Seven insan seven hayvan seven kadın seven erkek farketmez.... Seven adım atıyor.Benim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
Ama bu kadar süre de hala aklındaysa biri bana göre o da sevmek oluyor. Mesela ben de onu seviyorum hala ama ben bir adım atmam bu sevmediğim manaya gelmiyor.Seven insan seven hayvan seven kadın seven erkek farketmez.... Seven adım atıyor.
Tecrubeyle sabit siz acemimisiniz?
Direkt bana karşılık verilen cümleler amaSeven adam adım atar, aylarca beklemez. Muhtemelen başkasına gönderilen manidar sözleri üzerinize alınıyorsunuz.
Denk gelmiştir. Ya da siz her şeyi kendinize yoruyorsunuzdur.Direkt bana karşılık verilen cümleler ama
Seviyorsunuz adım atmıyorsunuz. Ayrılırken asla dediniz ama geri dönmesini istiyorsunuz. Sekiz ay boyunca sıfır iletişimle hala sizi sevdiğine inanıyorsunuz. Yazdıklarınızı tekrar okursanız çelişkiler yumağı olduğunu farkedeceksiniz bence.Ama bu kadar süre de hala aklındaysa biri bana göre o da sevmek oluyor. Mesela ben de onu seviyorum hala ama ben bir adım atmam bu sevmediğim manaya gelmiyor.
PekiAma bu kadar süre de hala aklındaysa biri bana göre o da sevmek oluyor. Mesela ben de onu seviyorum hala ama ben bir adım atmam bu sevmediğim manaya gelmiyor.
Ben genelde engelleyen biri değilim kimseyiUnutmaya çalıştığın birini instada neden engellemeszsin kl
Erkektir ne yapsa yeridir.ne desek boş.Benim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
E unutmak daha zor gördükçeBen genelde engelleyen biri değilim kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?