailemlen uzak olmak istemiyorum onlar da bizle yasasin triblex alalim de???
Bakiyo agzina.ya ne derse yapio ya bn iyi niyeli olsa kv cikarci olmasa bn ayni evin zorluklarini kabullenirdim cunku bn kabul.eymistim basta seveyim.istiyorum.ama soguk kaliyorum bana iyikle gelene daha fazlasini yaparim ben insanin aklinin kurnazliga calsitigi farkettigim anda o ortamfan cok cabuk uzaklasiyorum:-(Allah nasip etsin inşallah canım da eşin çok anneci belli ki :/ Allah yardımcın olsun. Benim eşim de çok fazla akrabacıydı hele sevmediğim birisi vardı ki düğün aksamı ne mal olduğunu gördü de şimdi hepsine karşı mesafeli. Bende çok fazla anneciydim ama baktım ki eşim üzülüyor bir anda kendime fren bastım. Tabi benim anneci olmam babamın vefatı oldu. Neyse konu ben değilim inşallah evli olduğunuzu başka hayatlarınızın olduğunu bir an once idrak eder. Anneci kadından ise anneci erkek çok tehlikeli. İnşallah ağzına bakmıyordur ?
Kv kp gecim kaynagi yok canim yani emeklilik gibi.bisy yok mecbur eyni ev icindeyiz bizm onlara ev acicak kadar paramizda yok :-(E sende de, bende ailemlen uzak olmak istemiyorum onlar da bizle yasasin triblex alalim de???
Kv kp gecim kaynagi yok canim yani emeklilik gibi.bisy yok mecbur eyni ev icindeyiz bizm onlara ev acicak kadar paramizda yok :-(
Aminn Canim benim durumuna çok üzüldümAynn kardesum.rabbim bize sabir versin hayata coknseyle.sinaniyiruz bn hem evladimla.hemde.sevemedigim bi insanla yasayarak sinaniyorum bm hic konusmak istemiyorum sordularmi bisy cvp veriyorum kv evdevkarismiyorum zaten herseyi kendi istedigine gore yapio evimi benimseyemiyorum onun mutsuzluguda var sana da rabbim kolaylik versin senin esin insalah kizmiyodur boyle sesizlik icin
Soyle canim bn evlenirken esimin ailesile yasadigi eve geldim ama.esim calisip.eve bakiyodu yani ev kira gecim esim ve benim katkimla donuyiYani sen onların değil onlar senin evinde yaşıyor, doğru mu anladım?
Eğer öyleyse biraz daha rahat ve tavırlı olabilirsin, orası senin evin...
Yazık üzüldüm,sizin adınıza.Soyle canim bn evlenirken esimin ailesile yasadigi eve geldim ama.esim calisip.eve bakiyodu yani ev kira gecim esim ve benim katkimla donuyi
aynn.canim kv hemen soyluyo az bi sesim yukselse onu bile.soyluyo esimde baeada kaliyo kavga etmeye basliyoruz bu sefer bizi istemiyo.sevmiyi diyomus.esime.esimde.bana sen jotumu davraniyosun dio ya bulasik bile.yikatmam bn kv ev isimi yaparim.sadece sesizim.die kavga etmmizi sagliyo.esimleAminn Canim benim durumuna çok üzüldümAllah sabır versin . bizimde coook sıkıntılar oldu ve devam ediyo anlatsam bitmez.... Ve maalesef çook sorun yaşıyoruz eşimle mecbur gülümsemek konuşmak zorunda kalıyorum. Bende normalde bisey sorarlarsa cvp veriyorum başka bisey içimden gelmiyo.. Ama böyle olunca eşimle sorun yaşıyoruz hele ki surat felan asarsam daha kötü oluyor.. Kaynanam herşeyi zaten yetstiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?