Seven ama adım atmayan erkek?

Sözde beni seven adam bir hafta sonu sonra baska bir kizi koluna takip gelmisti. Yani kendi kendinize gelin olmayasiniz?. Adim atmayan erkekten hayir gelmez. Ilgisi olsa gelirdi bence, heleki siz yesil isik yaktiysaniz

biz de küsüşünce msn den birbirimize laf sokmalı şarkıları durumumuza koyuoduk oyle bişeyler vardı

Ya sebebi ne olursa olsun seven adam ilk adımı atar her türlü, atmıyorsa zaten alışkanlık yada ilgi görmeye ihtiyacım olduğunda sen aklına geliyorsundur

beklentiye girmeyin bosuna bu zamana kadar adim atmamis sevmiyordur

Sen terk etmişsin niye adım atsın.
Erkeklerde gurursuz varlıklar değil valla .
Seven erkek kapında falan yatmaz yatan tipler varoşlar maalesef.
Kadınlarda bu varoslarla olunca gerçekten sevgiyi bu sanıyor .
Bence sen bir adım at .
Gerisine bakarsın .

Bende sevgililerdi sandım...

Kesinlikle paylaşımlarındaki kişi siz değilsiniz...

O attığı şeyler size mi belli değil bu bir. Bu şekilde iletişim olmaz bu iki. Karşılıklı göndermeli şeyler yaplasacaginiza arayıp konusun. Kafada böyle bir yükle yaşanır mı siz şaşırdınız mi

Başlığa göre yazıyorum seven adam adım atar. Seven adamı hiç bir şey durduramaz.

bunun sonu iyi değil canım benim 8 ayda neler olur neler bir tek kız sen mı varsın dünyada belki başlasını yemliyor sen atladın kendını kandırma insanların elinde 7-24 telefonu var o vıdeoyu atana kadar sana yazardı

8 ay gecmis neden hala acili kebap tadinda yasiyosunuz bittiyse bitmistir. Bitmediyse de siz adim atin. Bana bu tarz muhabetler cok acilarin cocugu geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…