sevemiyorum icim.kalbim.istemiyo rabbim gunah yazma:-(

Doğru söylüyosun canm deniycem Allahtan umudumuzu kesmeyelim .. Eşimde calismama kesinlikle karşı taa evlenmeden önce konuşuldu kabul ettim.. Bakalım ne olacak yavaş yavaş ima edicem inşallah ters tepmez..
İnsalah ya ama soylemesende hep menun sancak seni planlarini ona gore yapcak soylesende senin icin iyi olcak ama bunu yaparken kv kotuleyerek yapma sadece rahatsiz oldugun seyleri soyle insalah seninde ayri yuvan olur ya

Anladım cnm, zor bir durum gerçekten. Onlar ne yaparsa yapsınlar vicdanen bırakılmıyor işte böyle durumlarda. Allah yardım etsin.
Amin canim.bakalim.hayat nereye goturcek bizi.dualrimiz.kabul olur insalah benim sıkintimi.dinleyen yorum yapan herkesten alah razi olsun cozumsuz belki ama.durum bn boyle dusunrek vicdan.azabi cekiyodum sonuctaoda bir anne diyodum ama baktim uzerime oynuyo bnde onun gibi yapacam acindircam.kendimi.esime o nasil yapiosa bnde oyle yapcam

Yavrumun.ozurlu oldugunu ogrendigimde dunya basima.yikilmisti eve geldim ama.nasil o yol hic bitmedi alah kahretsin beni bi an aldirmma.gerektigini ecirdim.aklimdan cinku bakicak.durumum yoktu borc harc vardi :-(evcek oturuyoruz ondan sonraki aksam babam geldi aslinda ortada karat verilcek bisey yoktu ama topalndik iste bn aglayark bebegimden vazgecmek.istemiyorim.sakat olsa bile.dedim cunku hic bi anne evladindan vazgecmez kiyamazdim yavruma ama.sartlarda ortada dedim cunku kv kp.destek oluruz gibisine.bir kelime.etmedilee durumuz irtada derken bile cunku onlatada bakiyoruz.ve bn o an cok.sogudum.demir.kesildim.resmen onlara karsi ....bn yavrumdan vazgecmedim.tasidim.haftalarca yavrum benim canim.yavrum.seni cok.ozluyorum.cok nasil.gecirmism.aklimdam bi an yenik.dustum cok.ozur.dilerim yavrum ..

Aynen... Sen zaten gelin olarak sana düşmediği halde maddi manevi fedakarlığını yapıyorsun ve Allah bunu görüyor. Hakkını sonuna kadar savun, ne gerekiyorsa yap. Sen de bir insansın. Saygı bir yere kadar...

İnşallah çözüme kavuşur sıkıntıların, Allah büyüktür...

İnsalah canim hepimiz sikintimizdan sonra guzel haberlerle geliriz buraya rabbim dermansiz sikinti vermesin hicbirimize hepiniz icinde dua ediyorum emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…