sevemiyorum icim.kalbim.istemiyo rabbim gunah yazma:-(

aysrsenur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
191
64
13
36
Kizkar merhaba esimden yana sıkintilarimdan bahsetmistim alaha sukuler olsun hallettik ve.esimle.aramiz cok iyi duzeldi ama.kv hala.sıkinti tam.esimle.aram.duzeldi mutlu olucam.derken kv gormeye bile dayanamiyorum gunah isliyorum ama napayim.kadinna.ne.zaman isinmaya kalksam yaptigi.seyler aklima.geliyo aslinda evin icinde.zarati yok bana ev isi hakkinda ama su esime.herseyi soylemesi yokmu.deli oluyorum kuraz menfafati olmadan yaklasmaz.kimseye kendiyle.beni bir tutuyo surekli esim ona.cok.duskun ve bunu cok iyi kulaniyo o beni kizi olarak gormuyo lafta oyle oyle olsaydi eger bn yavrumu kaybettigim gunler oncesinde bebegim ozurlu ihtimali oldugu gunlerde yanimda olmadi gyzel guzel benimle konusmadi yalniz birakti beni ama yavrumu rabbim aldi yanina bn bu kadini.nasil.seveyim :-(

Sevmek zorunda değilsiniz ki zaten.
Uzak durun sizde, gerektiğinden fazla samimiyet göstermenize de gerek yok.
Sadece eşinizin annesi olduğu için kendisi ile iletişimde olmanız yeterli.
Size bir kötülük yapmadığı sürece, sizde saygı çerçevesi içerisinde davranırsınız olur biter.
Kimse kimseyle can-ciğer kuzu sarma olmak zorunda değil.
Mesafenizi korumanız yeterli olacaktır.

Tesekur yorumunuz.icin ayni.evdebyasiyorum ve benden sicaklik bekliyolarsaygi gosteriyorum tabi ama.sevgiyi gostwremiyorum.yapmacik gulup sebdigim insanlarla yaptigim muhabbetleri yapamiyorum onlrda benim.evin.icindeki bu sesizligimi esime.anlatiyo ama.kesinlikle saygizlik.yapmiyorum calisyorum zaten evde cok.sık.durmuyorum ama.kv o bi iki.saati bile.firsaylta cevirip sadece sicak davranmasigimi.esime.anlatiyo bizde malum.kavga edoyoruz.

Konuyu takip ediyorum arkadaşım. Tıpa tıp aynı durumdayız. bizde aynı evdeyiz yatmadan yatmaya eve gidiyoruz ... Bende de çok olaylar oldu artık gorumceleride kaynanayida sevemiyorum .. Saygı var ama sessizim aynı senin gibi onlarda esime anlatıyor .. Allah sabır versin bizeeee

Kavga edilecek bir durum yok bence.
Herkes herkes ile kaynaş sarmaş dolaş olacak hali yok.
Sizin tek yapmanız gereken eşinize durumu açıklamak ve zaman istemek bu kadar.
Herşey karşılıklıdır hayatta, siz ne kadar ne görüyorsanız da o kadarını karşınızdakine vereceksiniz.
Eşinizin sizin üstünüze bu kadar gelmesi saçma.

Ayrıca sanırım maddi durumlar yüzünden kayınvalideniz ile beraber oturuyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun zor bir durum, yerinizde olsam kendinizi toparlayıp yanlarından ayrılmanızı tavsiye ederim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynn kardesum.rabbim bize sabir versin hayata coknseyle.sinaniyiruz bn hem evladimla.hemde.sevemedigim bi insanla yasayarak sinaniyorum bm hic konusmak istemiyorum sordularmi bisy cvp veriyorum kv evdevkarismiyorum zaten herseyi kendi istedigine gore yapio evimi benimseyemiyorum onun mutsuzluguda var sana da rabbim kolaylik versin senin esin insalah kizmiyodur boyle sesizlik icin

Nasıl seveceksiniz ki zaten?
Anlamıyorum,nasıl aynı evde yaşamayı kabul edersiniz?
Bu şekilde yüz göz olup birbirinizden bıkmanız çok normal.

