Seven ama adım atmayan erkek?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
28
Benim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.

Seven insan seven hayvan seven kadın seven erkek farketmez.... Seven adım atıyor.
Tecrubeyle sabit siz acemimisiniz?

Seven insan seven hayvan seven kadın seven erkek farketmez.... Seven adım atıyor.
Tecrubeyle sabit siz acemimisiniz?
Ama bu kadar süre de hala aklındaysa biri bana göre o da sevmek oluyor. Mesela ben de onu seviyorum hala ama ben bir adım atmam bu sevmediğim manaya gelmiyor.

Yaşlar kaç? Ben ergenken eski flörtüm wp durumuna bir şeyler yazardı ben de ona göre wp durumumu düzenlerdim Lise flörtleri için bu tarz durumlar normal de 20 yaş üzeri için çok absürt kaçıyor. Seven insan mutlaka adım atardı. O 8 ayda neler oldu bilemezsin. Ek olarak istisnalar hariç exten next olmaz. Denenmişi boşuna hiç deneme.

Ama bu kadar süre de hala aklındaysa biri bana göre o da sevmek oluyor. Mesela ben de onu seviyorum hala ama ben bir adım atmam bu sevmediğim manaya gelmiyor.
Seviyorsunuz adım atmıyorsunuz. Ayrılırken asla dediniz ama geri dönmesini istiyorsunuz. Sekiz ay boyunca sıfır iletişimle hala sizi sevdiğine inanıyorsunuz. Yazdıklarınızı tekrar okursanız çelişkiler yumağı olduğunu farkedeceksiniz bence.

Peki yaşaya yaşaya ogreneceksınız dedıgım şeyi.
Allah kolaylık versin

Seven ama adım atmayan erkek diye bir şey yok bence, sevse adım atar. Hiç kendini kandırma, zamanını da bitip gitmiş şeylere harcama.

Böyle arabesk tipler var, birini hedeflemeden de öyle paylaşımlar yapıyor olabilir. Senin de habire onun paylaşımlarını kollaman hiç sağlıklı değil.

Erkektir ne yapsa yeridir.ne desek boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…