Esim de arada kaliyo maddi destekleri olsa cikardik eve diyo senin bu kadar uzmedim.diyo.ama.maddi anlamda destekleri yok bizde boyle.sorunlar yasiyoruz inun haricinde esimle.arada huzursuzluklarimiz olsa bile gecebiliyoYazık üzüldüm,sizin adınıza.
Gerçekten maddi yetersizliği olan evlenmemeli.
Sonra geçim sıkıntısı yüzünden kavgalar başlıyor,şu üç günlük dünyada insan huzursuz oluyor.
Ben olsam böyle bir evliliği kabul etmezdim.
Boşanmaya niyetiniz yoksa sabretmekten başka çareniz yok bence.
Eyvah eyvah işin zor canım, duskun olması başka bisey ağzına bakması başka bisey :/ çok sıkıntılı bu durum. Peki eşine demiyormusun niye karışıyorlar biz evliyiz artık falan diye ? Esin hala evli olduğunun farkına değil bence .Bakiyo agzina.ya ne derse yapio ya bn iyi niyeli olsa kv cikarci olmasa bn ayni evin zorluklarini kabullenirdim cunku bn kabul.eymistim basta seveyim.istiyorum.ama soguk kaliyorum bana iyikle gelene daha fazlasini yaparim ben insanin aklinin kurnazliga calsitigi farkettigim anda o ortamfan cok cabuk uzaklasiyorum:-(
İşte ben de onu diyorum.Esim de arada kaliyo maddi destekleri olsa cikardik eve diyo senin bu kadar uzmedim.diyo.ama.maddi anlamda destekleri yok bizde boyle.sorunlar yasiyoruz inun haricinde esimle.arada huzursuzluklarimiz olsa bile gecebiliyo
Ayrildigina.sevindim.kardesim insan sogudugunda isinamiyo istbnde sevemem.isinamma.gibi geliyo cunku ugrasamda olmuyo boyle.sicaklik goremiyorum cikar icin beni idare ediyo saniyorum :-(Ayni evde yassarken ayni duygulari hissediyordum ayrildik yine sevmiyorum omur boyu boyle devam edicek
Yani bi an bunları ben mi yazdm dedm sanirim biz kader ortagiyiz . esimde bana surekli degistigimi soyluyo eskisi gibi neşeli olmadgm için bende suç buluyo.aynn.canim kv hemen soyluyo az bi sesim yukselse onu bile.soyluyo esimde baeada kaliyo kavga etmeye basliyoruz bu sefer bizi istemiyo.sevmiyi diyomus.esime.esimde.bana sen jotumu davraniyosun dio ya bulasik bile.yikatmam bn kv ev isimi yaparim.sadece sesizim.die kavga etmmizi sagliyo.esimle
Buyuktur siyo.bazende.yasli.ne.dedigini bilemiyo filan.deyip.ara bulmaya caliyo tabi konusuyorum.esimle ama.kv boyle cikarci kalbi gercekten ogunun gordugu kadar temiz.menfafatsiz olsa bn sikayet etmem.hic bakar yedirir iciriimkv 55 yasinda cokta yasli degil.bn isten gelene.kaar bi acigini yakalasamda oguluma.soylesem.diye bekliyo bn napabilrimki.isten geliyom.yemek.yiyp.az atururp.zaten yatiyorum ne.qra esime.soyluyo.sesiz.die.onu bile.anlamiyomEyvah eyvah işin zor canım, duskun olması başka bisey ağzına bakması başka bisey :/ çok sıkıntılı bu durum. Peki eşine demiyormusun niye karışıyorlar biz evliyiz artık falan diye ? Esin hala evli olduğunun farkına değil bence .
Söylerler yavrum onlar vakit bulur söyler. Ayrıca yaşlı değiller . Benim annem 58 yaşında hala çalışıyor ha izin veriyor muyuz asla ! Ama ben çalışmayinca hasta oluyorum kızım diyor biz de ses çıkamıyorz nasıl olsa kendini kötü hissedince izin alıyor dinleniyor. Allah yardımcın olsun canım. Onlar da çalışabilir eli ayağı tutan herkes çalışabilir bunun yaşı yok. İnşallah evliliğin bozulmaz .Buyuktur siyo.bazende.yasli.ne.dedigini bilemiyo filan.deyip.ara bulmaya caliyo tabi konusuyorum.esimle ama.kv boyle cikarci kalbi gercekten ogunun gordugu kadar temiz.menfafatsiz olsa bn sikayet etmem.hic bakar yedirir iciriimkv 55 yasinda cokta yasli degil.bn isten gelene.kaar bi acigini yakalasamda oguluma.soylesem.diye bekliyo bn napabilrimki.isten geliyom.yemek.yiyp.az atururp.zaten yatiyorum ne.qra esime.soyluyo.sesiz.die.onu bile.anlamiyom
Yani bi an bunları ben mi yazdm dedm sanirim biz kader ortagiyiz . esimde bana surekli degistigimi soyluyo eskisi gibi neşeli olmadgm için bende suç buluyo.ben bide çok laf duyuyorum yani çok igneliyolar. Esime anlatmadan duramiorum , anlatsam kavga ediyoruz anlatmasam içimde kaliyo onunda bilmesini istiyorum neden mutsuz oldgmu offffffff nolcaksa..