Canim.alah nasip.edrse ev alicaz ama.esim.ailesini birakmak.istemiyo bnde.dublex olcak.dedim.kabul.etti bakalim bide oyle.denicem hic yoktan.kapilarimiz ayri olur
Allah nasip etsin inşallah canım da eşin çok anneci belli ki :/ Allah yardımcın olsun. Benim eşim de çok fazla akrabacıydı hele sevmediğim birisi vardı ki düğün aksamı ne mal olduğunu gördü de şimdi hepsine karşı mesafeli. Bende çok fazla anneciydim ama baktım ki eşim üzülüyor bir anda kendime fren bastım. Tabi benim anneci olmam babamın vefatı oldu. Neyse konu ben değilim inşallah evli olduğunuzu başka hayatlarınızın olduğunu bir an once idrak eder. Anneci kadından ise anneci erkek çok tehlikeli. İnşallah ağzına bakmıyordur ?

E sende de, bende ailemlen uzak olmak istemiyorum onlar da bizle yasasin triblex alalim de???

Bakiyo agzina.ya ne derse yapio ya bn iyi niyeli olsa kv cikarci olmasa bn ayni evin zorluklarini kabullenirdim cunku bn kabul.eymistim basta seveyim.istiyorum.ama soguk kaliyorum bana iyikle gelene daha fazlasini yaparim ben insanin aklinin kurnazliga calsitigi farkettigim anda o ortamfan cok cabuk uzaklasiyorum:-(

E sende de, bende ailemlen uzak olmak istemiyorum onlar da bizle yasasin triblex alalim de???
Kv kp gecim kaynagi yok canim yani emeklilik gibi.bisy yok mecbur eyni ev icindeyiz bizm onlara ev acicak kadar paramizda yok :-(

Kv kp gecim kaynagi yok canim yani emeklilik gibi.bisy yok mecbur eyni ev icindeyiz bizm onlara ev acicak kadar paramizda yok :-(

Yani sen onların değil onlar senin evinde yaşıyor, doğru mu anladım?

Eğer öyleyse biraz daha rahat ve tavırlı olabilirsin, orası senin evin...

Aminn Canim benim durumuna çok üzüldüm Allah sabır versin . bizimde coook sıkıntılar oldu ve devam ediyo anlatsam bitmez.... Ve maalesef çook sorun yaşıyoruz eşimle mecbur gülümsemek konuşmak zorunda kalıyorum. Bende normalde bisey sorarlarsa cvp veriyorum başka bisey içimden gelmiyo.. Ama böyle olunca eşimle sorun yaşıyoruz hele ki surat felan asarsam daha kötü oluyor.. Kaynanam herşeyi zaten yetstiriyo

Yani sen onların değil onlar senin evinde yaşıyor, doğru mu anladım?

Eğer öyleyse biraz daha rahat ve tavırlı olabilirsin, orası senin evin...
Soyle canim bn evlenirken esimin ailesile yasadigi eve geldim ama.esim calisip.eve bakiyodu yani ev kira gecim esim ve benim katkimla donuyi

Soyle canim bn evlenirken esimin ailesile yasadigi eve geldim ama.esim calisip.eve bakiyodu yani ev kira gecim esim ve benim katkimla donuyi
Yazık üzüldüm,sizin adınıza.
Gerçekten maddi yetersizliği olan evlenmemeli.
Sonra geçim sıkıntısı yüzünden kavgalar başlıyor,şu üç günlük dünyada insan huzursuz oluyor.
Ben olsam böyle bir evliliği kabul etmezdim.
Boşanmaya niyetiniz yoksa sabretmekten başka çareniz yok bence.

Ayni evde yassarken ayni duygulari hissediyordum ayrildik yine sevmiyorum omur boyu boyle devam edicek

aynn.canim kv hemen soyluyo az bi sesim yukselse onu bile.soyluyo esimde baeada kaliyo kavga etmeye basliyoruz bu sefer bizi istemiyo.sevmiyi diyomus.esime.esimde.bana sen jotumu davraniyosun dio ya bulasik bile.yikatmam bn kv ev isimi yaparim.sadece sesizim.die kavga etmmizi sagliyo.esimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…