Anlatsak surekli.sikayet eden hicbisye sukretmeyen biri oluyiruz benimde.esim cok.degsitigi soyluyo kotu kalpli oldugumu.dusunur zaten cok.az da olsa hissediyorum bazen hicmi cozum olmaz bizm.durumumza.ya bn namzlarimda cok.dua ediyorum umut yok alahim ama.sen umut kapisi acansindir.diyorum inanki.seccedin onunude cok aglamismdir.cunku.sevemiyorum ve ayni.evde yasamak zorundaym.die:-(belki kv bunlari yapmasini.engelicek.bisy yontem vardirYani bi an bunları ben mi yazdm dedm sanirim biz kader ortagiyiz . esimde bana surekli degistigimi soyluyo eskisi gibi neşeli olmadgm için bende suç buluyo.ben bide çok laf duyuyorum yani çok igneliyolar. Esime anlatmadan duramiorum , anlatsam kavga ediyoruz anlatmasam içimde kaliyo onunda bilmesini istiyorum neden mutsuz oldgmu offffffff nolcaksa..
yasli.degil.valahi bnden daha dinc bn masa.basinda calismaktan hamlamisim.resmen ama.katki olsun.diede cabalamiyolar kp arada gunluk.islere.gidio oda sigara parasi site arada eve bisyler.aliyo mutfaga ama kira su elektrik diger masrflar esimde.Söylerler yavrum onlar vakit bulur söyler. Ayrıca yaşlı değiller . Benim annem 58 yaşında hala çalışıyor ha izin veriyor muyuz asla ! Ama ben çalışmayinca hasta oluyorum kızım diyor biz de ses çıkamıyorz nasıl olsa kendini kötü hissedince izin alıyor dinleniyor. Allah yardımcın olsun canım. Onlar da çalışabilir eli ayağı tutan herkes çalışabilir bunun yaşı yok. İnşallah evliliğin bozulmaz .
Kyamam aynenn öyle ya bende çok agladm okadar Sey yaşadm ama genede eşime ayrı ev istedgmi soylemedm nasıl söyleyeceğimi bilemedim insan oğluna yaptığı evde gelinine sen kim oluyorsun bura benim evim oğlumun evi, senin evinmi dermiAnlatsak surekli.sikayet eden hicbisye sukretmeyen biri oluyiruz benimde.esim cok.degsitigi soyluyo kotu kalpli oldugumu.dusunur zaten cok.az da olsa hissediyorum bazen hicmi cozum olmaz bizm.durumumza.ya bn namzlarimda cok.dua ediyorum umut yok alahim ama.sen umut kapisi acansindir.diyorum inanki.seccedin onunude cok aglamismdir.cunku.sevemiyorum ve ayni.evde yasamak zorundaym.die:-(belki kv bunlari yapmasini.engelicek.bisy yontem vardir
Ah canim. Ya sende yeni evliymisin cok zor basta bilemedik belkide bu kadar zor olabilecegini bn insalnlari pek tanimakta iyi sayilmam.herkesi kendim gibi.sanarim ayni.evde yasaskta iyi geciniriz die hayal.etmeistim.kv demekikocasi.emekli olsa bana yapmayacagi olmaz.gibime.geliyo cunku simdi bile.kendini bas taci saniyo ya bn.kendi.annemi rahat opemem sarilamam severim ama icimden sevdigim.cin canimi bile.verieim.kac kere dedim.anne bn oyle opup.sarilamam alisalim birbirimize alis bana.sesizligime.dedim benim.sana.zararim olmaz karismama.hicbisyine.dedim yap ye.ic miaafir cagir karismam am bunlari konuatum.halde.az.biseyde esime.diyo sesiz konusmuyo yuzu gulmuyo.diyo bnde.dedimki.anne bnim normal halim boyle.alis.alis.bana belki 5 defa konusmusumdur gene.ayni boyle.olunca bnde.bilrek yaptigini.dusunuyorum huzursuzluk.yaratmak.icin haksizmiyim kizlarKyamam aynenn öyle ya bende çok agladm okadar Sey yaşadm ama genede eşime ayrı ev istedgmi soylemedm nasıl söyleyeceğimi bilemedim insan oğluna yaptığı evde gelinine sen kim oluyorsun bura benim evim oğlumun evi, senin evinmi dermidua etmekten başka caremz yok kendimi yuvasiz hissediyorum içimden hiç bisey gelmiyor offf daha evlenelide 5 ay oldu.. Allah hepimize istedgmiz huzuru nasip eder inşallah ..
Bencede haklisin .. Evet bilemedikAh canim. Ya sende yeni evliymisin cok zor basta bilemedik belkide bu kadar zor olabilecegini bn insalnlari pek tanimakta iyi sayilmam.herkesi kendim gibi.sanarim ayni.evde yasaskta iyi geciniriz die hayal.etmeistim.kv demekikocasi.emekli olsa bana yapmayacagi olmaz.gibime.geliyo cunku simdi bile.kendini bas taci saniyo ya bn.kendi.annemi rahat opemem sarilamam severim ama icimden sevdigim.cin canimi bile.verieim.kac kere dedim.anne bn oyle opup.sarilamam alisalim birbirimize alis bana.sesizligime.dedim benim.sana.zararim olmaz karismama.hicbisyine.dedim yap ye.ic miaafir cagir karismam am bunlari konuatum.halde.az.biseyde esime.diyo sesiz konusmuyo yuzu gulmuyo.diyo bnde.dedimki.anne bnim normal halim boyle.alis.alis.bana belki 5 defa konusmusumdur gene.ayni boyle.olunca bnde.bilrek yaptigini.dusunuyorum huzursuzluk.yaratmak.icin haksizmiyim kizlar
Esime.aynisi.diyorum.artik bnde.suc diyorum bn.guzleikle kac defa konustum.diyorum bi pazar tatil.evde yatiyorum sabahtan kapilar cat pat kapatiyolar bnde dedimki.sakince anne kapilari kapatirken.az.sesiz.kapatirmisnizbdedim.vay efendim.neymis sen bizi begenmiyonmu dalgasina konusmalar alayci gibi ya sen kimsin dememek icin zor tuttum kendimi buyuk.die saygiszlik yapmamaya calistikca ustume.geliyolar bagirim cagirim evde iatiyolar bn durum boyle ilmasin.die icime.atiyorum uyuyan yilani uyandirmaya ugrasiyolarya bn.anlamiyorum yaBırak sevmeyi nefret edilesi bi kadınmış sen evde susuyo bizimle konuşmuyo oğlum diyince boyun mu uzuyo gençleşiyormusun kadın konuşmayın valla tavırlı olun ki anlasın istenmediğini mendebur eşine karşı da gayet iyi ol ben elimden geleni yapıyorum de kaynanan hep söylenen şikayetçi kadın olarak kalsın tez zamanda da çıkın o evden
İşte bunlar hep art niyet ama o lanet kocalar annem ne dediki sen fitnesin derler o yüzden eşine söylenme kayınvalideyi de görmezden gel bu defa sen yok canım annen yanlış anlamıştır biz iyiyz deEsime.aynisi.diyorum.artik bnde.suc diyorum bn.guzleikle kac defa konustum.diyorum bi pazar tatil.evde yatiyorum sabahtan kapilar cat pat kapatiyolar bnde dedimki.sakince anne kapilari kapatirken.az.sesiz.kapatirmisnizbdedim.vay efendim.neymis sen bizi begenmiyonmu dalgasina konusmalar alayci gibi ya sen kimsin dememek icin zor tuttum kendimi buyuk.die saygiszlik yapmamaya calistikca ustume.geliyolar bagirim cagirim evde iatiyolar bn durum boyle ilmasin.die icime.atiyorum uyuyan yilani uyandirmaya ugrasiyolarya bn.anlamiyorum ya
Canim bak bn ayri ev die esimin uatune cok gittim tabi her kisi fatlrklidir belki soylesen konusan esinle ilimli yaklasabilr.sende.calisirsan eger daha kolay olur ikna edbilrsin onlarin evinde yasadiginza gore maddi olarak onlara bagimli olmayin.esini yavastan ikna.etmeye basla.am bunu kavgayla.filan.degil baska yollarla yap bn kavgayal cok yaptim inat olarak geri tepyo malesef belki.sen ikna.edersin he sıkma.canini rabbimden umit kesilmez.ama.sende calisrsan esine.lafin.gecirmen faha kolay olabilrBencede haklisin .. Evet bilemedikinsanları olduğu gibi kabul etmeyi bilmiyolar ki hep bizim istediğimiz gibi olsun diyorlar.bende sevgimi belli eden bir insan degilim, birde üstüne kendilerinden uzaklastrdiklari zaman iyice buz dolabı gibi oluyorum
İnanirmisniz bu taktik.ise yariyo bn bi defa yaptim bunu yapmayada devam.etcem cunku sizde ayni fikei soyledinizİşte bunlar hep art niyet ama o lanet kocalar annem ne dediki sen fitnesin derler o yüzden eşine söylenme kayınvalideyi de görmezden gel bu defa sen yok canım annen yanlış anlamıştır biz iyiyz de
Doğru söylüyosun canm deniycem Allahtan umudumuzu kesmeyelimCanim bak bn ayri ev die esimin uatune cok gittim tabi her kisi fatlrklidir belki soylesen konusan esinle ilimli yaklasabilr.sende.calisirsan eger daha kolay olur ikna edbilrsin onlarin evinde yasadiginza gore maddi olarak onlara bagimli olmayin.esini yavastan ikna.etmeye basla.am bunu kavgayla.filan.degil baska yollarla yap bn kavgayal cok yaptim inat olarak geri tepyo malesef belki.sen ikna.edersin he sıkma.canini rabbimden umit kesilmez.ama.sende calisrsan esine.lafin.gecirmen faha kolay olabilr
Soyle canim bn evlenirken esimin ailesile yasadigi eve geldim ama.esim calisip.eve bakiyodu yani ev kira gecim esim ve benim katkimla donuyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?